ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


Οι Επιτροπές Αγώνα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»  Βόρεια Προάστια αποφασίσαμε στις 04-04-2011 τα εξής:

  1. 1. Επιβεβαιώνουμε τις αποφάσεις που λάβαμε στις προηγούμενες συνελεύσεις και καλούμε τους συναγωνιστές σε όλες τις Επιτροπές Αγώνα να συζητήσουν και να συναποφασίσουν πάνω σε αυτές τις προτάσεις:

i.            Διεξαγωγή κοινής παναττικής συνάντησης όλων των μελών του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» της περιφέρειας Αττικής, ώστε να συζητήσουμε πως οι αρχές και οι πράξεις έμπρακτης ανυπακοής ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ θα επεκταθούνκαι θα αγκαλιάσουν κάθε πλευρά της καθημερινότητας και της ζωής όλων των ελλήνων και ξένων εργαζομένων, κατοίκων και πολιτών.

ü  Προτείνουμε ως ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης την Κυριακή 8 Μαίου.

ii.            Συγκρότηση μιας Ανοιχτής Παναττικής Επιτροπής Υποστήριξης – Οργανωτικής Επιτροπής που θα αναλάβει την προετοιμασία της κοινής Παναττικής Συνάντησης του κινήματος.

ü  Προτείνουμε η επιτροπή αυτή να είναι ανοιχτή και να συνίσταται τουλάχιστον από 2-5 άτομα από κάθε επιτροπή αγώνα, τα οποία θα είναι άμεσα ανακλητά ανά πάσα στιγμή από τις Συνελεύσεις των Επιτροπών. Ταυτόχρονα όσα μέλη και αγωνιστές/αγωνίστριες του κινήματος το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στις διαδικασίες αυτής της Οργανωτικής Επιτροπής.

  1. Ανοίγουμε  μαζί με τις άλλες Επιτροπές Αγώνα τα διόδια στις Αφίδνες , την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 και ώρα: 15:00.

ü  Προσυγκέντρωση στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ – στον κόμβο Κηφισίας της Αττικής οδού ώρα 14:15

Μετά το άνοιγμα των διοδίων στις Αφίδνες την ίδια μέρα (10-04-2011), σχηματίζουμε κομβόι  και αναχωρούμε από εκεί στις 17:30 με προορισμό τα διόδια της Αττικής Οδού στον κόμβο της Μεταμόρφωσης (ρεύμα προς Μαρκόπουλο) όπου θα πραγματοποιήσουμε αντίστοιχο άνοιγμα.

  1. Η Ανοιχτή Συνέλευση θα ξεκινάει ακριβώς στις 19:00 κάθε Δευτέρα στο ίδιο μέρος. (ΜΑΡΟΥΣΙ, Καφέ Θεωρείο, Κονδύλη 3 – απέναντι από τον ΗΣΑΠ – δίπλα από τα Goody’s)

Όλοι να είμαστε εκεί πριν από την προγραμματισμένη ώρα ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην έναρξη της συνέλευσης.

  1. Το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Απριλίου, στις 12:00 το πρωί πραγματοποιούμε κοινή δράση τόσο στα αστικά λεωφορεία ενάντια στην ληστρική επιβολή των νέων τιμών στα εισιτήρια όσο και στα δημοτικά λεωφορεία του δήμου Αμαρουσίου ενάντια στην επιβολή εισιτηρίου από τον Δήμαρχο Πατούλη και τους συνεργαζόμενους…

®    Προσυγκέντρωση: 11:30 το πρωί στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο ΜΑΡΟΥΣΙ.

  1. Δημιουργία ομάδας συζήτησης στα google groups για τις Επιτροπές Αγώνα των Βορείων Προαστίων.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:

  1. Παρεμβάσεις στα Νοσοκομεία
  2. Συζήτηση για την στρατηγική και τους στόχους του κινήματος ενόψει της κοινής Παναττικής Συνάντησης.

 

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε