ΦΟΡΟΧΑΡAΤΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ:Δεν εφησυχάζουμε, δεν αποδεχόμαστε την «πίστωση» χρόνου που σχεδιάζουν.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου καταθέσει τροπολογία με την οποία διαχωρίζει τη ΔΕΗ από την  έκδοση άμεσης εντολής διακοπής ρεύματος, όταν παρέλθουν οι 80 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού με το ΕΕΤΗΔΕ(χαράτσι). Στην τροπολογία θα προβλέπεται ότι, μετά από παρέλευση τετραμήνου από την ημερομηνία έκδοσης με ΕΕΤΗΔΕ, η ΔΕΗ θα πρέπει να ενημερώνει το Υπουργείο Οικονομικών για τα απλήρωτα ΕΕΤΗΔΕ, το οποίο θα περιμένει επί δύο ακόμη μήνες τους αρνούμενους να πληρώσουν το φοροχαράτσι και μετά θα δίνει (το Υπουργείο) εντολή διακοπής του ρεύματος!

Είναι προφανές ότι οι πάνω από 500.000 αρνήσεις πληρωμής, αριθμός που διαρκώς αυξάνεται, έχει θορυβήσει τα μέγιστα την δοτή κυβέρνηση.

Η ανάπτυξη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ τα χαράτσια, με τις εκατοντάδες δράσεις των λαϊκών συνελεύσεων, τις παραστάσεις διαμαρτυρίας στους εργολάβους που έχουν αναλάβει τις διακοπές, αλλά και την άρνηση του συνδικαλιστικού τους φορέα, της πανελλήνιας ένωσης να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, απέκρουσε πετυχημένα τα σχέδια και τους εκβιασμούς του μαύρου μετώπου για άμεσες διακοπές ρεύματος!

Από την άλλη επιδιώκουν να εκτονώσουν το κίνημα ενάντια στα χαράτσια δίνοντας αυτή την μικρή χρονική αναβολή προκειμένου δύο μήνες αργότερα να ξαναεπιτεθούν έχοντας, όπως πιθανόν ελπίζουν και σχεδιάζουν, ένα αποδυναμωμένο λαϊκό κίνημα απέναντι τους.

Αποδεικνύεται έτσι ότι ο λαός όταν αγωνίζεται και αντιστέκεται, όταν αναλαμβάνει από τα κάτω την οργάνωση και το συντονισμό του αγώνα, μπορεί να κατατροπώσει και να αποκρούσει όλους τους σχεδιασμούς ενάντια του. Το απέδειξε η Κερατέα , το απέδειξε η μαζική αντίδραση στις 28 Οκτωβρίου 2011, το αποδεικνύει τώρα το κίνημα ενάντια στα φοροχαράτσια!

Μπορούμε να τους ανατρέψουμε!

Δεν εφησυχάζουμε, δεν αποδεχόμαστε την «πίστωση» χρόνου που σχεδιάζουν.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

http://www.denplirono.info

1 σχόλιο

  1. Και βέβαια δεν εφησυχάζουμε! Οι παρείσακτοι καταπατητές της χώρας, της περιουσίας, της ζωής μας και της επιβίωσης των παιδιών μας και των παιδιών των παιδιών μας, καθώς και οι βάρβαροι συνεργοί τους, πρέπει να λάβουν το α μ ε τ ά κ λ η τ ο μήνυμα ότι εμείς δ ε ν τους δίνουμε ούτε πίστωση χρόνου, ούτε σταγόνα από τον ιδρώτα, τον δικό μας, των γονιών μας και των γονιών των γονιών μας! Έληξε το πανηγύρι!
    Αλληλέγγυοι μεταξύ μας! Ανάλγητοι απένταντι στους οικονομικούς δολοφόνους!
    Δε μού πάει να κλαίω βλέποντας νοικοκυραίους να ξεφτιλίζονται στην ουρά για ένα σακκί πατάτες, για δυό κιλά κρεμύδια!

    Υ.Γ.Μέχρι πριν μερικά χρόνια, έλεγα, με καμάρι, στους φίλους από το εξωτερικό, ότι στη δικιά μου χώρα δεν σκοντάφτουμε πάνω σε άστεγους, όπως στα πεζοδρόμια των αμερικάνικων και δυτικων μεγαλουπόλεων. Καμάρωνα πως δεν έχουμε άστεγους και άσιτους στον τόπο μου. Τους έλεγα πως εκεί φαίνεται ο πολιτισμός κι η υγεία μιας κοινωνίας. Τους εξηγούσα πως οι φτωχοί στον τόπο μου, είναι εκείνοι που ζουν μετρημένα. Μέχρι πριν δυο χρόνια, φτωχός στον τόπο μου ήταν εκείνος που δεν χόρταινε την μπριζόλα.

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s