ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ OXIDIODIA.GR


Mπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πολύ καιρό/ ο χρόνος της ολιγομελούς ομάδας του oxidiodia.gr (http://epitropesdiodiastop.blogspot.com) έχει τελειώσει!

Παρακολουθούμε εδώ και δύο χρόνια την κατιούσα και τυχοδιωκτική  πορεία μιας ολιγομελούς συλλογικότητας πολιτών που αντιτίθενται στην πληρωμή διοδίων να καπηλεύεται την απήχηση και τις δράσεις εκατοντάδων διαφορετικών συλλογικοτήτων και λαϊκών συνελεύσεων  σε όλη την Ελλάδα, χιλιάδων ανένταχτων αγωνιστών  που συναπαρτίζουν το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.  Με έκπληξη είδαμε ανακοίνωση αυτής της ομάδας ενάντια στα διόδια να καπηλεύεται εδώ και μήνες την δυναμική αυτού του κινήματος του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι είμαστε κι εμείς (www.denplirono.info) και αρκετά συχνά να το προβοκάρει με τις πρακτικές της. Καταγγείλαμε  αυτές τις πρακτικές με συγκεκριμένες αναφορές: https://denplirono.wordpress.com/2011/11/29/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB/.

Σήμερα 13/3/2012 με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το ιστολόγιο τους  http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2012/03/blog-post_2079.html  και διαπιστώσαμε πέραν πάσης αμφιβολίας τον απίστευτο τυχοδιωκτισμό αυτής της ολιγομελούς ομάδας, που δεν έχει καμία απεύθυνση, σε όλη την Αττική και την Ελλάδα, πέραν της έδρας τους στην οδό Καυτατζόγλου 35 στα Πατήσια και της κατοικίας τους στις  Αφίδνες  Αττικής, την ανακοίνωση της ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ πανελλαδικά ως Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Όλοι οι άλλοι μπορούν να διαπιστώσουν τα προλεγόμενα επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα (http://epitropesdiodiastop.blogspot.com)  αυτής της μικρής ομάδας και παρακολουθώντας ιδιαίτερα τα εκατοντάδες βίντεο προσωπικής προβολής των ιδιοκτητών  της.  Θα διαπιστώσουν την αμετροέπεια, τον βοναπαρτισμό, τον τυχοδιωκτισμό και την απόλυτη απουσία πολιτικής σκέψης, επιχειρημάτων, διαλόγου και αμεσοδημοκρατικής λειτουργίας.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ 

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

Τους καταγγέλλουμε δημόσια για την απόπειρα εξαργύρωσης των αγώνων και των δράσεων χιλιάδων αγωνιστών σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου αυτοί, οι μικροί, οι λίγοι, που έχουν καβαλήσει το καλάμι – ή ακόμα χειρότερα εκτελούν σχεδιασμούς άγνωστων μέχρι στιγμής κέντρων εξουσίας – να αποπειρώνται μέσω της καθόδου στις εκλογές την εξαργύρωση χρόνων αγώνων και θυσιών για λογαριασμό τους. Μαζί ευτελίζουν ένα μεγάλο κίνημα, προδίδουν αρχές και αξίες, αποδεικνύονται επικίνδυνοι τυχοδιώκτες και όχι μόνο. Πρέπει να τους ακυρώσουμε τώρα!

Καλούμε όλες τις συλλογικότητες που συνταυτίστηκαν και ανέπτυξαν δράσεις στη λογική του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, τις λαϊκές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα που καθημερινά δίνουν αγώνες ενάντια στα χαράτσια, κάθε καλόπιστο και τίμιο αγωνιστή ενάντια στο μαύρο μέτωπο να τους καταδικάσει τώρα δημόσια, καθαρά και ξάστερα. Το κίνημα έχει τα αντανακλαστικά να αυτοπροστατευτεί , να απαξιώσει και να αποκλείσει αντίστοιχες πρακτικές, να καταδικάσει τους όψιμους μαυρογιαλούρους στην αφάνεια.

Προφανώς τα ερωτήματα συνεχίζουν να είναι πολλά. Αναγνωρίζουμε το μερίδιο της ευθύνης  που μας αναλογεί επειδή όλα αυτά τα χρόνια επιλέξαμε συνειδητά  να απέχουμε από αντιδικίες και καταγγελίες εκτιμώντας ότι αντίστοιχες συμπεριφορές δεν έχουν πολύ δρόμο και μέλλον στα κινήματα από τα κάτω.  Δεν θα σιωπήσουμε όμως περαιτέρω. Θα ξεδιπλώσουμε βήμα – βήμα το βίο και την πολιτεία αυτών που αποτόλμησαν να εκμεταλλευτούν τους αγώνες των πολλών και να τους εξαργυρώσουν στην κάλπη. Δεν τελειώσαμε σήμερα με αυτή την καταγγελία. Θα επανέλθουμε.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

http://www.denplirono.info

33 Σχόλια

  1. Η κατάσταση είναι κρίσιμη, η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και εχθρικότερη για την πλειονότητα των πολιτών της χώρας μας. Είναι ανήθικο οι μωροφιλοδοξίες μικρών ομάδων να καπηλεύονται το κίνημα και τους αποτελεσματικούς αγώνες των πολλών.

    Μου αρέσει!

  2. Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ αυτοί δεν ειναι μαυρογιαλούροι ούτε καπελώνουν κανέναν!

    Μου αρέσει!

  3. Τι σας προκάλεσε έκπληξη; Ο Παπαδόπουλος εδώ και πολύ καιρό επεδίωκε να βρίσκεται προσωπικά στο κέντρο της δημοσιότητας. Είναι ο πρώτος που θα εκμεταλλευτεί τους αγώνες άλλων;

    Μου αρέσει!

  4. Και ξαφνικά ΕΚΛΟΓΕΣ!!!! (το κινημα). Ποιό κίνημα; 10 κίτρινα σημαιάκια και δεκάδες βιντεάκια. Έπαρση χωρίς όρια! Αλλά κυρίως απάτη.

    Μου αρέσει!

  5. Κινηματοκομματικές κωλοτούμπες

    Να καεί το μπουρδέλο η βουλή ή πάμε για αρπαχτή;

    Ώστε το μαχητικό κίνημα ΔΕΝΠΛΗΡΩΝΩ κατεβαίνει σε εκλογές σύμφωνα με την ανακοίνωσή του στο oxidiodia.gr και κοιτάει προς βουλή μεριά και ζητά να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιό του; Ναι ε;

    Είμαστε άδικα καχύποπτοι τελικά με τους Δαναούς που φέρνουν δώρα και υποθέτουμε τώρα ότι γι αυτό μας άνοιγαν τις μπάρες και κουκούλωναν ακυρωτικά και έσκαγαν μύτη σε συνελεύσεις, σε ΔΕΗ και πλατείες λέγοντας μεγάλα λόγια; Τώρα το ευχαριστώ θα πρέπει να συνοδεύετε κι από την αγανακτισμένη μας ψήφο; Σούπερ! Και αν πάρουν πολλές απογοητευμένες ψήφους του κόσμου εξαιτίας των παιχνιδιών σε βάρος του απόλους τους κομματοπατέρες και μπουκάρουν σαν η νέα ελπίδα στο κυνοβούλιο θα συνεχίσουν όπως παλιά τις δράσεις; ενάντια στους νταβατζήδες που μας τα παίρνουν από παντού; Αλήθεια ρε;

    Να πιστέψουμε ότι το σχέδιο δεν ήταν στα σκαριά από καιρό όπως είναι λογικό για μια τέτοια κίνηση, αλλά τους ήρθε ουρανοκατέβατη η ιδέα; Και ρε γαμώτο δεν πάει και τόσος καιρός που τους είχα ακούσει στο Κόντρα αν θυμάμαι καλά, να λένε στο γυαλί ότι αυτοί δεν είναι κομματικό κίνημα αλλά πολιτικό και κάτι τέτοια.

    Και δράσεις που χτυπούν το γαμοσύστημα και τις υπηρέτριες του και επιδοτισούλες κρατικές μαζί; Πότε έγινε ξανά αυτό στην ιστορία της Ελλαδίτσας ρε παιδιά και δεν το πήραμε χαμπάρι; ή απλά θα μείνουμε στα ωραία λόγια τα κυνοβουλευτικά τα μεγάλα;

    Α ναι! επιδοτήσεις δικαιούνται και τα κομματάκια που συγκεντρώνουν 1,5%. «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη» που έλεγε ο Καλογήρου στον Κουρκουλο ή «μωρέ ας τρουπώσω εγώ και θα δείτε» που έλεγε σε μια κωμωδία παλιά ο Βουτσάς.

    Τελικά ρε παιδιά τι παίζει εδώ στις πλάτες μας που κοντεύουν να σκεβρώσουν απτην πείνα; Κωμωδία ή δράμα; μήπως και τα δυο μαζί;

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1385631

    Μου αρέσει!

  6. εγω παλι πιστευω οτι αυτην την στιγμη αντι να κατηγορουμε αυτους που κατεβενουν στις εκλογες καλο θα ηταν οσοι ειμαστε κατατου μνημονιου και των πρακτικων της τροικας και της κυβερνησης να ενωθουμε και να κατεβουμε στις εκλογες, φανταστειτε τι θα περασουμε αν βγουν παλι οι αλητες τους ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

    Μου αρέσει!

  7. Τα γιατρουδακια,που κουραστηκαν στους δρομους, αθριτικα, πιεση, ξελαρυγκιασμα, κατεβασαν τις μασκες, και θελουν στεγη, ζεστη, εστω και στο μπουρδελο, που μεχρι χθες, τους χαλαγε τη σουπα, πανε τωρα να μας φερουν τις «ζωες μας πισω», Θα εξεταζουν τωρα το ποπολο δωρεαν, θα μας φερουν και φτηνη πατατα, η γενικως μας την εφεραν ;

    Αντε χυδαιοι Παπαδοπουλαιοι, να κλαψετε στην ποδια του Πετσαλνικου.

    Μου αρέσει!

  8. Τι ειναι ενα κίνημα; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ που εκφράζουν σε μια ιστορική συγκυρία τις κοινωνικές ανάγκες και τις αντιστάσεις μας.Τα τελευταία τρία χρόνια κοινωνικές ομάδες που ξεκίνησαν την αντίσταση στη παράδοση του δημόσιου οδικού δίκτυου στους εργολάβους, εκφράζοντας την αντίδραση με το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (διόδια) μαζί με όσες ακόμα ομάδες και σχήματα, όπως θέλετε πείτε το, ξεκίνησαν δράσεις ενάντια στη κατεδάφιση όλων των άλλων κοινωνικών αγαθών και κατακτήσεων, π.χ. χαράτσια τελευταία, συναντήθηκαν στους αγώνες, με το πρόταγμα αντίστασης ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Σήμερα δεκάδες αντίστοιχες συλλογικότητες ή οργανώσεις, εκατοντάδες λαικές συνελεύσεις, λειτουργούν και οργανώνουν δράσεις. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ εντάσσονται με την ευρύτερη εννοια, αλλά και γιατί όχι ουσιατικά – πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς, σε αυτό που λέμε κίνημα αντίστασης, αλληλεγγύης και ανατροπής «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ». ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ αυτού που αποκαλείται κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, Είναι η οργάνωση των αντιστάσεων του λαού απο τα κάτω. Δεν είναι πολιτική οργάνωση ή κόμμα, δεν έχει «όργανα», καθοδηγητές, προέδρους και εκλογικούς μηχανισμούς. ΔΕΝ εχει ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ δηλαδή ΗΓΕΣΙΑ , γιατί στη τελική δεν είναι ένα ενιαίο σχήμα. Η απόφαση ενός σχήματος, (oxidiodia.gr) απο τα δεκάδες που συνυπάρχουν να ανακοινώσει ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ με τον τίτλο ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ δεν είναι απλό «καπέλλωμα», είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι κάποιοι το σχεδίαζαν εδώ και καιρό. Προετοίμασαν το έδαφος για να εκμεταλλευτούν την μεγάλη απήχηση που έχει το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στην κοινωνία και δεδομένης της απαξίας στους κομματικούς σχηματισμούς – μηχανισμούς, υπολόγισαν να υφαρπάξουν αυτοί τις ψήφους διαμαρτυρίας του κόσμου και να εισέλθουν στο πάνθεο των παραγόντων και των νταβατζηδων της πολιτικής. Διάλεξαν την εισοδό τους στην συστημική πολιτική πραγματικότητα απο την πίσω πόρτα. Υπουλα, πρόστυχα, ανέντιμα. Δεν είμαι σε καμία περίπτωση υπερ των προσωπικών επιθέσεων, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτής της πολιτικής απάτης δικαιολογώ οποιονδήποτε δημοσιοποιήσει στοιχεία προκειμένου να μάθει ο κόσμος με ποιούς έχει να κάνει αυτή τη φορά.

    Μου αρέσει!

  9. Αυτό που κάνει ένα κίνημα να υπάρχει είναι οι άνθρωποι, τα μέλη του. Αυτά είναι όλη η ψυχή ενός κινήματος. Και κίνημα χωρίς ψυχή δεν υφίσταται.

    ΑΛ.ΑΝΥ.Α.(ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ): τα ασυμβίβαστα στοιχεία του πάλαι ποτέ πολιτικού και όχι κομματικού κινήματος «Δεν Πληρώνω, Δεν πληρώνουμε την κρίση σας» (www.oxidiodia.gr).
    Που αποχωρήσαμε σύσσωμοι όταν μια μικρή αυταρχική μειοψηφία, με ιδιοκτησιακή αντίληψη επί του κινήματος, επιχειρούσε & ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ (όπως αποδεικνύεται από τις τελευταίες εξελίξεις), μέσα από αδιαφανείς μεθοδεύσεις & κρυφές ατζέντες, να σύρει το
    κίνημα στο χορό των επερχόμενων εκλογών ως κόμμα!Εξαργυρώνοντας έτσι τον έντιμο αγώνα μας και την αναγνωρισιμότητά του με ψηφαλάκια και προωθώντας τις προσωπικές φιλοδοξίες τους, όπως δυστυχώς αποδείχτηκε, για είσοδο ως βουλευτές(!) σ’αυτό που μέχρι πρόσφατα αποκαλούσαν παντού προδοτική & κατοχική βουλή!

    Όλοι εμείς που δημιουργήσαμε και στηρίξαμε όλες τις δράσεις του κινήματος, δε δεχόμαστε να πουλήσουμε την ιδεολογία και τις αξίες μας, όλα αυτά για τα οποία μαχόμαστε τόσο καιρό. Τους χαρίζουμε λοιπόν το όνομα και τα σύμβολα αλλά όχι τις δράσεις μας.

    Γιατί δε συμβιβαστήκαμε ούτε αποδεχτήκαμε ποτέ αυτές τις βλέψεις & πρακτικές (η συντριπτική πλειοψηφία των αγωνιστών του «Δεν Πληρώνω») κι ενωμένοι σα γροθιά σχηματίσαμε ένα νέο, γνήσια αμεσοδημοκρατικό και πάντα μαχητικό κίνημα δρόμου.
    Που με τη μαζική μας αποχώρηση από το ΔενΠληρώνω όχι μόνο δεν καταλήξαμε στον καναπέ, όπως θα βόλευε πολλούς, αλλά ενωθήκαμε, με συνδετικό κρίκο τις κοινές μας ιδέες που μας προσδιορίζουν και τη λαχτάρα μας για αγώνα, ενάντια σε όλους όσους μας εξαπατούν & αυθαιρετούν σε βάρος μας. Και οδηγούν ένα ολόκληρο λαό, με μαθηματική ακρίβεια, σε κοινωνική γενοκτονία…
    Που θα συνεχίσουμε, άνεϋ οποιασδήποτε κομματικής γραμμής και ύποπτης καθοδήγησης, τον αγώνα μας για ένα κόσμο όπου ο σπουδαιότερος νόμος θα είναι το κοινό αίσθημα περί δικαίου.

    Οι ίδιοι άνθρωποι που υπήρξαμε η καρδιά του «Δεν Πληρώνω»
    συνεχίζουμε ως ΑΛ.ΑΝΥ.Α. Και ως γνήσια αλάνια, εξακολουθούμε να «Μην Πληρώνουμε»!!! Σας περιμένουμε στις αλάνες και τους δρόμους του αγώνα, εκεί που πραγματικά γεννιούνται συνειδήσεις και δίνονται οι μάχες με το κατεστημένο.

    http://oianentaxtoi.blogspot.com/p/blog-page.html

    Μου αρέσει!

  10. Μην υποτιμάται το «ποπολο». Τους πήραν είδηση: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1385631

    Μου αρέσει!

  11. «Το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι το αποτέλεσμα της αντίστασης του κόσμου που απαξιώνει το σάπιο σύστημα αξιών του καπιταλισμού μαζί με τη κομματίλα, απότοκο της ανάθεσης και της αντιπροσώπευσης, οργανώνεται και παλεύει απο τα κάτω. Δέχτηκε πόλεμο και ώς αντίληψη και ώς οργανωμένη έκφραση σε σχήματα ή επιτροπές που λειτουργούν και έχουν δράση πανελλαδικά σήμερα χωρίς καμία κομματική γραμμή ή οργανωτική σύνδεση, πέραν των αμεσοδημοκρατικών οριζόντιων επαφών συντονισμού. Το πόσοι είναι πανελλαδικά δεν το ξέρω, όποιος θέλει στοιχεία μπορεί να απευθυνθεί στην ασφάλεια ή την ΕΥΠ.
    Προέκυψαν βεβαίως διαφωνίες και εκφράστηκαν δημόσια, ετσι συμβαίνει ξέρετε όταν οι συλλογικότητες λειτουργούν αμεσοδημοκρατικά. Βεβαίως πρόεκυψαν και διασπάσεις, είναι αναπότρεπτο, αλλά βασικά είναι απόδειξη υγείας αυτό για κάθε ζωντανό κίνημα. Όσοι θέλουν συλλογικότητες εταιρίες μπορούν να απευθυνθούν στα γνωστά πολιτικά μορφώματα. Η κοινωνία όμως στη μεγάλη της πλειοψηφία αρνείται αυτή την προοπτική και αυτοοργανώνετα. Το κίνημα που διαμορφώνεται απο τα κάτω στη λογική της άρνησης των χαρατσιών και της εμπορευματοποίησης της ζωής μας, είναι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και ανήκει σε όλους όσους αγωνίζονται. Ο τυχοδιωκτισμός ενός σχήματος που καπηλεύεται μια ιστορία που δεν του ανήκει δεν συμβάινει πρώτη φορά στην ιστορία των κινημάτων. Αποτελεί θλιβερή και αποκρουστική πρακτική, προβοκατόρικη εξαίρεση χωρίς αμφισβήτηση,που τελικά επιβεβαιώνει τον κανόνα. Το κίνημα των πολιτών απο τα κάτω ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι εδώ, και θα συνεχίζει να υφίσταται και να δρά γιατί αποτελεί κοινωνική ανάγκη.»
    http://enosy.blogspot.com/2012/03/blog-post_724.html?showComment=1331753009024#c167990689432358662

    Και τέλος να πώ κι εγώ συμπληρώνοντας το σχόλιο που βρήκα αναρτημένο και σας επισυνάπτω, αποτελεί ώς πετυχημένο πείραμα αυτοοργάνωσης μπούσουλα για τα κινήματα της κοινωνίας που συνεχίζει να αντιστέκεται και να μην εμπιστεύεται «σωτήρες και έτοιμες λύσεις» για το μέλλον που μας προετοιμάζουν κι είμαστε υποχρεωμένοι να ανατρέψουμε.

    Μου αρέσει!

  12. Λάθος τακτική όμως και του Ίνφο να επιμείνει να κρατήσει το ίδιο όνομα με το «κίνημα» του γνωστού απατεώνα. Τώρα αυτός δεν θα καρπωθεί εκλογικά μόνο την υπεραξία που προκύπτει από τον κόσμο που συμμετείχε τόσο καιρό σε αυτό το κίνημα, έστω και κάτω από την δική του ομπρέλα, αλλά και του Ίνφο. Και του Δ.Π. Θεσσαλίας που επίσης δεν έχει σχέση με αυτόν.
    Πρέπει να ξεσκεπαστεί τηλεοπτικά.

    Μου αρέσει!

  13. Έχουν απόλυτα δίκιο niko οι denplirono.info. To κίνημα ξεκίνησε αρχικά πριν τρία και χρόνια στη βόρεια Αττική. Συμμετείχαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του ΕΕΚ (τότε) – η γνωστή οικογένεια (4) – Μέλη οργανώσεων της άλλης εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και ανένταχτοι. Ένα χρόνο μετά είχαν αλλάξει όλα. Έχοντας παρακολουθήσει απο κοντά τα πράγματα το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ εκφράστηκε ώς επιθετικός προσδιορισμός αποκλειστικά απο αυτό εδώ το ιστολόγιο και το σχήμα που εκφράζει. Όλα τα υπόλοιπα έπονται, το χρησιμοποίησαν και καλά έκαναν όσοι το έκαναν αγωνιστικά. Οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ έπαιξαν πέρα απο κάθε πρόβλεψη προβοκατόρικα. Έμειναν στην κυριολεξία μόνοι τους και προσβλέπουν στα ψηφαλάκια του κόσμου που αναγνωρίζει στο σύνολο των κινημάτων του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ αγωνιστικότητα και συνέπεια, την οποία προσπαθούν αυτοί οι ΝΕΟΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ να εκμεταλλευτούν για δικό τους προσωπικό όφελος. Δεν έχουν μέλλον. Θα φάνε μαύρο, όπως τους αξίζει!

    Μου αρέσει!

  14. γιατι δεν κινηστε νομικα ωστε να μην κατεβασουν ψηφοδελτιο νομιζω ειναι το καλυτερο που θα μπορουσατε να κανετε

    Μου αρέσει!

  15. Προς λεγομενο κινημα μαιμου ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ http://www.oxidiodia.gr
    Mαλλον ζειτε στον κοσμο σας !! Με λενε Γιωργο και ανηκω σε Λαικη Συνελευση !! Ειστε οτι πιο ψευτικο πραμα στην πολιτικη ζωη του τοπου μαγκα!
    Εγω εχω πληροφορηθει οτι ο πυρηνας σας που αποτελουνταν απο αξιους αγωνιστες,ειναι αυτη την στιγμη στο Κινημα που δημιουργησαν το ΑΛΑΝΥΑ αλληλεγγυη,ανυπακοη,ανατροπη,.Εκμεταλευτηκατε τους αγωνες που κανατε μαζι,και φυσικα μονο αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες δεν κανατε !! Με τροπο δικτατορικο χωρις να συμφωνουν οι πιο πολλοι ομοιδεατες σας αποφασισατε να γινετε κομμα !! Καλα εκαναν και σας εφτυσαν λοιπον !! Ευγε σε αυτους τους ομοιδεατες σας που αποχωρησαν , και σας καταλαβαν εγκαιρα τι κουμασι ειστε !
    ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΤΕ !!
    τα λεγομενα ειναι προς απαντηση του ψευτικου κινηματος που εμεινε με 10 ατομα http://www.oxidiodia.gr

    Μου αρέσει!

  16. Μερικές διευκρινήσεις
    από @ 19:10, Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

    Η ΣΟ καταρχήν θα πρέπει να εφαρμόσει τον κανόνα της Πολιτικής Δημοσίευσης που γράφει ρητά ότι απαγορεύεται η κομματική – εκλογική προπαγάνδα.

    Δεύτερον, δεν γίνεται να ρίχνουμε ευθύνες στο ΕΕΚ (ή οποιαδήποτε άλλη κίνηση), που αν μη τι άλλο έχει και κάποια ιστορία, επειδή κάποιοι έτυχε να είναι κάποια στιγμή στην ζωή τους μέλη του ΕΕΚ και τώρα παρουσιάζονται στο συγκεκριμένο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

    Και από το ίνφο υπάρχει κόσμος που ήταν/είναι σε άλλες οργανώσεις της αριστεράς.

    Και από τα ΑΛΑΝΥΑ μπορώ να σου πω ότι ένας ήταν ΠΑΣΟΚος.

    Και για έναν που προσπάθησε πριν να εξηγήσει την κατάσταση… όχι τα ΑΛΑΝΥΑ είναι και αυτοί κόσμος που έφυγε από το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ της οικογένειας Παπαδόπουλου που κατεβαίνει τώρα για εκλογές. Από τα άλλα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (Ίνφο και Θεσσαλίας) δεν έχουν προκύψει διασπάσεις, και αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ότι υπάρχει μια στοιχειώδης ειλικρίνεια ανάμεσα στο τι λένε και στο τι κάνουν, αντιθέτως δηλαδή με το Δ.Π. του Παπαδόπουλου.

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1385631

    Μου αρέσει!

    • Συναγωνιστή πρόκειται για δική σου πρόταση προς τη ΣΟ του Indymedia/για την αποκατάσταση της αλήθειας

      Μου αρέσει!

  17. Προς καρεκλοκένταυρους και λοιπούς πολιτικάντηδες
    …έτσι αποδυναμώνεται ο αγώνας μας και απομακρύνεται ο απλός ενεργός πολίτης που βαρέθηκε τα καπελώματα… ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!

    Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010
    Επειδή , δυστυχώς , κάποιοι θεώρησαν ότι οι αγώνες των κατοίκων ενάντια στα διόδια πρέπει να εξαργυρωθούν με θεσούλες ενόψει του νέου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, κρίθηκε σκόπιμο να ξαναθυμηθούμε τι είχαμε αποφασίσει στο ΒΟΛΟ. Γιατί πλανώνται , όσοι νομίζουν ότι οι αγώνες μας χωράνε σε δημαρχιλίκια και κυβερνητικούς θώκους, με τίμημα το ξεπούλημα του αγώνα μας.Οι κάτοικοι, που συνεχίζουν τον αγώνα, μέσα από επιτροπές, αυτοοργανώνοται και δεν θα το επιτρέψουν ….. http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/02/blog-post_3083.html
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Αφίδνες, Μέλος συντονιστικού επιτροπών αγώνα κατοίκων και φορέων Β. Αττικής, Μέλος Πανελλαδικού Συντονιστικού,
    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Μέλος συντονιστικού επιτροπών αγώνα κατοίκων και φορέων Β. Αττικής, Μέλος Πανελλαδικού Συντονιστικού
    ΜΑΡΙΑ ΛΕΚΑΚΟΥ, Μέλος συτονιστικού επιτροπών αγώνα κατοίκων και φορέων Β.Αττικής, Μέλος Πανελλαδικού Συντονιστικού,
    ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΙΚΑ, Βόρεια Αττική, Μέλος Πανελλαδικού Συντονιστικού,

    Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010
    ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ: Από ποιους κινδυνεύει η ΕΝΟΤΗΤΑ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ;
    Με αφορμή τη λειτουργία του Συντονιστικού ΒΑ Αττικής κατά των διοδίων, ξεκίνησε ένας διάλογος μεταξύ όσων συμμετέχουν, …… Απαντήσαμε δια ζώσης στις συνελεύσεις και μέσα από τις στήλες του ιστολόγιου των Επιτροπών Πολιτών και Εργαζομένων και της ΑΙΧΜΗΣ.
    Συνεχίζουν να δείχνουν ότι δεν αντιλαμβάνονται περί του ζητήματος που έχει δημιουργηθεί. Κατηγόρησαν εμάς ότι δυναμιτίζουμε την ενότητα, επειδή τάχατες ξεκινήσαμε ένα ιστολόγιο (epitropesdiodiastop.blogspot.com), που αντιστρατεύεται δήθεν την πρωτοκαθεδρία και το copyright του (diodiastop.blogspot.com). Το πρώτο εκφράζει Επιτροπές πολιτών και εργαζομένων που δραστηριοποιούνται στο κίνημα ενάντια στα διόδια σε όλη την Ελλάδα, το δεύτερο 14 δήμους και κοινότητες της βορειοανατολικής Αττικής. Ποιόν έβλαψε η οργάνωση Επιτροπών πολιτών και εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα; Μήπως δεν είναι ζητούμενο το άπλωμα του Αγώνα μας παντού; Είναι απαραίτητη η συμμετοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων στο κίνημα κατά των διοδίων; ……..Αυτό αποτελεί και απόδειξη ειλικρίνειας μέσα στο κίνημα και ανάγκη συμβολής στον διάλογο που διεξάγεται. Η ξεκάθαρη και ειλικρινής στάση όλων σφυρηλατεί την ενότητα. Βασίλης ΠαπαδόπουλοςΜέλος του Συντονιστικού ΒΑ Αττικής και του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝhttp://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/02/blog-post_24.html

    Γιατί δεν συμμετέχουμε στην προεκλογική πανελλαδική συνάντηση
    Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

    … Δεν κάνουμε χαρτοπόλεμο, δεν συναλλασσόμαστε με κυβερνήσεις, εταιρείες, τοπάρχες και βουλευτές, δεν ζητάμε από κανέναν να μας ψηφίσει ….Αποτελεί δυσφήμηση για το κίνημά μας ….. http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/09/blog-post_101.html

    …και άλλων υποψηφίων, να μην καταλήξει σε προεκλογική Καλλικράτειο πασαρέλα γιατί έτσι αποδυναμώνεται ο αγώνας μας και απομακρύνεται ο απλός ενεργός πολίτης που βαρέθηκε τα μικροκομματικά καπελώματα. Έχουμε πικρή πείρα ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν … http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/09/blog-post_4862.html

    Ενάντια σε όλους τους καρεκλοκένταυρους-γραμματείς-φαρισαίους-φορείς της πολιτικής χρεοκοπίας του συστήματος που θέλουν να καπηλευτούν και να διασπάσουν το κίνημα μας προσπαθώντας να μαζέψουν ψήφους ή να διαπραγματευτούν τους αγώνες μας! http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

    Με λίγα λόγια, το κίνημα μας, ουδεμία σχέση έχει με όλους τους Μαυρογιαλούρους που προεκλογικά μυρίστηκαν ψητό και έσπευσαν να εισπράξουν πολιτική υπεραξία ενώ τόσο καιρό ήταν άφαντοι και θα συνεχίσουν να είναι άφαντοι με μαθηματική και ιστορική ακρίβεια μετά τις εκλογές.
    Γιατί ο αγώνας μας για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια και ελεύθερους χώρους είναι ένας μαραθώνιος, που δίνεται από τα κάτω συλλογικά και αλληλέγγυα και όχι ένα προεκλογικό πυροτέχνημα.
    Το κίνημα μας βρίσκεται έξω από τις λογικές του καπελώματος και της καπηλείας των αγώνων άλλων. http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/10/blog-post_3578.html

    Πάρτε αυτά προς το παρόν, ξανασκεφτείτε το σύντροφοι, κι εδώ είμαστε. Η ενότητα δεν κινδύνεψε ποτέ από τα κάτω. Από τις πολιτικές φιλοδοξίες και τις μικροκομματικές σκοπιμότητες κινδυνεύει…. http://aixmipress.wordpress.com

    Χωρίς προσωπικά σχόλια… με δικά τους λόγια

    Μου αρέσει!

  18. τελικα τα καταφεραν οι παπαδοπουλοι εμειναν μονοι τους !!!

    Μου αρέσει!

  19. Scripta manent – ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ
    Περιδιαβαίνοντας τα blog που αναφέροντε στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ βρήκα το παρακάτω πολύ διαφωτιστικό: https://denplirono.wordpress.com/2011/03/26/%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83/

    Εδώ βλέπεις ότι το denplirono.info αναφέρεται μαζί με το oxidiodia.gr και μάλιστα το δεύτερο φαίνεται να αποτελεί μάλλον κομμάτι του πρώτου. Έχει κι άλλα ακόμη που εξηγούν την ιστορία αυτού του κινήματος.

    Στο Blog oxidiodia.gr δεν υπάρχει τίποτα αντίστοιχο. Τα έχουν εξαφανίσει μάλλον όλα!

    Τελικά φαίνεται ότι η ομάδα του oxidiodia.gr που τώρα ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει στις εκλογές διάσπασε το μέχρι τότε ενιαίο denplirono.info και τώρα κατηγορεί τους πρώην συντρόφους της προκειμένου να καπελώσει και να μαζέψει ψήφους στις εκλογές.

    Εσείς, οι denplirono.info γιατί δεν έχετε βάλλει και αυτές τις ιστορικές παραπομπές στην καταγγελία σας; Θα είχαμε αντιληφθεί αμεσότερα περί της ομάδας του oxidiodia.gr που σας καταμαρτυράει τα μύρια όσα ενώ θάπρεπε νάχει βάλλει την ουρά στα σκέλια. Μαυρογιαλούροι ίσως θα πείτε, τι να περιμένει κανείς…

    Μου αρέσει!

    • Το ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ αυτού του blog (denplirono.info) είναι ανοιχτό, δημόσιο και πλήρες απο τον Μάρτιο του 2010. Δεν έχουμε λόγους να επικαλεστούμε ειδικά το παρελθόν προκειμένου να υποστηρίξουμε αυτά που λέμε σήμερα, όπως τα λέγαμε και τότε. Δεν έχουμε ακόμη περισσότερο κανένα λόγο να εμπλακούμε στις λογικές των προσωπικών επιθέσεων και καταγγελιών γκαιμπελικού επιπέδου και σκέψης. Πράγματι όμως τα γραπτά μένουν.

      Μου αρέσει!

  20. ΤΟ….ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ..ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ….Κ Ο Μ Μ Α Τ Ο Σ!!!!!!
    ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»,(oxidiodia.gr) ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟΠΟ!!!! ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ(ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ) ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ, ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!!(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ: «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ «ΠΑΕΙ» ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΠΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΑΠΕΧΘΗ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ:» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ», ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ….ΕΙΔΑΝ!!!!….ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΑΝΙΚΟ!!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ….ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ!!!!!…..ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ!!!! ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΕ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!! ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ…ΚΕΙΜΕΝΟ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΥΠΗΡΟ ΜΑ ΣΥΝΑΜΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ….ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ!!!!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ…ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ!!!!
    ΤΕΛΟΣ ΜΕ «ΑΓΑΠΗ ΠΕΡΙΣΣΗ»…..ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΓΝΩΜΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ…ΓΑΝΤΙ….:» Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ…ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!! ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ, ΤΟΣΟ Μ Ι Κ Ρ Α Ι Ν Ε Ι…ΤΟ ΚΛΑΣΜΑ»!!!!!!!……..

    Μου αρέσει!

  21. ψαχνοντας κανεις τι βρισκει…

    Μπορει να ειναι λιγακι παλιο , αλλα αξιο αναφορας γιατι ο αγωνας εναντια στο κρατος και τα αφεντικα δεν ειναι καπριτσια καποιων παραγοντισκων , γιατι καποιοι ματωνουν να βγουν απεργιες και αλλοι κανουν αγωνες και πολιτικες καριερες στις πλατες μας , αλλα θα γυρισει ο τροχος…

    Στις 17 οκτωμβρη δυο μερες πριν την απεργια 19-20/10 ως γνωστον ειχε απεργια η ΕΣΗΕΑ . Η απεργια ειχε διαρκεια απο τις 6 το πρωι της δευτερας 17 ως τις 6 το πρωι 18/10 .

    http://sxoliastisepiea.blogspot.com/2011/10/24-17-10-2011.html

    Το ρουφιανοκαναλψο του κουρη Κοντρα Τσανελ ως γνωστος κλάσικος απεργοσπαστης δεν απεργουσε εκεινη την μερα, φυσικα και η κινηματικη εκπομπη του με τον τιτλο ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που προβαλοταν καθε δευτερα. Μη ξεχναμε τοτε οτι λιγο καιρο πριν ο κουρης ειχε δωσει εκπομπη στον μιχαλολιακο αλλα λογω του κραξικατος τον εκοψε…

    Η εκπομπη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ προβαλοταν τα μεσανυχτα της δευτερας προς τριτη , δηλαδη μερα απεργιας. Το αξιογαπητο «κινημα δεν πληρωνω» ως γνησιοι λαικοι αγωνιστες αποφασισταν να συμμετεχουν Live φυσικα σε απεργοσπαστικη εκπομπη για να διατρανωσουν τα αγωνιστικα συναισθηματα τους, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!!!!

    ειδου και το βιντεο

    http://www.youtube.com/watch?v=VUNZMVhZR0M (ενημερωνουμε τα κομματοσκυλα του δεν πληρωνω οτι και να το σβησουν το εχουμε κρατησει)

    για να μην υπαρξει παρανοηση με την ημερομηνια του βιντεο η συγκεκριμενη εκπομπη προβαλεται 12.00 το βραδυ της δευτερας προς τριτη (τωρα την εκοψε και αυτην ο κουρης) , μαλιστα στο 53:15 ο ξεφτιλας παρουσιαστης εξηγει του λογους που δεν απεργει!! και ο λαλιστατος μεχρι τοτε αρχηγος του δεν πληρωνω κανει τουμπεκι ενω μάλιστα αμεσως πιο πριν δηλωνε οτι δεν εχει προβλημα με τους μπατσους !!!!

    ο αγωνας δεν ειναι εικονα σε απεργοσπαστικες εκπομπες

    τερμα τα αστεια τσακιστε στους ξεφτιλες απεργοσπαστες δεν πληρωνω .

    ο αγωνας και απεργιες δεν ειναι ουτε παιχνιδακια ουτε προεκλογικα καπριτσια

    πολεμος σε ολα τα αφεντικα με ολα τα μεσα

    δείτε εδώ: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1385616

    Μου αρέσει!

  22. Ρε μαλάκες «ΑΝΥΠΑΚΟΗ», εμείς ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ που μένουμε δίπλα στα διόδια και δεν πληρώσαμε ΚΙ ΕΣΕΙΣ αυτοί που ορμήσατε να «καπελώσετε» την πατρότητα της ιδέας. Το κίνημα συμμετέχει κανονικά στις εκλογές. Εσείς ψηφίστε ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Νισάφι πια. Αρπακτικά!

    Μου αρέσει!

    • Μια περιήγηση στο παρελθόν μπορεί να σου φρεσκάρει τη μνήμη, ή εάν είσαι νεώτερος στο κίνημα να ενημερωθείς : Δες εδώ από το blog των epitropesdiodiastop που τώρα πλασάρονται ως κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (αλλά η ηλεκτρονική διεύθυνση τους διαψεύδει), ποιοι άλλοι ξεκίνησαν ταυτόχρονα να ανοίγουν διόδια και τι σημαίνει «πατρότητα της ιδέας». Τα κινήματα και οι αγώνες δεν έχουν πατερούληδες . http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/06/blog-post_2684.html
      http://diodiastopphoto.blogspot.com/search?updated-max=2011-02-23T23:01:00%2B02:00&max-results=20&start=9&by-date=false
      Δες κι εδώ ποιοι είμαστε από την αρχή μπροστάρηδες και ποιο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι αυτό που παρουσιάζεται σήμερα να συμμετέχει στις εκλογές και δεν συγκεντρώνει στις συνελεύσεις και στα ανοίγματα που κάνει στις Αφίδνες παραπάνω από 15-20 άτομα. (όταν το κίνημα της περιόδου 2009 – 2011 συγκέντρωσε στα ανοίγματα 500-1000 άτομα).
      Εδώ μιλάει το μέλος των Επιτροπών αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στην Παμθιώτικη Συνέλευση (www.denplirono.info), Κ. Φωτάκης : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yFN0KAOdXks
      Υπάρχει κι εδώ, εάν δεν το βρείς στο παραπάνω link: http://www.dailymotion.com/video/xpqs5j_yyyyyyyyyyy-yyyyyyyyy-yyyyy-y_newsundefined
      Θα διαπιστώσεις ότι η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που επιδιώκουν να παρουσιάσουν σήμερα οι συναγωνιστές σου, είναι εντελώς διαφορετική και την αποκρύπτουν με κάθε μέσο και συκοφαντία προκειμένου να εκμεταλλευτούν τους αγώνες των άλλων για να αναγορευτούν σε παράγοντες.
      Δες κι εδώ: https://denplirono.wordpress.com/2011/02/25/%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-1-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5/
      Δεν θα δυσκολευτείς να καταλάβεις ότι η σημερινή ομάδα ενάντια στα διόδια (Αφιδνών κατά βάση) (που αυτοαποκαλείται ΚΙΝΗΜΑ) δεν έχει καμία σχέση ούτε με κίνημα, ούτε πολύ περισσότερο με κανένα είδος πολιτικό πολιτισμό. Οι προσωπικές επιθέσεις γκαιμπελικής έμπνευσης που δημοσιεύσει ανώνυμα σε blog ή σχόλια αναρτήσεων στο indymedia αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μας.
      Δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις για το τι να ψηφίσουμε, κανείς δεν τις χρειάζεται. Δεν περιμένουμε να λυθούν τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα με τις επερχόμενες εκλογές, άλλωστε δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα…
      Το denplirono.info έχει ανοιχτό το αρχείο των αναρτήσεων του (με πλούσιο φωτογραφικό κ.λ.π.) υλικό από το 2010, μπορείς να ανατρέξεις σε αυτό και να διαμορφώσεις άποψη.

      Μου αρέσει!

  23. Εσείς μιλάτε για «Παπαδόπουλους» ρε ΑΝΥΠΑΚΟΗ αλλά τελικά ΕΣΕΙΣ σβήνετε τα σχόλια έτσι;
    Λοιπόν για να είμαι δίκαιος: μια μέρα τα πήρα στο κρανίο επειδή παραλίγο να σκοτωθώ χωρίς ουσιαστικό λόγο κι έκτοτε δεν ξαναπλήρωσα ποτέ. Ούτε με κινήματα είμαι, ούτε με οργανώσεις, ούτε με κόμματα. Είμαι «ΑΠΟΧΗ» από τότε που γεννήθηκα πριν 40 χρόνια. Αλλά όποιος βάζει ΕΜΑΣ τους απλούς ανθρώπους στην μέση για τα δικά του κομματοσκυλικά συμφέροντα θα πρέπει να το σκεφτεί δύο φορές. Προσωπικά αν διαπιστώσω πως κάποιος απ’ όλους αυτούς τις καθημερινές ΠΛΗΡΩΝΕΙ τα διόδια, σε όποιο «δεν πληρώνω» κι αν ανήκει, απλά και δημοκρατικά θα του σταματήσω το αυτοκίνητο και θα τον στείλω στο νοσοκομείο. Έχει δηλαδή και η κοροϊδία τα όριά της. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ δεν σημαίνει ότι κάνω τον χαβαλέ μου 2 φορές την εβδομάδα στα διόδια. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σημαίνει ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ όλες τις μέρες.

    Μου αρέσει!

    • 1. Ποτέ δεν σβήσαμε σχόλια.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην εγκρίνουμε αυτά που περιέχουν εκφράσεις και καταγγελίες που δεν έχουν καμία τεκμηρίωση. Τα δικά σου σχόλια είναι όλα αναρτημένα και μάλιστα έχουν απαντηθεί και από εμάς.
      2. Ποτέ δεν έχουμε αναφερθεί προσωπικά για κανέναν. Τα κινήματα δεν εξαρτώνται από πρόσωπα, (όχι ότι τα τελευταία δεν παίζουν πολλές φορές καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις), αλλά το συλλογικό είναι αυτό που μπορεί να εξασφαλίσει και το ατομικό. Όταν τα πρόσωπα υπερέχουν της συλλογικότητας, ευθύνη για την «εκτροπή» έχει η συλλογικότητα που οφείλει να διασφαλίζει την συλλογική/αμεσοδημοκρατική λειτουργία.
      3. Εάν όλοι όσοι αγωνίζονται συλλογικά είτε μέσα από κόμματα/οργανώσεις/συνδικάτα ήταν όλα τα χρόνια της ζωής τους ΑΠΟΧΗ, δεν θα είχες σήμερα καμία δυνατότητα εσύ να περνάς και να μην πληρώνεις…(θα σε πυροβολούσαν!).
      4. Ο αγώνας ενάντια στα διόδια αποτελεί μέρος των αγώνων ενάντια στην εμπορευματοποίηση της ζωής μας. Δίνεται συλλογικά και οργανωμένα. Η ατομική στάση του καθένα είναι προσωπική του υπόθεση. Οι αγώνες για να είναι νικηφόροι πρέπει να γίνονται συλλογικά και οργανωμένα. Η αντιμετώπιση του κράτους στο θέμα της αμφισβήτησης πληρωμής διοδίων π.χ. από τους πολίτες στους εργολάβους έχει ποινικοποιηθεί σε βαθμό που να «απαγορεύει» την προσωπική στάση/αντίσταση, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει και να αντιμετωπίσει τη συλλογική. Δεν υπάρχει χρόνος για καμία ΑΠΟΧΗ!

      Μου αρέσει!

  24. Για να είμαι δίκαιος: Λοιπόν έπειτα από σύντομη έρευνα κι εφόσον διαγράφηκα με συνοπτικές διαδικασίες από το… δημοκρατικό group, του «δεν πληρώνω» oxidiodia.gr κατάλαβα πολλά πράγματα.
    Και πρώτα-πρώτα ότι εγώ και κάποιοι σαν εμένα δεν πληρώνουν τελικά, και όλοι οι άλλοι στο όνομα κάποιου κόμματος ή από προσωπική φιλοδοξία ψάχνουν να κατοχυρώσουν τα copyrights

    Αυτό ακριβώς είναι το συμπέρασμά μου. Τελικά θα παραμείνω «αποχή». Να μου έλειπε το βύσσινο. Θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι μαζί. Και όχι μόνο εκείνοι.

    Μου αρέσει!

    • Συναγωνιστή είμασταν πάντα αντίθετοι στα copyrights, την αντιπροσώπευση και την ανάθεση. Στάση που μας έφερε σε σύγκρουση και με τη συλλογικότητα που σε διέγραψε, όπως υποστηρίζεις. Καταλαβαίνουμε τη πικρία και το θυμό σου. Σε κάθε περίπτωση δεν έχεις κανένα λόγο να παραμείνεις «αποχή». Εκατοντάδες συλλογικότητες απο τα κάτω σε όλη την Ελλάδα δίνουν σήμερα τη μάχη της κοινωνίας ενάντια στην ισοπέδωση. Σίγουρα μπορείς να συμμετέχεις σε κάποια απο αυτές και να παλέψεις μαζί τους. Είμαστε όλοι μαζί στη μία όχθη του ποταμού(παρά τις ενδεχομένως μεταξύ μας αντιθέσεις και διαφωνίες). Στην άλλη είναι μόνο το μαύρο μέτωπο του κεφαλαίου. Εσύ έχεις διαλέξει στρατόπεδο. Αγωνίσου!

      Μου αρέσει!

  25. προς Νικος (σχολιο 25) : Αγαπητε Νίκος, να δεις που τελικά, το «Ρε μαλάλες» που εύκολα και άφοβα εκστομιζεις, θα το στρεψεις στον εαυτό σου, αφου θα καταλάβης οτι σου αξίζει, προσπαθώντας να υπερασπίσεις την αγία οικογένεια των διοδίων, που αφού δεν κόλησαν στην σπίθα, να λάβουν οφίτσια, και αφου κατηγόρησαν όλα τα κινήματα απ ακρου εις άκρον, τώρα οικοιοποιήθηκαν τον επιθετικό προσδιορισμό «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» να τον κατεβάσουν στις εκλογές, να γινουν παράγοντες, και να επιτεθούν στο σύστημα απο «τα μέσα» (τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα).
    Δεν σκέφτηκες ούτε μία στιγμή, οτι το Μαύρο Μέτωπο (Μ.Μ.), εχει στοχοποιήσει το επιθετικό «ΔΕΝ» εδώ και τρία χρόνια κοντά, και μέχρι στιγμής δεν το έχουν καταφέρει, δεν σκέφτηκες οτι οι εν λόγω οικογένεια οτι μπορεί να ανέλαβε υπεργολαβία (γιατι εργολαβία δεν μπορει λογω αδυναμιών να αναλάβει), να ταπώσει μια και καλή το κίνημα απο μέσα. Μπορει να μην σκεφτηκες οτι δρούν προβοκατόρικα, αλλα δες τα δύο παρακάτω βίντεο που παραθέτω, μήπως και καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται γύρω σου. Μπορεί ο ΑνισΩροπος (anisoropos1.blogspot.com) να σου απαντησει μήπως μετά απο αυτά που θα δείς ?
    Σου παραθέτω αγαπητε Νίκος, ενα βίντεο με την Σπίθα, για να καταλάβης οτι τα γραπτά μένουν, και το άλλο βίντεο που βγαζει κασσέτες ως κυνηγημενος στα άπαρτα βουνά του Γράμου-Βιτσι. για να θυμούναται οι παλαιότεροι κα να μαθαίνουν οι νεώτεροι….

    1) http://youtu.be/dPmH76xP25g
    2) http://www.youtube.com/watch?v=4OzeuIVqmDM&feature=youtu.be

    Μου αρέσει!

  26. ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ;;;

    Δείτε εδώ http://youtu.be/bIGcBm1VfTU
    δήλωση του «αρχηγού» των διοδιάδων (oxidiodia.gr), ναι αυτών που «αμα μπουν στη βουλή θα δίνουν την επιχορήγηση για συσσίτια» ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ στην εκπομπή του ΧΙΟΥ (όπου είναι μόνιμα προσκαλεσμένος και το φωνάζει) ΟΤΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!! Βρε το κακό παιδί ο Βορίδης, τώρα λέει άλλα;;; Απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Συμμετείχα πολλές φορές στα ανοίγματα διοδίων, τότε που κατεβαίναμε εκατοντάδες και χιλιάδες. Εγώ τον Βορίδη δεν τον είδα ΠΟΤΕ! Τι νόημα έχει αυτή η δήλωση; Ψαρεύουμε ψήφους και απο τα ακροδεξιά;

    Μου αρέσει!

  27. […] 4. Κανένα κόμμα / συνδυασμό απάτη: Όλο αυτό το διάστημα διάφορες ομάδες μάχονταν για το καλό όλων μας. Ομάδες που γεννήθηκαν από εμάς χωρίς κάποια κομματική ταυτότητα. Ότι κάποιοι θα προσπαθούσαν στις εκλογές να καπηλευτούν αυτά τα κινήματα απλών πολιτών ήταν αναμενόμενο. Έτσι και το κόμμα Κίνημα Δεν Πληρώνω που ουδεμία σχέση έχει με το κίνημα. Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το θέμα κλικ εδώ. […]

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε