120.000 νοικοκυριά στη Πάτρα στο «κόκκινο» γιατί αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. 400 διακοπές ρεύματος κάθε μέρα!


211 800 2055120.000 νοικοκυριά στη Πάτρα στο «κόκκινο» γιατί αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. 400 διακοπές ρεύματος κάθε μέρα! http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/230995 Πόσα είναι τα νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα,  οι μικροεπαγγελματίες, οι αγρότες που αντιμετωπίζουν το κίνδυνο να βρεθούν στο σκοτάδι; Η αναγωγή με βάση τα πληθυσμιακά κριτήρια της Πάτρας π.χ, είναι τρομακτική. Σύντομα η μισή χώρα θα επιστρέψει στο 1950. Τα χαράτσια, οι συνεχείς αυξήσεις στο ρεύμα και τα δυσθεώρητα δημοτικά τέλη οδηγούν καθημερινά σε αδιέξοδο δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, άνεργους, μικροσυνταξιούχους.

Καλούμε όλο αυτό τον κόσμο που συνωστίζεται εκλιπαρώντας για ένα διακανονισμό, στην εφορία ή τη ΔΕΗ, που δεν θα μπορέσει έτσι κι αλλιώς να εξυπηρετήσει με τη συνεχή μείωση των εισοδημάτων του, να πει φτάνει πια! Να οργανώσει τις δικές του συλλογικότητες αντίστασης και αλληλεγγύης, να σταματήσει να πληρώνει, να απαιτήσει δυναμικά μέσα από συλλογικές δράσεις το δικαίωμά του στη ζωή με αξιοπρέπεια.

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής ξεκινάει μέσα στο επόμενο διάστημα εκστρατεία ενημέρωσης και οργάνωσης δράσεων αλληλεγγύης και ανατροπής των σχεδιασμών της ισοπέδωσης που έρχεται. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Η γραμμή αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης  έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Γραμμή επικοινωνίας:  211 800 2055

 

1 σχόλιο

  1. Reblogged this on Oxtapus *beta.

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε