Απ’ τα μαντριά στα τσίπουρα!


P8210233Οι λίστες όπως κι αν ονομάστηκαν, ξεχάστηκαν. Τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ και τις μεγάλες επιχειρήσεις ξεχάστηκαν. Οι υπερδεκαπλάσιες κοστολογήσεις στα δημόσια έργα των εθνικών και υπερεθνικών εργολάβων ξεχάστηκαν. Τα δάνεια των καρχαριών που ευνόησε η υπαγωγή στο περιβόητο αρθρο 99  ξεχάστηκαν. Τα υποβρύχια που γέρνουν και η Ζήμενς με τις μίζες ξεχάστηκαν.

Το ΣΔΟΕ όμως συνεχίζει απερίσπαστο τους ελέγχους για φοροδιαφυγή. Στο δελτίο τύπου των ανακοινώσεων που εκδίδει καθημερινά διαβάζουμε:  – Το Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Ηπείρου κατέσχεσε 2 παράνομους άμβυκες, οι οποίοι λειτουργούσαν χωρίς την προβλεπόμενη άδεια καθώς και 680 κιλά τσίπουρο, προϊόν παράνομης απόσταξης. – Το Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Δυτικής Ελλάδας διεξήγαγε εκτεταμένους ελέγχους στην περιοχή της Τριχωνίδας Αγρινίου, για λαθρεμπόριο κομμένου καπνού. Δεσμεύτηκε μηχάνημα κοπής καπνού και κατασχέθηκαν 40 κιλά λεπτοκομμένου καπνού έτοιμου προς διάθεση.

Εν τω μεταξύ το ΤΑΥΠΕΔ συνεχίζει το ξεπούλημα στους πρώτους που ήταν στις λίστες, σε αυτούς που οφείλουν πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων από ελέγχους τους ΣΔΟΕ, στους τραπεζίτες που δεν επαρκεί η ανακεφαλαίωση και θέλουν κι άλλα.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s