ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

To αδιάκοπο σφυροκόπημα των λαϊκών θέσεων συνεχίζεται με αμείωτη ορμή. Ετοιμάζονται για γενικευμένη επίθεση τον Σεπτέμβρη σε εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά δικαιώματα. Θέλουν να τα πάρουν όλα. Όσα ελάχιστα έχουν απομείνει!

Οι αυταπάτες τέλειωσαν. Έχουμε πόλεμο: Νέα χαράτσια, φοροληστεία, πλειστηριασμοί, εκβιασμοί και απειλές για φυλάκιση σε χρεοκοπημένους αυτοαπασχολούμενους εισφοροφειλέτες, πρόστιμα σε άνεργους που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ αδυνατώντας να πληρώσουν το υπέρογκο εισιτήριο, εξανδραποδισμός του ΕΟΠΠΥ, ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι σε απόγνωση, νέες χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

ΣΤΟΠ, ως εδώ! Οργάνωση, αλληλεγγύη, αντίσταση και ανατροπή τους! Ή εμείς ή αυτοί.

Επιτροπές λαϊκής αυτοάμυνας σε κάθε γειτονιά. Παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας.

Όσοι έχουν πειστεί οτι κανένας μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην επίθεση που έρχεται, όσοι επιλέγουν την ενεργό συμμετοχή αντί την ανάθεση και την αυταπάτη, όσοι έχουν πειστεί για την άμεση ανάγκη οργάνωσης της αλληλεγγύης και της αντίστασης, να συμπληρώνουν ονοματεπώνυμο/περιοχή και τηλ. επικοινωνίας, στέλνοντας ένα email  στο stopbankers2013@gmail.com,  προκειμένου να ενημερώνονται και να συμμετέχουν στη συγκρότηση και τις δράσεις των Επιτροπών σε κάθε γειτονιά.

7 Σχόλια

  1. ολοι μαζι……ανατροπη ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ.

    Μου αρέσει!

    • Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ!! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ.

      Μ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,, ΚΑΠΠΑΤΟΥ ΜΑΙΡΗ

      Μου αρέσει!

  2. Απλώς έχουμε μπλέξει …. Σε μεγάλη θάλασσα πέταξαν κάποιοι την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .. Και θα μας έχουν συνεχώς σε μια ταλαιπώρια μόνιμη …. Θα μας εξοντώσουν λίγο πριν φτάσουμε στη στέρια … Όχι με τσεκούρια βέβαια όπως κάποτε στη ΣΜΥΡΝΗ , Έχει συγχρονα όπλα σήμερα το ΔΝΤ και εκπαιδεύει και συγχρονους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ που εξαφανίζουν τη ζωή σου στο πι και φι …ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ τους ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ…

    Μου αρέσει!

  3. Θα ήταν λίγο αν σκεφτόσουνα ότι σε δουλεύουν ψιλό γαζί ,, σπέρνοντας ανάκαμψη στον αίμα των φτωχών … Λένε ψέματα για να κερδίσουν χρόνο .. Αν αγαπούσαν την Ελλάδα θα σου έλεγαν τη αλήθεια ..Ολα είναι ένα παιχνίδι … Σκληρό παιχνίδι σε βάρος της ανθρωπότητας … Μη προσπαθείς να βρεις τι έγινε και μη σχολιάζεις τις λεπτομέρειες …Όταν ο άνθρωπος έφτασε στο έσχατο σημείο να καίει τον άνθρωπο ,,, και με τον σημερινό ίδιο άνθρωπο να κάνει δουλειές ,,μη ψάχνεις …… Μονό φυλάξου ….

    Μου αρέσει!

  4. Σαν Έλληνας και σαν Ελλάδα ξύπνα όταν σε πιέζουν !!! Σίγουρα δεν πληρώνεις τους φόρους και τα χαράτσια γιατί δεν μπορείς … Και δεν μπορείς ούτε να φας ,,, γιατί τάισες το θεριό και σε τρώει εκείνο …Και αυτοί που βάρβαρο σε λένε , και σου ζητούν τα πάντα ,, ζήτα τους πίσω αυτά που σου πήραν .. Μα το κακό που έκαναν δεν έχει οικονομικό αντίκρισμα όταν στους δρόμους σκότωναν ανθρώπους σαν τα σκυλιά και στα κρεματόρια καίγανε σάρκες και ψυχές

    Μου αρέσει!

  5. Πιστεύω στον Αγώνα σας. Θα ήθελα να συμμετέχω. Μπας και βρω τη δύναμη να νικήσω το φόβο ενάντια στην δύναμη της εξουσίας.

    Μου αρέσει!

    • Συμφωνώ απόλυτα για την δύναμη που χρειαζομαστε

      Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

  • Ημερολόγιο

    • Μαΐου 2024
      Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
       12345
      6789101112
      13141516171819
      20212223242526
      2728293031  
  • Αναζήτηση