ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!


Η συναίνεση στη Βουλή μεταξύ των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, των παρατρεχάμενων συμπεριλαμβανομένων (ΛΑΟΣ – Μπακογιάννη) στην ψήφιση του νέου εκτρώματος/νόμου για τα ΑΕΙ απέδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του σημερινού πολιτικού προσωπικού. «Όλοι για ένα και ένας για όλους» θύμιζε η θερινή συμφωνία στην αποκαλυπτική συνεδρίαση της Βουλής για τα ΑΕΙ. Τώρα που το πολιτικό καράβι κινδυνεύει να βουλιάξει στα αγριεμένα κύματα της λαϊκής οργής έτρεξαν όλοι μαζί να το περισσώσουν. Οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των «αιώνιων αντιπάλων» αποδείχτηκαν φτηνά πυροτεχνήματα του παρελθόντος προκειμένου να συνεχίζεται η διακυβέρνηση αυτής της χώρας απο το ίδιο πολιτικό προσωπικό και να εξυπηρετεί τα αδηφάγα συμφέροντα της αγοράς, των αφεντικών (τους). Η «αποκάλυψη» αποτελεί σίγουρα πρόβα για το άμεσο μέλλον. Οι παρεναίσεις/διαταγές της Τρόϊκας ξεκίνησαν να εφαρμόζονται πιστά απο το εγχώριο πολιτικό προσωπικό. Εάν χρειαστεί θα επιχειρήσουν απο κοινού προκειμένου να στηρίξουν τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των τραπεζιτών, των τοκογλύφων και των «αγορών», μπροστά στην απειλή μιας μεγάλης εξέγερσης των εργαζομένων που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Σίγουρα είμαστε στην αυγή μιας νέας εποχής. Μπροστά μας ξεδιπλώνεται μια ενδιαφέρουσα ιστορική ευκαιρία. Ή εμείς ή αυτοί. Το έχουμε αντιληφθεί; Οι επόμενες μέρες θα το δείξουν.

1 σχόλιο

  1. Έτσι όλοι οι εχθροί του λαού δείχνουν τώρα την ολοκληρωτική μορφή της ψευτοδημοκρατίας. Μας βοηθάει αυτή η συνένεση άντε και οικουμενική και όταν βουλιάξουν θα πάνε όλοι μάζι….Το ότι το ελληνικό καπιταλιστικό φτάνει σε αυτή την συσπείρωση δείχνει ακριβώς πόσο κοντά είναι το τέλος, οι τελευταίες προσπάθειες τώρα που βουλιάζουνε… Αλλά δυστυχώς για αυτούς δεν υπάρχει κανείς ικανός ή πρόθυμος να τους σώσει. Τόσο από τους μέσα όσο και από τους έξω.

    Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι εμείς δεν πρέπει να κινηθούμε. Μπορεί η δραση μας να μην φέρει ακριβώς την πτώση της κυβέρνησης, αν και θα έχει συμβάλλει αποφασιστικά σε αυτή, αλλά θα αποτελέσει βάση για την διαμόρφωση της επόμενης ημέρας. Έτσι λοιπόν στο δρόμο για να δείξουμε τι είδους παιδεία αναζητούμε, τι είδους υγεία, μετακινήσεις κτλ.

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s