Πρόταση στους αγρότες για άνοιγμα των δρόμων!


 

diodia-nestani

Ξεκαθαρίζουμε εξ’ αρχής ότι οι ίδιοι οι αγρότες είναι αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις για τις μορφές και την κλιμάκωση του αγώνα τους. Ξεκαθαρίζουμε ότι στηρίζουμε κι εμείς αυτόν τον αγώνα ζωής που δίνουν στους δρόμους κάθε μέρα στα μπλόκα όσο ιδιαίτερα το σκληρό αγώνα στη γη παράγοντας και κρατώντας στα πόδια τους όλους εμάς τους υπόλοιπους.

Στο μέτρο που μας αναλογεί ως αλληλέγγυων σε αυτό τον αγώνα της αγροτιάς κάνουμε δημόσια μια πρόταση για άνοιγμα των δρόμων και συστράτευση με όλα τα κινήματα που παλεύουν ενάντια στα χαράτσια, είτε φόροι λέγονται, είτε χαράτσια κάθε είδους που ξεκληρίζουν καθημερινά εργάτες, αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχους και ανέργους. Όλη την κοινωνία.

Οι δρόμοι ανήκουν στο λαό. Το δημόσιο οδικό δίκτυο έγινε με χρήματα του φορολογούμενου και παραδόθηκε στους «εθνικούς εργολάβους» από σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό τους που παρέδωσε και τη χώρα στα Μνημόνια για να εξυπηρετηθεί η ολιγαρχία που ελέγχει όλη τη δημόσια περιουσία και τα ΜΜΕ που επιχειρούν καθημερινά τη κατασυκοφάντηση του αγροτικού κόσμου με το «κλείσιμο των δρόμων».

Με τη δύναμη της μεγάλης συμμετοχής και του αγροτικού εξοπλισμού που την συνοδεύει φίλοι και συναγωνιστές αγρότες ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ και για όσο χρόνο χρειαστεί να παραμείνετε εκεί μέχρι την τελική δικαίωση. ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ! Κλείστε τη στρόφιγγα του πλουτισμού σε αυτούς που στηρίζουν το μνημόνιο, το εργασιακό, το φορολογικό, το ασφαλιστικό. Σε αυτούς που κάνουν ότι μπορούν για να ισοπεδωθούμε όλοι.

ΚΛΕΙΣΤΕ δημόσια καταστήματα, αποκλείστε εφορίες, αποκλείστε Ειρηνοδικεία κάθε Τετάρτη όπου οι τραπεζίτες εκπλειστηριάζουν τα σπίτια των συμπολιτών μας. Όλοι μαζί με όλα τα κινήματα μέσα κι έξω από πόλεις και χωριά.

Ένα μεγάλο μέτωπο αγροτιάς – εργατιάς – νεολαίας παντού. Ή αυτοί η εμείς!

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s