ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ | ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ – ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ


denplirono-arketa

«Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την διατροφή μου.

Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (Πιάτσα Λορέτο του Μιλάνου).» Δημήτρης Χριστούλας, 2012

epistoli-cristoula

Η «ελπίδα» αποδείχτηκε κάλπικη. Οι «σωτήρες», εραστές της εξουσίας, γι΄αυτό υποταγμένοι στην ολιγαρχία. Οι Αυταπάτες έχουν τελειώσει. Ο αρμαγεδώνας των μνημονίων ατέλειωτος και μέχρι τελικής πτώσης κάθε κοινωνικού δικαιώματος και κοινωνικού κεκτημένου.

Εμείς όμως δεν τελειώσαμε. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νεολαίοι μαζί κι οι απόμαχοι της δουλειάς και της ζωής, δεν τελειώσαμε ακόμη. Δεν θα συνεχίσουμε άλλο να ζούμε σκλάβοι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τις ζωές μας στα χέρια των «δανειστών», των αρπακτικών που διαφεντεύουν τις τράπεζες και των τοκογλύφων της παγκόσμιας νέας τάξης του νέου καπιταλιστικού ολοκληρωτισμού.

Λέμε όχι. Ως εδώ και κατεβαίνουμε στις πλατείες και τους δρόμους γιατί τώρα τα θέλουμε όλα! Όλα όσα μας ανήκουν! Καμία ειρήνη, καμία ανάθεση, κανένας συμβιβασμός, καμία υποχώρηση, κανένας συμψηφισμός.

Έχουμε πόλεμο τώρα. Όλοι στους δρόμους και τις πλατείες.

Ξεκινάμε. Πλατεία Συντάγματος Κυριακή 15 Μάη (7.μ.μ.). Ή αυτοί ή εμείς!

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s