ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ

http://www.petitiononline.com/kt197a32/petition.html

Τριάντα χρόνια μετά την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΕ και δέκα χρόνια μετά την εισαγωγή του ευρώ,  βλέπουμε πλέον το πραγματικό της πρόσωπο: μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο, άγρια αντιλαϊκά μέτρα, σαρωτικές  ιδιωτικοποιήσεις, λουκέτα, εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, που οι επιπτώσεις τους μεγιστοποιούνται από τις πρωτοφανείς δανειακές συμβάσεις με την τρόικα.

Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι το περιβόητο  «Σύμφωνο για το Ευρώ», που αποτελεί ένα είδος ευρωπαϊκού μνημονίου διαρκείας σε βάρος όλων των εργαζομένων και των λαών στην ΕΕ. Περιλαμβάνει τη δραστική μείωση των μισθών μέσω της σύνδεσής τους «με την παραγωγικότητα, αλλά και της προσαρμογής τους στην «ανταγωνιστικότητα της οικονομίας». Η  ανταγωνιστικότητα οδηγεί στην κινεζοποίηση του επιπέδου μισθών αλλά και του πλαισίου των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων. Ταυτόχρονα, το «Σύμφωνο για το Ευρώ» αφαιρεί οριστικά όλα τα οικονομικά εργαλεία των κρατών-μελών, τα οποία υπάγονται πλέον στους αντιδημοκρατικούς και στεγανούς μηχανισμούς της ΕΕ και των πολυεθνικών της, πραγματοποιώντας έτσι μια αντιδημοκρατική αντιδραστική τομή βάθους στην ίδια την αρχιτεκτονική της ΕΕ.

ΤΟ  ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ  ΕΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Στα χρόνια της ένταξής μας στην ΕΕ το δημόσιο χρέος επταπλασιάστηκε, ως ποσοστό επί του ΑΕΠ.  Η  ανεργία διευρύνθηκε στις εποχές της «ανάπτυξης» και γιγαντώθηκε τώρα στις συνθήκες της κρίσης. Οι μισθοί, ιδιαίτερα μετά την είσοδο στην ΟΝΕ, μειώνονται διαρκώς ως ποσοστό επί του ΑΕΠ και φυσικά βίαια και απόλυτα σήμερα. Οι εργασιακές σχέσεις και τα εργατικά δικαιώματα θρυμματίζονται και συντρίβονται. Το αντιδραστικό κοινωνικό όραμα του κεφαλαίου για μια κοινωνία με εργοδότες και κράτος χωρίς υποχρεώσεις και εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα τείνει να υλοποιηθεί στην πράξη. Τα χαμηλά και μεσαία λαϊκά στρώματα καταστρέφονται. Η Ελλάδα από εξαγωγέας αγροτικών προϊόντων πριν την είσοδο στην ΕΟΚ-ΕΕ έγινε εισαγωγέας με διαρκώς διευρυνόμενο αγροτικό εμπορικό έλλειμμα. Διαλύθηκαν επίσης μια σειρά παραδοσιακοί κλάδοι, από τα ναυπηγεία μέχρι τη μεταποιητική βιομηχανία, προκαλώντας μια εκτεταμένη αποδυνάμωση του παραγωγικού ιστού της χώρας. Τα εμπορικά πλεονάσματα των ισχυρότερων χωρών του Βορρά στηρίζονται όλο και περισσότερο στα ελλείμματα των «Γουρουνιών» (PIIGS) του Νότου, όπως κατέδειξε και η κρίση.

Η  ελευθερία  της ΕΕ είναι μόνο για τις πολυεθνικές, τις τράπεζες και τα κέρδη τους και για τις οδηγίες Μπολκενστάιν. Για τους «άλλους» υπάρχουν τα τείχη του ρατσισμού, του Σέγκεν και της Frontex καθώς και οι συνθήκες τύπου «Δουβλίνο 2» που μετατρέπουν τη χώρα μας και τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου σε φυλακή των οικονομικών μεταναστών και των προσφύγων.

Η  ΕΕ πρωταγωνιστεί σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους (Ιράκ, Βαλκάνια, Λιβύη κ.λπ.). Αποδεικνύεται εκτροφείο της ακροδεξιάς και του νεοφασισμού, γενικευμένης αστυνόμευσης και ηλεκτρονικού χαφιεδισμού που όλα μαζί συγκροτούν το συνεκτικό πλαίσιο της ευρωκαταστολής. Τα πάντα αποφασίζονται στα κλειστά κλάμπ των πολυεθνικών και των ευρωοργάνων, πίσω από το προσωπείο ενός διακοσμητικού «ευρωκοινοβουλίου», με πλήρη περιφρόνηση της λαϊκής θέλησης και κυριαρχίας.

ΤΩΡΑ  ΠΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ! 

Ο καπιταλιστικός-ιμπεριαλιστικός  χαρακτήρας της ΕΕ δεν αλλάζει, ούτε μεταρρυθμίζεται  σε προοδευτική κατεύθυνση. Η λύση των λαϊκών προβλημάτων βρίσκεται στη συνολική ρήξη με την ΕΕ. Η πορεία για την κοινωνική απελευθέρωση, για μια ανθρωποκεντρική κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καπιταλιστικό κέρδος, αγορές και καταπίεση περνάει μέσα από την πάλη ενάντια στην ΕΕ και όχι μέσα από το πλαίσιό της.

Η αιτία των λαϊκών προβλημάτων βρίσκεται  στην «ιερή συμμαχία»  ελληνικών κυβερνήσεων, ΕΕ, ΔΝΤ, στο «μαύρο»  μέτωπό τους με το κεφάλαιο, τις τράπεζες και  τις αγορές. Η ελληνική αστική τάξη έχει συνδέσει την προοπτική της και τα κέρδη της με τη συμμαχία με τα ευρω-αφεντικά και με τους αμερικανούς ιμπεριαλιστές και όχι με την αξιοπρεπή ζωή του λαού μας.

Γι’ αυτό και εμείς επιδιώκουμε τον  κοινό αγώνα των ευρωπαϊκών λαών κόντρα στο συνασπισμένο ευρωπαϊκό κεφάλαιο με άμεσο στόχο την ανατροπή της αντεργατικής επίθεσης και ορίζοντα την υπέρβαση της καπιταλιστικής κυριαρχίας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Κίνδυνος»  και «καταστροφή» για το λαό δεν  είναι η έξοδος από την Ευρωζώνη και την ΕΕ, αλλά η παραμονή σε αυτή την «κρεατομηχανή» των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων. Αυτά που θα κερδίσουν οι εργαζόμενοι με την έξοδο από το ευρώ και τη συνολική ρήξη με την ΕΕ, με τη μη αποπληρωμή του χρέους και την εθνικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο, με την ανακατανομή του κοινωνικού πλούτου υπέρ των εργαζομένων είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ίσως χάσουν στιγμιαία και απ’ αυτά που σίγουρα θα χάσουν προοπτικά εντός ευρώ και ΕΕ.

 Η ΠΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ  ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ: 

 •   Να φύγουμε τώρα  από τη φυλακή  του ευρώ και της ΟΝΕ. Για λαϊκή απειθαρχία και  συνολική ρήξη με την ΕΕ του κεφαλαίου. Συμπορευόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση αγωνιστές με διαφορετική πολιτική καταγωγή και οπτική. Αγωνιστές που παλεύουν για την αποδέσμευση πριν απ’ όλα της χώρας μας, αλλά και των άλλων χωρών στην πορεία μιας τέτοιας ρήξης. Αγωνιστές που παλεύουν για τη συνολική διάλυση της ΕΕ ως ολοκληρωτικού μορφώματος του κεφαλαίου και αγωνιστές που παλεύουν ενάντια στις συνέπειες της πολιτικής  της ΕΕ.  Κοινός μας στόχος είναι μια άλλη διεθνιστική συνεργασία των λαών και των χωρών, με αλληλεγγύη, ισοτιμία και δικαιοσύνη, στη βάση των εργατικών και  λαϊκών συμφερόντων, στην προοπτική της καθολικής κοινωνικής απελευθέρωσης!
 • Να μην περάσει το αντιδραστικό «Σύμφωνο για το Ευρώ». Να αποτραπεί η ψήφισή του από το συντονισμένο πανευρωπαϊκό αγώνα των λαών, που μπορεί να γίνει τώρα εφικτός!
 • Να ανατραπεί η αντεργατική επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ, κεφαλαίου και το σάπιο πολιτικό τους σύστημα. Να ανατραπεί από τα κάτω, ως αποτέλεσμα της λαϊκής πάλης και δυναμικής η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κάθε άλλη κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση που θα υλοποιεί την ίδια πολιτική!

Αγωνιστική  κοινή δράση

Η Πρωτοβουλία  μας προωθεί και υποστηρίζει  την κοινή δράση και με οποιαδήποτε άλλη τοπική ή πανελλαδική κίνηση, που θέλει να συμβάλλει, πιθανά με άλλο περιεχόμενο ή δράσεις στις παραπάνω κατευθύνσεις.

Στόχος  μας είναι  η  διαμόρφωση ενός ενωτικού λαϊκού ρεύματος που  θα προτάσσει τα εργατικά λαϊκά συμφέροντα και θα υπερασπίζει  το δικαίωμα του λαού να καθορίζει την  πορεία των κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων, έξω από τις δεσμεύσεις των ιμπεριαλιστικών οργανισμών και ηγεμονικών καπιταλιστικών χωρών.

Υπογράφουν οι:

1 Αγαπητός Θανάσης, ΔΣ συλλόγου εκπ/κων ΠΕ Β΄Θες/νικη «Μ. Αλέξανδρος»

2 Αδαμάκη Μαρία, δικηγόρος

3 Αδάμου Αντώνης, συνταξιούχος

4 Αθανασιάδης Τάσος

5 Αθανασίου Μανώλης, πρώην μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ASPROFOS

6 Αθανασόπουλος Θεόδωρος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

7 Αθανασοπούλου – Βαφειάδου Αντωνία, δημοτική σύμβουλος Περιστερίου

8 Αϊβαλής Πάνος

9 Ακρίτας Καλούσης, μέλος ΔΣ ΔΟΕ

10 Αλβανός Δημήτριος, εκπαιδευτικός

11 Αλεβίζου Ελπίδα, αγωνίστρια στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και στα κινήματα πόλης

12 Αλεμίδου Θώμη, εκπαιδευτικός, Χαλκιδική

13 Αλεξάτος Γιώργος, συγγραφέας

14 Αλεξίου Μαρία, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής 32-40ου σχολείων Πειραιά

15 Αλιφιέρη Πέννυ

16 Αλμυρούδη Μαριότα, γιατρός

17 Αμάραντος Σταύρος, φαρμακοποιός, Πρέβεζα

18 Αναγνωσταράς Γιάννης, μέλοςΔΣ συλλόγου εκπ/κων ΠΕ Γλυφάδας

19 Αναγνωστόπουλος Τάκης, συνταξιούχος  εκπαιδευτικός

20 Αναγνωστοπούλου Ηλέκτρα, ψυχολόγος, ιδιωτική υπάλληλος

21 Αναστασιάδης  Τάσος, επιτροπή αλληλεγγύης συνδικάτων και συνδικαλιστών

22 Αναστασιάδης Χάρης, γιατρός

23 Ανδρικόπουλος Κώστας, ελεύθερος επαγγελματίας

24 Αντωναροπούλου Χρυσάνθη, υπάλληλος Γενικής Τράπεζας

25 Αντωνιάδου Βάσω, εκπαιδευτικός Ε΄ΕΛΜΕ

26 Αντωνιάδου Μαρία, εκπαιδευτικός

27 Αντωνίου Αγγελική, αντιπρόσωπος Εργατικού Κέντρου Τρίπολης

28 Αντωνίου Νίκος, βιβλιοϋπάλληλος

29 Αντωνόπουλος Βασίλης,  άνεργος

30 Αντωνόπουλος Παύλος, μέλος ΔΣ ΟΛΜΕ

31 Αξαρλής Κώστας, μέλος ΔΣ Συνδικάτου Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά

32 Απειρανθίτου Μάνια, μέλος ΔΣ Συνδικάτου Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά

33 Αργυράτου Τζένη

34 Αργύρης Μάνος, φοιτητής ΕΜΠ

35 Αργυρός Δημήτρης

36 Αρμάλης Μέλιος

37 Ασκητής Γιώργος, αγρότης

38 Ασπρούδη Κατερίνα

39 Βαγενάς Κώστας, πολιτικός μηχανικός,

40 Βαζούρας Αλέξης, Τοπογράφος Μηχανικός

41 Βαϊνάς Παντελής, μέλος ΔΣ συλλόγου εκπ.ΠΕ Αιγαλεω

42 Βαμβακάς Κώστας, εκπαιδευτικός

43 Βαρβεράκης Στέλιος

44 Βαρσάμης Αντώνης, φοιτητής Ιατρικής ΕΚΠΑ

45 Βάρτζελη Νάγια, γιατρός – μέλος ΓΣ ΑΔΕΔΥ

46 Βάσιλα Αγγελική, πολιτικός μηχανικός

47 Βασιλάκης Παναγιώτης, μηχανικός

48 Βάσιλας Μάκης, μισθωτός λογιστής

49 Βασιλειάδης Τάσος, μηχανικός, μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ

50 Βασιλόπουλος Χρήστος, Ν.Ε. Γρεβενών ΤΕΕ/ΤΔΜ

51 Βατικιώτης  Λεωνίδας, οικονομολόγος

52 Βαφειάδης  Μιχάλης

53 Βαφειάδης Χρήστος, καθητητής ΤΕΙ

54 Βεζδρεβάνης Κωστής, γιατρός-ουρολόγος

55 Βελισσαράτος Στελιος, ΔΣ σωματείου εργαζομένων σε αθλητικούς συλλόγους

56 Βέλλιος Λάμπρος, εκπαιδευτικός συλ. ΠΕ Βόνιτσας

57 Βελονάκης Γιώργος, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ

58 Βενέτης Φώτης

59 Βερναδάκης Αλέκος, Συν.  ΔΕΗ

60 Βερνάρδου Πόπη, νομικός – συγγραφέας

61 Βλάσης Δημητριάδης, άνεργος

62 Βουγέλλης Στρατής

63 Βουρεκάς Θοδωρής, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

64 Βουρεκάς Κώστας, μέλος ΔΣ σωματείου μισθωτών τεχνικών)

65 Βουρτσάκη Βάνα, μέλος ΔΣ συλλόγου εκπ. ΠΕ Γ΄Θεσ/νικης

66 Βραδής Στέλιος, μέλος Αντιπροσωπίας ΤΕΕ

67 Γαλατάς Ζώης, συνδικαλιστής ΟΤΑ

68 Γαλιατσάτος Νίκος, μέλος Δ.Σ ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς

69 Γανιάρη Έφη, Γ.Γ Β ΕΛΜΕ Αθήνας

70 Γάτσιος  Βασίλης, λογιστής

71 Γενηκομσίου Φάνης, περιφεριακός σύμβουλος Θεσσαλίας

72 Γέροντας Θωμάς, μέλος ΔΣ συλ. Εκπ. ΠΕ «Κ. Σωτηρίου»

73 Γεωργάκης Δημήτρης, μέλος ΔΣ εργαζομένων στο ΟΑΚΑ

74 Γεωργιάδης Γεώργιος

75 Γεωργίου Αλέξανδρος, μηχανικός Η/Υ

76 Γεωργίου Γιώργος, οικονομολόγος

77 Γιάκας Γιώργος

78 Γιαλτζόγλου Σίσυ, εκπαιδευτικός

79 Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

80 Γιαραλή Ευαγγελία, ελεύθερη επαγγελματίας

81 Γιασουρίδου Στέλλα, εκπαιδευτικός Μ.Ε.

82 Γιομπαζολιάς Αντώνης, λογιστής

83 Γκαντόνα Ματίνα

84 Γκίμτσας Γιώργος, φοιτητής

85 Γκίνος Βαγγέλης, εκπαιδευτικός ΕΛΜΕ Κιλκίς

86 Γκόβας Δημήτρης, Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής

87 Γκούβας Χαράλαμπος,  Γεωλόγος, Ηράκλειο Κρήτης

88 Γκούρα Αντιγόνη

89 Γκουτζιαμάνης Αντώνης, φοιτητής

90 Γκουτζουρής Διονύσιος

91 Γκούτης  Κώστας, φοιτητής ΕΜΠ

92 Γουρλάς Νίκος, Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων αερολιμένος Αθηνών

93 Γούσης Κώστας, μεταπτυχιακός

94 Γράψας Δημήτρης, φοιτητής

95 Δαμασκηνός  Δημήτρης, εκπαιδευτικός Μ.Ε.

96 Δασκαλάκης Μάρκος, μέλος ΔΣ σωματείου μισθωτών τεχνικών

97 Δαφέρμου Ειρήνη, βιβλιοθηκονόμος

98 Δελαγραμμάτικας  Mιχάλης,  Χημικός Μηχανικός

99 Δελαστίκ Γιώργος, δημοσιογράφος

100 Δεμερδεσλής  Γιώργος

101 Δεμερτζή Αγγελική, υπ. διδάκτορας ΕΜΠ

102 Δεσύλλας Δημήτρης, περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, πρώην ευρωβουλευτής

103 Δεσύπρης Παναγιώτης, ιδιωτικός υπάλληλος

104 Δημητούλης Δημήτρης, εκπαιδευτικός

105 Δημητριάδης Κώστας, ηλεκτρολόγος Μηχανικός

106 Δημητριάδου Ελένη

107 Δημητρούλη Μαρία,  φοιτήτρια

108 Διαμαντίδης Κώστας, οδοντίατρος-συγγραφέας

109 Διαμαντίδης Τάκης, μέλος Δ.Σ ΕΛΜΕ Σάμου

110 Δικαιάκος Μιχάλης,  γιατρός, μέλος ΔΣ ΙΣΜ, ΔΣ ΕΙΝΚΥΜ

111 Διονυσόπουλος Παρασκευάς, αγρότης-συνδικαλιστής Πύλος Μεσσηνίας

112 Δομούζη Σταυρούλα, μέλος ΔΣ συλ. Εκπ. ΠΕ Ελευσίνας

113 Δούκα Ευαγγελία, μέλος ΔΣ συλ εκπ.ΠΕ Α. Λιόσια

114 Δραγανίγος Αντώνης,  μέλος του ΔΣ του ΣΕ ΜΟΔ

115 Δρακόγλου Αναστασία, εκπαιδευτικός, συλ ΠΕ Σερρών

116 Δρίτσας Σπύρος, ιατρός

117 Ελευθεριάδης Γιάννης, κτηνίατρος

118 Ευθυμίου Γεωργία, γ.γ.  Συνδικάτου Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά

119 Ευσταθίου Δημήτριος, σπουδαστής

120 Ευσταθίου Ιωάννης

121 Ευσταθίου Κώστας, μέλος ΓΣ ΟΤΟΕ

122 Ζαγανίδης Χρήστος, εκπαιδευτικός

123 Ζαγορίτης šΔημήτρης

124 Ζαμπούνης Βάνιας, φοιτητής

125 Ζάχου Ελένη, εκπαιδευτικός συλ ΠΕ Λέσβου

126 Ζέρβας Μάκης, πανεπιστημιακός

127 Ζήκος Νίκος, περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου

128 Ζιόβας Γιώργος, ηθοποιός-ποιητής

129 Ζιουτοπούλου Ελένη, οικιακά

130 Ζούπα Στέλλα, μέλος ΔΣ Συλλόγου Βιβλίου-Χάρτου Αθήνας

131 Ζωγραφάκη Ειρήνη, μέλος ΔΣ ΟΣΝΙΕ

132 Ηλίας Νίκος, μέλος ΔΣ ΕΚ Ιωαννίνων

133 Ηλιοπούλου Ειρήνη, αρχιτέκτων μηχανικός, υποψήφια διδάκτορας, Βερολίνο

134 Θάνος Φώτης, φοιτητής ΕΚΠΑ

135 Θεολόγου Σταύρος, ΔΣ Σωματείο Νοσηλευτ. Προσωπικού Α΄ΠΕΣΥ Αττικής

136 Θεωδορίδης Χρήστος, Μεταλλειολόγος Μηχανικός

137 Ιντζεγιάννη Ευαγγελία, οδοντίατρος

138 Ιωαννίδου Γιώτα, μέλος Δ.Σ Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής

139 Ιωσηφίδης   Σίμος

140 Καβακλής Λουκάς, αιρετός Α΄ ΠΥΣΠΕ  Αθήνας

141 Καββαδάς Νίκος, αναπληρωτής γραμματέας ΟΣΝΙΕ

142 Καββαδία Φωτεινή, μέλος ΔΣ συλ. ΠΕ Αμαρουσίου

143 Καββαδίας Βασίλης, οικονομολόγος

144 Καζάκου Ιωάννα, δημοσιογράφος

145 Κακαγιάννης Νίκος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

146 Κακάλη Ντίνα, πολιτικός επιστήμονας

147 Κακαρούμπας Βασίλης, δάσκαλος

148 Κακός Νεοκλής,  ΔΣ σωματείου ιδιωτ. Υπαλλ. γεωπόνων Αν. Στερεάς,Νήσων

149 Καλαϊτζόπουλος Αποστόλης, έμπορος

150 Καλαϊτζοπούλου Ηλέκτρα, φοιτήτρια Βιολογικού

151 Καλαμπαλίκης Κώστας, σπουδαστής ΤΕΙ Πάτρας

152 Καλαμπόκας Γιώργος, μηχανικός

153 Καλημερίδης Γιώργος, μέλος ΔΣ συλ. ΠΕ Σύρου

154 Καλιαμπάκος Δημήτρης, καθηγητής ΕΜΠ

155 Καλιαμπάκος Σωτήρης, μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας

156 Καλογριάς Μένιος, ΔΣ εργαζομένων νοσοκομείου Άγιος Παύλος, ΓΣ ΕΔΟΘ

157 Κανελλοπούλου Γαλανή

158 Καπακτσής Αλέκος, ΔΣ συλ.ΠΕ Υπαίθρου Θεσ/νικης

159 Καπακτσής Δημήτρης, συλ.ΠΕ Υπαίθρου Θεσ/νικης

160 Καπέτης Δημήτρης, εκπαιδευτικός ΕΛΜΕ Καστοριάς

161 Καπιτσίνης Νίκος

162 Καπόγιαννης Ηλίας (ΑΝΚ), δημοσιογράφος, Πύργος Ηλείας

163 Καραγκούνη Βάσω, δασκάλα, Θεσσαλονίκη

164 Καραλή Αιμιλία, Δρ φιλολογίας και συγγραφέας

165 Καραλής Βρασίδας, καθηγητής Πανεπιστημίου  Σύδνευ

166 Καραμανλής Κωνσταντίνος, μηχανικός

167 Καραμάνος Χρήστος, πολιτικός μηχανικός

168 Καραμπάς Κώστας, τραπεζικός υπάλληλος

169 Καραμπέλη Μαρία, φοιτήτρια ΕΚΠΑ

170 Καρασαρλίδου Σοφία, μέλος ΔΣ Ζ΄συλ Θες/νικης

171 Καρατόλιος Κωνσταντίνος

172 Κάργας Γιώργος, πανεπιστημιακός

173 Καρυώτης Δημήτρης, μέλος Δ.Σ Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής)

174 Κασελούρης Χρήστος, οφθαλμίατρος,πρόεδρος δημ.κοινότητας Μεγαλόπολης

175 Κασίτας Αντώνης, εικονολήπτης

176 Κατής Δημήτρης, αντιπρόσωπος ΑΣΓΜΕ

177 Κατιντσάρος Τάσος, ιδιωτικός υπάλληλος

178 Κατσανεβάκη Ζαμπία, Γ.Γ Πανελλήνιας Ομοσπονδιας ΕΕΔΙΠ

179 Κατσάρας Στέργιος, μέλος ΔΣ  σωματείου εργαζομένων ΒΙΒΕΧΡΩΜ

180 Κάτσαρης Τάκης, γεωπόνος Δ.Σ. Συλλ. Εργαζομένων ΕΘΥΑΓΕ

181 Κατσαρού Ιωάννα, μέλος ΔΣ συλ Λαγκαδά

182 Κατσιγιάννης Αλέξανδρος,  εκπαιδευτικός

183 Κατσούδα Ειρήνη, εμποροϋπάλληλος

184 Καφές Μάνος, εκπαιδευτικός

185 Κεφαλάς Ηλίας, φοιτητής ΕΜΠ

186 Κεφαλληνός Παναγιώτης, μέλος ΔΣ σωματείου τεχνικών Δήμου Αθηναίων

187 Κεχαγιά Ελένη, μέλος Δ.Σ ΣΤ ΕΛΜΕ Αθήνας

188 Κιτίδη Κατερίνα, δημοσιογράφος

189 Κιτσώνας Μιχάλης, καθηγητής, μέλος του ΣΕΦΚ

190 Κλεισιάρης Ζήσης, μέλος ΔΣ Δικηγορικού συλλόγου Θεσ/νίκης

191 Κλουδάς Δημήτρης, φοιτητής

192 Κλωνιζάκης Μάρκος, μέλος ΕΓ ΟΕΝΓΕ

193 Κοβιός Γιώργος,  μέλος ΔΣ σωματίιου μισθωτών τεχνικών

194 Κοιλάκου Σύλβια, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Αθηνών

195 Κόκκορης Μάκης, λογιστής

196 Κόκορου Αρετή, εργαζόμενη Μετρό

197 Κόλλιας Γιώργος, τοπογράφος μηχανικός

198 Κολούσιος Αστέριος, εκπαιδευτικός συλ.ΠΕ Λάρισας

199 Κόνιαρης Χρήστος, μέλος ΓΣ ΑΔΕΔΥ

200 Κονιδάρης Γιάννης,  ΕΛΜΕ Ν. Σμύρνης

201 Κόνστας Γιώργος

202 Κονταρίδου Ειρήνη

203 Κοντοβασιλάκος Παναγιώτης

204 Κοντογιάννη Μαριλένα, εκπαιδευτικός ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας

205 Κοντογιάννης Άγγελος

206 Κοντομάρης Σπύρος, αντιπρόεδρος Ένωσης Εργαζομένων Φυσικού Αερίου Αττικής

207 Κορδαλή Αλεξάνδρα, οικιακά

208 Κορδαλής Νίκος

209 Κορδίλας Ξενοφών, ΔΣ συλ ΠΕ Γ΄Θες/νικης

210 Κοσκινάς Δημήτρης, Μετ. Μηχ., ΣΜΤ

211 Κοσμοπούλου Μάντω

212 Κοσμοπούλου Όλγα, μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά

213 Κοτζαερίδου Κική

214 Κοτίνης Χρήστος, μέλος ΔΣ συλ ΠΕ  Β΄Θες/νικης

215 Κουϊρουκίδης Νίκος, οικονομολόγος

216 Κουνενής Νίκος, συγγραφέας

217 Κούνουπας Νίκος, λογιστής- έμπορος, Χίος

218 Κουρμπέλης Γιώργος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

219 Κουρούκλης Διονύσης, ΔΣ συλ ΠΕ Νάουσας

220 Κουρούπης Σταμάτης, εκπαιδευτικός Α΄ΕΛΜΕ Κυκλάδων

221 Κουτσοπούλου Έμμυ, αντιπρόεδρος Συλ. Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ

222 Κουτσούμπα Δέσποινα, μέλος Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ ΥΠΠΟ

223 Κουτσουρέλλου Μαρία, δημόσιος υπάλληλος

224 Κρεασίδης Γιώργος, εκπαιδευτικός

225 Κρίθαρη Ματούλα, τοπογράφος μηχανικός

226 Κρικέλης Νίκος

227 Κυράνα Νικολέτα, κοινωνιολόγος

228 Κυριακάκης Γιάννης, εκπαιδευτικός

229 Κυριάκης Σταμάτης, σιδηρουργός

230 Κωνσταντάκου Βάσια, υπάλληλος ΟΑΕΔ

231 Κωσταμπάρης Τάσος, εκδότης

232 Κωστής Ιπποκράτης, Πολιτικός Μηχανικός

233 Κωστόγιαννης Ταξιάρχης, εκπαιδευτικός Μ.Ε.

234 Κωστόπουλος Κώστας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

235 Κωστόπουλος Σταύρος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

236 Κωτσάκος Χρίστος

237 Λαθήρας Γιάννης, μέλος ΔΣ Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

238 Λαμπρόπουλος Χάρης, εργαζόμενος στην πληροφορική

239 Λαμπρόπουλος Χάρης, καθηγητής ΤΕΙ

240 Λάσκαρης   Δημήτρης

241 Λέκκας Παναγιώτης,εκπαιδευτικός

242 Λιαμπότης Σωτήρης, μέλος ΔΣ Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσπρωτίας

243 Λιαπόπουλος Πάνος

244 Λινάρδου Αλεξάνδρα

245 Λιόντος Βασίλης,  Δ/Υ Χανιά

246 Λιουλιάκη Δήμητρα, εκπαιδευτικός

247 Λουκάκης Χαράλαμπος

248 Λούκρη Ντόρη, φοιτήτρια ΑΠΘ

249 Λουράντου Αθηνά Μαρίνα, πρώην μέλος ΔΣ Συλ.Υπαλλήλων Νομαρ.Πειραιά

250 Λουσιώτης Νίκος, φαρμακοποιός

251 Λυσίκατος Νίκος, δάσκαλος

252 Λύτρας  Κώστας,  τραπεζοϋπάλληλος Εθνικής

253 Μακρυγιάννης Στέφανος, μέλος ΔΣ συλ ΠΕ Ροδόπης

254 Μαλυγιάννης Αντρέας, εργάτης μετάλλου

255 Μανιάτης Γιώργος, πανεπιστημιακός

256 Μανιάτης Πέτρος, εργαζόμενος στον επισιτισμό

257 Μανίκας Δημοσθένης, φοιτητής

258 Μανίκας Σταύρος, οδηγός ΕΘΕΛ

259 Μανουρά Ελπίδα,  δικηγόρος, Ηράκλειο

260 Μανουράς Μάνος, φοιτητής ΕΚΠΑ

261 Μανούσακα Κατερίνα, εργαζόμενη στη ΔΕΗ

262 Μάντζαρης Γιάννης, μέλος ΣΜΤ

263 Μαράκης  Θεόδωρος, συνταξιούχος μαρμαράς

264 Μαραφής Δημήτρης, εκπαιδευτικός

265 Μαργώνη Άντζελα

266 Μαρία Φιστουρή, Ξενοδοχοϋπάλληλος, Χίος

267 Μαρίνης  Στέλιος, εκπαιδευτικός Μ.Ε.

268 Μαρκάτης Ελευθέριος, γιατρός

269 Μαρκέτος Σπύρος, πανεπιστημιακός

270 Μαστοράκης Λάμπρος, φοιτητής Πολ.Κρήτης

271 Ματσούκας Χρήστος, εκπαιδευτικός Α΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής

272 Μαυροειδής Παναγιώτης, Μεταλλειολόγος Μηχανικός

273 Μαυρομάτη Κατερίνα

274 Μαυρομμάτης Γιώργος

275 Μέγκος Παναγιώτης, δημοτικός σύμβουλος  Δήμου Δελφών

276 Μενούνος Γιώργος, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων εταιρίας Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

277 Μερμίγκης Στέλιος,  φαρμακοποιός νοσοκομείου Αγρινίου

278 Μητσόπουλος Γιάννης, σπουδαστής ΤΕΙ Πειραιά

279 Μητσός Παναγιώτης

280 Μιλτσακάκης Μιχάλης, εκπαιδευτικός, συλ ΠΕ Βύρωνα

281 Μιχαηλίδης  Μάριος, δάσκαλος

282 Μολόχας Στέφανος

283 Μονιάκη Χρυσούλα, υπάλληλος Ελληνικής Στατιστικής Αρχής

284 Μουρουζίδης Παύλος, χημικός μηχανικός

285 Μούστος Φώτης, πρόεδρος συλλόγου φαρμακοϋπαλλήλων Καρδίτσας

286 Μπακαγιάννης Γιώργος, επιτροπές αγώνα  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

287 Μπακαλάκος Χρήστος, αυτοαπασχολούμενος

288 Μπακόλας Δημήτρης, ΔΣ σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτ. Υπαλλήλων Ηπείρου

289 Μπαλάσης Γιάννης, καθηγητής μέλος του ΣΕΦΚ

290 Μπάλλας Αντρέας, μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Λέσβου

291 Μπαρδάκος Αντρέας, φοιτητής ΕΚΠΑ

292 Μπαχούρου Βάσω, μέλος ΔΣ Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής

293 Μπαχτή Άννα, Πρ.Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής

294 Μπελαντής  Δημήτρης, δικηγόρος

295 Μπέσης Παύλος, φοιτητής

296 Μπέτσης Λευτέρης, Πολιτικός Μηχανικός

297 Μπέτσος Δημήτριος κοινωνιολόγος

298 Μπινιώρη Άσπα, ψυχολόγος

299 Μπίστης Χρήστος, δημοσιογράφος

300 Μπιχάκης  Φώτης, εκπαιδευτικός

301 Μπόλαρης Λέανδρος, δημοσιογράφος

302 Μπότσιος Ανδρέας, κτηνοτρόφος

303 Μπουγέσης Βασίλης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

304 Μπούχαλη Βάσω

305 Μπράζα Αφροδίτη, εκπαιδευτικός

306 Νάνος Βαγγέλης, μέλος ΔΣ ΕΚ Πρέβεζας

307 Νενεδάκη Ράνια, δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου

308 Νιαρχάκος Νιάρχος , αυτοαπασχολούμενος

309 Νικολάου Σταμάτης, Αιρετός ΠΥΣΔΕ Α Αθήνας

310 Νικολάρας Γιάννης, ΔΣ συλ ΠΕ Γληνός

311 Νικολάρας Λάμπρος, εκπαιδευτικός

312 Νικολούδης Δημητρης, δάσκαλος, συλ ΠΕ Λαγκαδά

313 Νίνος  Γιώργος, τραπεζοϋπάλληλος

314 Νταλαπέρας Σπύρος, Ηλ/γος Μηχ., ΣΜΤ

315 Ντάλης Δημήτρης, γεωλόγος

316 Νταλιάνης Βασίλης

317 Ντουντουλάκης Κώστας

318 Ντούρος Στάθης, γεωπόνος

319 Ξαπλαντέρη Νίκη, μέλος ΔΣ σωματείου αποκλειστικών νοσοκόμων Πειραιά

320 Ξαρχάκος Πέτρος, μέλος ΣΜΤ

321 Ξενόπουλος Κώστας, άνεργος

322 Ξηρουδάκης Νίκος, ιδ. εκπαιδευτικός

323 Ξιφαρά   Μαρία, μέλος ΔΣ Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής

324 Ξοπλίδης Παναγιώτης, μέλος ΔΣ σωματείου βιβλίου χάρτου Θεσ/νίκης

325 Παγκαλιά Ελένη, φιλόλογος

326 Παλαιολόγος Παλαιολόγος, δικηγόρος

327 Πάλλας Χρήστος, άνεργος

328 Παλούκης Κώστας, ιστορικός

329 Παναγιωτόπουλος Θοδωρής, φοιτητής

330 Παναγιώτου Σπύρος, πολιτικός επιστήμονας

331 Πανταζόπουλος Τάσος, φοιτητής

332 Παντελακάκης Δημήτρης, φοιτητής

333 Παπαγιαννακόπουλος Δημήτρης, εκπαιδευτικός

334 Παπαδάτος Νίκος, Υποψηφ. Διδάκτορας ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Γενεύης

335 Παπαδάτος Φάνης, οικονομολόγος

336 Παπαδέδε Φλώρα, Γ.Γραμματέας Συλ. Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ

337 Παπαδημούλης Φαίδων, φοιτητής ΕΜΠ

338 Παπαδοπετράκης Ευτύχης, πανεπιστημιακός

339 Παπαδόπουλος Δημήτρης, μέλος Δ.Σ ΕΛΜΕ Λάρισσας

340 Παπαθεοδώρου Στάθης, ιατρός

341 Παπακουνάδης Σωτήρης

342 Παπακωνσταντίνου Πέτρος, δημοσιογράφος

343 Παπαλεξίου Γιώργος

344 Παπαλεξίου Γιώργος

345 Παπαλιάκος Στάθης

346 Παπαμακάριος Μιχάλης, μισθωτός λογιστής

347 Παπαματθαίου Δημήτρης, φοιτητής

348 Παπαμιχαήλ Παναγιώτης, πρόεδρος Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων

349 Παπανικολάου Γεώργιος

350 Παπανικολάου Παναγιώτης,  συντ. εκπαιδευτικός

351 Παπανικολάου Πάνος, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ

352 Παπαπολύζος Παναγιώτης, τραπεζοϋπάλληλος

353 Παπασπυρίδης Αλέξανδρος, δημοτικός σύμβουλος Ν. Σμύρνης

354 Παπασπύρος Νίκος, μέλος ΔΣ ΔΟΕ

355 Παπαστεφανάτος Στάθης, συνταξιούχος χημικός βιομηχανίας

356 Παπαστεφανάτου Ελένη, συνταξιούχος

357 Παπαφωτίου Δημήτρης, Μηχανολόγος Μηχανικός

358 Παπαχατζής Ηλίας, εκπαιδευτικός

359 Παπαχριστοδούλου Δημήτρης,  βιβλιοϋπάλληλος

360 Παπαχρόνης Δημήτρης, δάσκαλος, συλ ΠΕ Τρίπολης

361 Παπίγκη Λία, γιατρός

362 Πασαλούκος Κώστας, άνεργος εκπαιδευτικός (αναπληρωτής)

363 Πασσάς Χρήστος, Πρόεδρος Παρατρήματος Ιωαννίνων σωματείου εργαζομένων στο PRAKTIKER

364 Πάσχουλας Κωνσταντίνος, εκπαιδευτικός

365 Πατέλης  Δημήτρης, πανεπιστημιακός

366 Πατσελής  Παναγιώτης

367 Παυλής Στρατής, Δ.Σ. Ένωσης Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου

368 Πέππας Δημήτριος μηχανοτεχνίτης οχημάτων Αμαλιαδα

369 Περιστεροπούλου  Μαρία, εκπαιδευτικός

370 Πετράκης Γιάννης, φοιτητής

371 Πετροβίτσος Κώστας, οδηγός ΕΘΕΛ

372 Πετροκόκκινος Λουκάς, Φυσικός/Ακτινοφυσικός Πανεπιστήμιο Αθήνας

373 Πέτσας Δημήτριος

374 Πετσατώδη Αγγελική

375 Πιαγκαλάκης Γιώργος, πολιτικός μηχανικός, Χανιά

376 Πικιώνης Παντελής

377 Πιλάλης Βαγγέλης,  ιδιωτικός υπάλληλος

378 Πιλάλης Χρήστος,  αναπληρωτής γ.γ. της Ελλ.Σκακιστικής Ομοσπονδίας

379 Πίττας Κώστας, γραμματέας τμήματος ΕΜΔΥΔΑΣ ΥΠ.ΑΝ

380 Πλουμής Ανδρέας, οικονομολόγος

381 Πολυχρονιάδης Δημήτρης, εκπαιδευτικός Π.Ε., δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου

382 Πορτελάνου Μαρία,  συνταξιούχος εκπαιδευτικός

383 Πράσσος Στέφανος, πρόεδρος Συνδικάτου Εργαζομένων ενέργειας

384 Προκόπη Ανδριανή, Πρόεδρος συλλόγου ΠΕ «ο Παρθενώνας»

385 Προμπονάς  Παντελής

386 Πυθαρούλιου Ελένη, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κως

387 Πυρουνάκης Νίκος, μηχανικός

388 Ρακόπουλος Κώστας, μέλος Δ.Σ ΕΛΜΕ Α Δωδεκανήσου

389 Ράπτης Σταύρος,  εργάτης,  μέλος της Γ.Σ του Ε.Κ Πρεβέζης

390 Ρεβίσιος Διονύσης, φοιτητής ΕΜΠ

391 Ρέππα Ντίνα, μέλος ΔΣ συλ ΠΕ Αριστοτέλης

392 Ρίζου Ντορέτα, Πρόεδρος Συλλόγου ΕΔΤ Προσωπικού Παν/μίου Ιωαννίνων

393 Ρουντής Βαγγέλης, οδηγός ΕΘΕΛ

394 Ρούσης Γιώργος, πανεπιστημιακός

395 Σαββάκης Μιχάλης, τεχνολόγος Ναυπηγός – ιδιωτικός υπάλληλος

396 Σακελλαρόπουλος Σπύρος, πανεπιστημιακός

397 Σαλάπα Αθηνά, εκπαιδευτικός

398 Σαράντης Θανάσης, φοιτητής Ιατρικής

399 Σαραντόπουλος Βασίλης, Επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

400 Σβανά Χριστίνα, δικηγόρος

401 Σγατζός Αριστείδης, εκπαιδευτικός συλ ΠΕ Λέσβου

402 Σεκερτζής Θωμάς, μέλος ΔΣ συλ ΠΕ Σερρών

403 Σεφερλής Γιάννης, δημ. σύμβουλος Πύργου Ηλείας

404 Σιδέρη Ζωίτσα

405 Σιούλας Παναγιώτης, φοιτητής ΕΜΠ

406 Σιούτης Σπύρος, μέλος ΔΣ εργαζομένων περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας

407 Σιώκος Παναγιώτης

408 Σκαμνάκης Θανάσης, δημοσιογράφος

409 Σκάρλος Χρήστος, πολιτικός μηχανικός

410 Σκλάβος Δημήτρης, μέλος ΔΣ συλ ΠΕ Ηλιούπολης

411 Σκουντιανέλλης Στρατής, δημοσιογράφος, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου

412 Σμήλιος Ηλίας, ΔΣ συλ ΠΕ Ζ΄ Θεσ/νίκης

413 Σολωμός Κώστας, αντιπρόεδρος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΚΑΠΕ

414 Σουνάπογλου Θωμάς εργαζόμενος Μηχανικός

415 Σπανός Αλέξανδρος

416 Σπυρόπουλος Τάσος, πολιτικός μηχανικός

417 Σταθακόπουλος  Μιχάλης,  εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

418 Στάικος Δημήτρης, εκπαιδευτικός συλ ΠΕ Ναυπάκτου

419 Σταματόπουλος  Κώστας

420 Σταμούλης Δημήτρης, δημοσιογράφος

421 Σταμούλης Κώστας, δημοσιογράφος

422 Στασινοπούλου Θωμαΐς

423 Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος, μηχανικός πωλήσεων

424 Σταυρόπουλος Τάσος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

425 Σταυρούλα Κατερίνα, δημοσιογράφος

426 Σταχούλης Σπύρος , ΔΣ οδοντιατρικού συλλόγου Ιωαννίνων

427 Στεργίου Χρήστος, πολιτικός επιστήμονας

428 Συλαϊδής  Βασίλης, μέλος ΔΣ Σωματείου εργαζομένων ΙΝΤΡΑΚΟΜ

429 Συμεωνίδης Θοδωρής, δικηγόρος

430 Συνάπαλος Δημήτριος

431 Συριόπουλος Χαράλαμπος, ιδιωτικός υπάλληλος

432 Σφαιροπούλου Αθηνά,  Δ.Σ Β ΕΛΜΕ Αν Αττικής

433 Σφυρής Γιώργος, ελ. επαγγελματίας

434 Ταμπάκης Θεολόγος, εκπαιδευτικός, συλ ΠΕ Ξάνθης

435 Τασιάκος Χρήστος, οικονομολόγος

436 Τασιόπουλος Γιώργος, εκπαιδευτικός, συλ ΠΕ Αμαρουσίου

437 Τερζάκης Θεόδωρος, μέλος ΔΣ Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου

438 Τερζίδης , Μιχάλης,  συνταξιούχος ΙΚΑ, βιομηχανικός εργάτης

439 Τέφα Ελένη, εκπαιδευτικός Π.Ε

440 Τζαμουράνης Γιώργος, τοπογράφος μηχ. Καλαμάτα

441 Τζαμουράνης Δημήτρης, μισθωτός μηχανικός

442 Τζέρπος Νίκος, εκπαιδευτικός

443 Τζήμας Μιχάλης, μέλος ΔΣ Ένωσης Αγρ/κών Συν/μών Ιωαννίνων

444 Τζιωρτζιώτης Σταύρος, Δημοτικός Σύμβουλος Βύρωνα

445 Τζουβελέκης Δημήτρης,  γ.γ Ενίαιου Συλλόγου Εργαζ. ΌΤΑ Βοιωτίας

446 Τζούμας Θανάσης, μέλος Δ.Σ ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

447 Τουλγαρίδης Κώστας, μέλοςΔΣ συλ. ΠΕ «Κ.  Σωτηρίου»

448 Τουλιάτος Χρίστος, βιβλιοϋπάλληλος

449 Τουμπέλης  Βασίλης, μέλος ΔΣ κλαδικού σωματείου νοσηλευτών Αθήνας

450 Τραγά Στέλλα,  μέλος ΔΣ συλ ΠΕ Αιγάλεω

451 Τρικαλινός Γιώργος, οικονομολόγος

452 Τριμπόνιας Βαγγέλης, δικηγόρος

453 Τρουλλινού Ηρώ

454 Τρυπάκη Χαρίκλεια

455 Τσακίρης Βίκτορας, υπάλληλος Τράπεζας Αττικής

456 Τσεμεκίδου Σοφία

457 Τσιακανίκας Σοφοκλής, ιδιωτικός υπάλληλος

458 Τσιλιμπάρη Όλγα, εκπαιδευτικός ΕΛΜΕ Κέρκυρας

459 Τσιμπίδης Βασίλης, μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων Σκαραμαγκά

460 Τσιράκης Βασίλης, ιδιωτικός υπάλληλος

461 Τσιρεπλής Ιγνάτιος,  μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Λέσβου

462 Τσίτκανος Δημήτρης, μεταλλεργάτης

463 Τσίτσος Άρης, μέλος ΔΣ συλ ΠΕ Ιεράπετρας

464 Τσίτσος Τάκης, δικηγόρος

465 Τσίχλη Μαριάννα, δικηγόρος

466 Τσουκαράκης Γιάννης,  ΔΣ σωματείου τεχνικών επιστημόνων βιομηχανίας  και ΔΣ Σκακιστκής Ομοσπονδίας

467 Τσούνιας Βασίλης, μέλος σωματείου λογιστών

468 Φαρδέλλα Χρύσα, εκπαιδευτικός

469 Φαρδή Κλαίρη, oδοντίατρος

470 Φαρμακίδη   Φούλα

471 Φίλιου Ρένα, , δασκάλα, Θεσσαλονίκη

472 Φούκα Ελένη, εκπαιδευτικός –οικονομολόγος

473 Φουρίκος Κώστας, μεταπτυχιακός

474 Φραγκίσκου Σοφία

475 Φραγκούλης Γιάννης, ασφαλιστικός Σύμβουλος

476 Φραντζής Παναγιώτης, δημοσιογράφος

477 Φρίντζος Μιχάλης, ελεύθερος επαγγελματίας, Αγρίνιο

478 Φύτρος Πέτρος, μέλος Δ.Σ Ζ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ

479 Χάγιου Νόρα, μέλος ΔΣ Συνδικάτου Εργαζομένων ΙΓΜΕ

480 Χάκκας Γιάννης, ιατρός Ακτινοδιαγνώστης

481 Χαλιμούρδα Αντιγόνη, εκπαιδευτικός,  ΕΛΜΕ Βοιωτίας

482 Χαλκής Γιώργος, εκπαιδευτικός

483 Χαλκιαδάκης Γιάννης,  μέλος της Ε. Γ. Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών

484 Χαμηλάκη Κατερίνα, αρχαιολόγος ΥΠΠΟΤ

485 Χατζηπαναγιώτου Δημήτρης, δικηγόρος

486 Χατζηστεφάνου Άρης, δημοσιογράφος

487 Χαχάμης Χάρης, δημόσιος υπάλληλος

488 Χεκίμογλου Θόδωρος, μέλος ΔΣ Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσπρωτίας

489 Χονδρογιάννης Θεοφάνης, μέλος ΔΣ συλ. ΠΕ Κέρκυρας

490 Χρηστίδου Χριστίνα, αντιπρόεδρος  Συλλόγου  Εργαζομέμων  ΜΟΔ

491 Χριστοδουλοπούλου Αναστασία, γραμματέας ΕΛΜΕ Ηλείας

492 Χριστόπουλος Γιάννης

493 Χριστοπούλου Διοτίμα

494 Χριστοφόρου Νίκος, πρόεδρος συλ ΠΕ Λαγκαδά

495 Χρυσικού Γιάννα, τραπεζοϋπάλληλος Αγροτικής

496 Χρυσοχού Ανδρέας, μέλος ΔΣ ΕΚ Ιωαννινων

497 Ψάνης Παρασκευάς, τραπεζοϋπάλληλος Εθνικής

498 Ψύλλου Ευδοκία, τεχνολόγος μηχανικός

499 Ψυχογιός Άλκης, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ

500 Ρόμπος Νίκος,  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

501 ΒαφειάδουΕλένη, αρχιτέκτων

502 Αμαργιαννιτάκη Μαρία

503 Κρασάκης Νίκος, Πολιτικός Μηχανικός

504 Μουσκεφτάρα Αναστασία, ψυχολόγος

505 Δημητριάδης Δημήτριος

———————————————————————————————————————————–

Για να στηρίξετε την Πρωτοβουλία υπογράψτε εδώ:

http://www.petitiononline.com/kt197a32/petition.html

(σημειώστε ΟΝΟΜΑ και ΙΔΙΟΤΗΤΑ. Επιβεβαιώστε αν εμφανίζονται τα στοιχεία σας με αναγνώσιμους χαρακτήρες. Αν όχι, στείλτε την υπογραφή σας στο e-mail stopee2011@gmail.com)

4 Σχόλια

 1. τι θα γίνει με τα διόδια θα μειωθούν η όχι ? μας δουλεύουν η όχι ?

  Μου αρέσει!

 2. Χωρίς ουσιαστική Λαική Κυριαρχία
  Χωρίς Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία
  Με την Πλαστογραφημένη Δημοκρατία του Κοινοβουλευτισμού
  ….. δεν υπάρχει λύση υπέρ του Λαού.
  Ο Κοινοβουλευτισμός είναι έργο των ολίγων και χρησιμοποιεί
  γενίτσαρους που υπηρετούν τα συμφέροντα των ολίγων.

  Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s