Συνεχείς διακοπές ρεύματος στο Αγρίνιο, από τη ΔΕΗ Αγρινίου και εργολάβους


prwtovouliazqb2d3Ακραία συμπεριφορά από πραιτοριανούς της ΔΕΗ και εργολάβους που κόβουν μαζικά το ρεύμα σε δεκάδες σπίτια.

Τις τελευταίες ημέρες με αποκορύφωμα τη χθεσινή(25/7) αλλά και τη σημερινή(26/7) γινόμαστε μάρτυρες ενός πογκρόμ, από τάγματα πραιτοριανών της ΔΕΗ,   κατά πολιτών που δεν μπορούν να πληρώσουν  λογαριασμούς ρεύματος και που τους κόβουν το ρεύμα μαζικά σε σπίτια. Μιλάμε για δεκάδες περιπτώσεις από τις οποίες αντιμετωπίζονται με επανασυνδέσεις αρκετές   από αυτές. Οι διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ αφορούν απλήρωτους λογαριασμούς των 300 και 400 ευρώ σε σπίτια ανέργων, συνταξιούχων κλπ

Η υψηλή θερμοκρασία του καλοκαιριού κάνει ακόμη πιο απάνθρωπο τη διακοπή ρεύματος,  δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σε δεκάδες ανθρώπους.

Έχουμε συστήσει εδώ και καιρό ομάδα επανασύνδεσης ρεύματος με αριθμό κινητού στο οποίο μπορεί να καλεί  όποιος θέλει ανά πάσα στιγμή. Εκτός όμως από τις ενέργειες επανασυνδέσεις είναι απαραίτητο να δοθεί απάντηση  και στους ίδιους τους πραιτοριανούς της ΔΕΗ, είτε είναι υπάλληλοι είτε είναι εργολάβοι που έχουν αναλάβει τη διακοπή του (οικιακού) ηλεκτρικού ρεύματος.

http://prwtovouliagriniou.squat.gr/

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s