ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ!


Ξέρετε γιατί καθυστερούν τόσο πολύ οι «απαραίτητες αποκρατικοποιήσεις»; Μπορείτε να υποθέσετε  γιατί πέφτουν έξω τα τροικανοκυβερνητικά χρονοδιαγράμματα και χάνεται «πολύτιμος χρόνος» για τη «σωτηρία» της χώρας; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Ναι σωστά διαβάζετε. Το ξεπούλημα καθυστερεί γιατί οι μνηστήρες σφάζονται στην ουρά της αναμονής! Πόλεμος έχει ξεσπάσει και για το ξεπούλημα των ΕΛΤΑ.

TNTPost Γάλλοι, UBS και FedEx Αμερικάνοι , DHL Γερμανοί, De Post-La Poste Ισπανοί και από κοντά οι εγχώριοι  ACS Φέσσας, Speedex Φουρλής -Σφακιανάκης, Star Investments Βαρδινογιάννης, παλεύουν άγρια για να αποκτήσουν «τα σκουπίδια» των ΕΛΤΑ, στη τιμή των σκουπιδιών βεβαίως, προκειμένου να προχωρήσει η πολυπόθητη ανάπτυξη (τους).

3,5 εκ. ευρώ το 2010 και 2,5 εκ. ευρώ το 2011 τα καθαρά κέρδη των «ζημιογόνων ΕΛΤΑ» αποτελούν φιλέτο έντονης αντιπαράθεσης και διαμάχης για την απόκτηση τους μεταξύ των επίδοξων ιδιωτών μνηστήρων. Προσθέστε σε αυτά και τα κέρδη από το πετσόκομμα των λειτουργικών τους εξόδων με τη μείωση των μισθών στους εργαζόμενους και τις απολύσεις. ( άλλωστε πρέπει να ολοκληρώσει η τροικανή κυβέρνηση την ισοπέδωση μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων πρώτα – το πακέτο των 12 δισ. ). Προσθέστε και τα κέρδη από την αύξηση κόστους των υπηρεσιών. Είναι πολλά τα λεφτά!

Εκτιμούμε ότι μέχρι το τέλος του 2012 δεν θα έχει απομείνει τίποτα. Η κοινωνία θα οδηγηθεί μεθοδικά και στο σύνολο της στην απόλυτη φτωχοποίηση.   Οι εργαζόμενοι καλούνται σήμερα, αύριο δεν θα υπάρχει, να αναμετρηθούν με τις ιστορικές ευθύνες τους και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Οι μορφές των αντιστάσεων του παρελθόντος με τις απεργίες και τις διαδηλώσεις δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν σήμερα αποτελεσματικά την επέλαση των βαρβάρων του πλούτου. Απαιτούνται νέες μορφές αγώνα, αντίστασης και πάλης για την ανατροπή της επίθεσης. Απαιτείται η καταλυτική παρουσία της εργαζόμενης πλειοψηφίας, της νεολαίας, της κοινωνίας συνολικά στο επίκεντρο των εξελίξεων. Οφείλουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Οφείλουμε να προστατέψουμε τη δημόσια περιουσία, να την κοινωνικοποιήσουμε και να επιβάλλουμε το δικό μας εργατικό και κοινωνικό έλεγχο. Σε κάθε δημόσια υπηρεσία ή επιχείρηση δημοσίου συμφέροντος οι εργαζόμενοι πρέπει να μπούμε μπροστά και να αναλάβουμε τη λειτουργία της  αποτρέποντας το ξεπούλημα.

www.denplirono.info

2 Σχόλια

  1. Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

    Μου αρέσει!

  2. Reblogged this on ΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ ΦΕΛΛΟΥ.

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s