ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ


ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
Την Τετάρτη 02/02/2011 και ώρα 09:00 π.μ. εως και 11:00 π.μ. κατάληψη του ταμείου του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαίδας, για να κάνουν ελεύθερα τις εξετάσεις τους οι πολίτες χωρίς να πληρώνουν το χαράτσι των πέντε ευρώ, σε συνεργασία με το σύλλογο καρκινοπαθών Εορδαίας, το σύλλογο ΑΜΕΑ(ατόμων με ειδικές ανάγκες) Πτολεμαίδας, το συνδικάτο εργαζομένων στην ενέργεια »εργατική αλληλεγγύη» , τα συνεργαζόμενα σωματεία ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσης Δυτικής Μακεδονίας και την συμπαράσταση αρκετών ιατρών του νοσοκομείου. Θα μοιράζεται εντυπο υλικό και θα ενημερώνονται οι πολίτες για τις θέσεις της επιτροπής αγώνα.
Την Κυριακή 06/02/2011 και ώρα 16:00 μ.μ εως 18:00 μ.μ κατάληψη και άνοιγμα των διοδίων Πολυμύλου Κοζάνης, για να διέρχονται ελεύθερα οι οδηγοί χωρις να καταβάλουν το χαράτσι των διοδίων, σε συνεργασία με το συνδικάτο εργαζομένων στην ενέργεια »εργατική αλληλεγγύη» και τα συνεργαζόμενα σωματεία ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσης Δυτικής Μακεδονίας Θα μοιράζεται έντυπο υλικό και θα ενημερώνονται οι πολίτες για τις θέσεις της επιτροπής αγώνα.
Το Σάββατο 12/02/2011 και ώρα 17:00 στο χώρο εκδηλώσεων του εργατικού κέντρου Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί η 2η Ανοιχτή, Γενική, Λαική και Αμεσοδημοκρατική συνέλευση της επιτροπής αγώνα.
Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις όπως και στην συνέλευση της επιτροπής στην οποία θα καθοριστεί η παραπέρα δράση μας και το άνοιγμα σε άλλα ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης.
ΟΧΙ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΤΡΟΙΚΑ – ΑΝΕΡΓΙΑ – ΔΝΤ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s