ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ


ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ1  26-6-11Σήμερα το πρωί της Δευτέρας 10/2/2014 αστυνομικοί συνέλαβαν 6 κατοίκους της Β.Α. Ατττικής, δήμαρχο, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους του δήμου Ωρωπού, που συμμετείχαν σε συγκέντρωση ενάντια στα διόδια, έξω από τα σπίτια τους. Ταυτόχρονα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν στήσει καρτέρι έξω και από άλλα σπίτια κατοίκων για να τους συλλάβουν.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε αυξήσεις 60% στα διόδια και οι κάτοικοι της Β.Α. Αττικής, που αγωνίζονται για ελεύθερη μετακίνηση, ξεσηκώθηκαν για μια ακόμα φορά.  Την Κυριακή 9/2 οι κάτοικοι οργάνωσαν μεγάλη μαζική συγκέντρωση στα διόδια της Μαλακάσας, την οποία στήριξε με απόφασή του και το δημοτικό συμβούλιο Ωρωπού, και τη Δευτέρα η κυβέρνηση ξεκινά κύμα συλλήψεων. Αυτές οι συλλήψεις αποτελούν συνέχεια της βιομηχανίας δικαστικών διώξεων κατοίκων για τις κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια που ξεκίνησαν το 2009.

Κυβέρνηση, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. φτωχοποιούν τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού με ανεργία, μισθούς πείνας, χαράτσια για να χρηματοδοτούν τους τοκογλύφους δανειστές και τις τράπεζες και την ίδια ώρα ληστεύουν και το τελευταίο ψίχουλο με τα υπέρογκα διόδια για όφελος των μεγαλοεργολάβων των δρόμων, που με τις χαριστικές συμβάσεις εισπράττουν και δεν εκτελούν καν έργα. Για να περάσουν τα μέτρα επιβάλλουν αυταρχισμό, καταστολή και διώξεις. Δεν θα τους περάσει !

 ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΟΧΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

ΕΞΩ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ  ΑΤΤΙΚΗΣ

ιστολόγιο  :    epitropi3den.blogspot.gr

«Άλλο πράγμα οι αυξήσεις, κι άλλο πράγμα η βία» λέει ο «αντικειμενικός» παρουσιαστής του star. Η υποχρέωση να καταβάλλεις διόδια στους προκρούστες των δημόσιων δρόμων δεν είναι βία. Η τροχαία που κάνει χρέη σεκιούριτι στους εργολάβους δεν ασκεί βία επιβάλλοντας στους κατοίκους να πληρώνουν το χαράτσι με την απειλή των υψηλών προστίμων και ποινών. Εφαρμόζει το νόμο που εξυπηρετεί «όλως τυχαίως» και αποκλειστικά τα συμφέροντα των εργολάβων και αγνοεί το δικαίωμα των εργαζόμενων που πληρώνουν και τους δρόμους και τη τροχαία και τα χαράτσια. «Δημόσια περιουσία» καίνε λέει ο «αντικειμενικός» . Δεν απορούμε καθόλου. Η εταιρία είναι το κράτος. Όπως και τα κανάλια με τους καναλάρχες είναι το κράτος. Αυτό το «δημόσιο» συμφέρον υπερασπίζουν όλοι οι κ.κ. «αντικειμενικοί». Αλλά αυτό το κράτος δεν είναι δημόσιο κράτος κ. «αντικειμενικέ». Είναι ιδιωτικών μεγαλοσυμφερόντων, ‘όπως και τα κανάλια σας. Το δημόσιο συμφέρον δεν είναι το συμφέρον των εταιριών «αντικειμενικέ»… Όταν η οργή ξεχειλίζει τίποτα δεν θάναι προβλέψιμο. Οι σχεδιασμοί για την πλήρη ισοπέδωση της κοινωνίας θα καταρρεύσουν σαν χάρτινα σπίτια …

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε