«ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ»


11 / 06 / 2013, ώρα 6 μ.μ : Διάγγελμα Κεδίκογλου για «λουκέτο» στην ΕΡΤ.
Το Πραξικόπημα αρχίζει…, το τελειώνουμε όμως από τις 12 Ιουνίου, που βρίσκει την ΕΡΤ σε πλήρη λειτουργία με ραδιοτηλεοπτικό, διαδικτυακό και πολιτιστικό πρόγραμμα.

12/ 07/ 2013, ώρα 8 μ.μ :
Πανελλαδική κινητοποίηση – γιορτή.
Ένα μήνα μετά, η ΕΡΤ είναι ανοιχτή, ολοζώντανη, σε πείσμα της «μαύρης» επίθεσης της κυβέρνησης.

Κάντε την κυβέρνηση να σας ακούσει: Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 8 μ.μ.

Όπου κι αν βρίσκεστε, με το ΙΧ σας ΚΟΡΝΑΡΕΤΕ συνεχώς και κατευθύνεστε όπου χτυπά η «καρδιά» της ΕΡΤ
Στο Λεκανοπέδιο, στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

Στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο της ΕΤ3

Σε όλες τις πόλεις της χώρας στα κτίρια της ΕΡΤ, στους Περιφερειακούς Ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.

Κάντε την κυβέρνηση να σας ακούσει

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με τον αγώνα τους, επιβεβαιώνουν πως αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που αντιστέκεται στην εργασιακή λαίλαπα,

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 μ.μ
Δυνάμωσε με τη φωνή σου τη ζωντανή φωνή της ΕΡΤ

ΥΓ : Κάθε Περιφερειακή ΕΡΑ αναλαμβάνει μετά τις 8 μ. μ.τη διοργάνωση της δικής της εκδήλωσης.

 

1 σχόλιο

 1. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ της ΕΡΤ ΚΑΛΕΣΜΑ προς ΟΛΟΥΣ Τους ΠΟΛΙΤΕΣ

  Με αφορμή την έναρξη των διαλόγων και τις γνωστές πρακτικές της κυβέρνησης να επιδιώκει να συναντά ξεχωριστά τους κλάδους των εργαζομένων της ΕΡΤ για να εξασφαλίσει μέσω μιας ασαφούς διαπραγμάτευσης το μόνο χαρτί που της έχει απομείνει, αυτό του διαίρει και βασίλευε, εμείς δηλώνουμε ότι:

  1. Αδυνατούμε να αναγνωρίσουμε ως εκπροσώπους μας όσους προβάλλουν ως μοναδικό μέλημα τους την ικανοποίηση κάποιων εργασιακών ή συντεχνιακών συμφερόντων και δεν θέτουν ως πρώτιστο καθήκον τους την αποκατάσταση κάθε έννοιας δικαίου προς όφελος των εργαζομένων και όλης της κοινωνίας.
  2. Προτάσσουμε τη διασφάλιση της εργασίας όλων ανεξαιρέτως των εργαζομένων (και των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου), ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη δυναμική λειτουργία και το εύρος της ΕΡΤ Α.Ε.

  Αιτούμαστε:
  α) Τη δημιουργία ενιαίου συντονιστικού οργάνου όλων των εργαζομένων της ΕΡΤ
  β) Τη διασφάλιση του μοντέλου της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ, που αποδείξαμε όλοι όσοι μείναμε στις επάλξεις, με αλληλέγγυα την κοινωνία, ότι αποτελεί τον δημοκρατικότερο τρόπο λειτουργίας μιας αληθινής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
  γ) Την ύπαρξη ανεξάρτητου φορέα μέσω θεσμικού πλαισίου, που θα διασφαλίζει καθολικό κοινωνικό έλεγχο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, θα εγγυάται την αμερόληπτη ενημέρωση με επίκεντρο τα χιλιάδες κοινωνικά προβλήματα των συνανθρώπων μας αλλά και τη διασφάλιση του πολιτισμού, της τέχνης και της ψυχαγωγίας, δικαίωμα κάθε πολίτη και υποχρέωση μιας πολιτείας, που νοιάζεται για την παίδευση και την εκπαίδευση του λαού μας.

  Η ΕΡΤ πρέπει να γίνει ο τόπος συνάντησης και το σημείο αναφοράς των κοινωνικών και εργατικών κινημάτων, όλων των πολιτών. Η ακύρωση της ΠΝΠ αλλά και όλων των παράνομων και αντισυνταγματικών νομοθετημάτων, συμφερόντων μιας ολιγαρχίας που δεν ενδιαφέρεται για την ανθρώπινη ζωή, είναι στόχος πρωταρχικός και ενωτικός για κάθε εργασιακή ομάδα (ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) που έχει πληγεί και θα πληγεί στο επόμενο διάστημα.

  Δεν υπάρχουν οι «μέσα» και οι «έξω» από την ΕΡΤ.

  Έχουμε απόλυτα συνειδητοποιήσει ότι αυτός ο αγώνας απαιτεί την εγκατάλειψη του μικρού «εγώ» και την υιοθέτηση του μεγάλου «εμείς» στην πορεία της υπεράσπισης της δημόσιας ΕΡΤ, του πολιτισμού, της δημοκρατίας, της παιδείας, της αυτοδιάθεσης και της αυτοτέλειας των αγώνων του ελληνικού λαού και βασικά της ίδιας μας της πατρίδας.

  ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ όπως επιτάσσει το αρ.120 παρ.4 του Συντάγματος:

  «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

  « Εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους της ΕΡΤ¨».

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

  Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s