Προς τους κατοίκους του ν.Ευβοίας και όσους εξυπηρετούνται από το οδικό δίκτυο Σχηματαρίου Χαλκίδας.


DSC_1661-500x331Τα μεγάλα κρατικοδίαιτα συμφέροντα με τις ληστρικές συμβάσεις που έχουν συνυπογράψει με την προηγούμενη κυβέρνηση, θέλουν να βάλουν διόδια στο οδικό δίκτυο Σχηματαρίου Χαλκίδας προβάλλοντας  σαν αντισταθμιστικά οφέλη, την εξοικονόμηση εσόδων για την κατασκευή νέων οδών και τις ελάχιστες νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν.

Εάν όντως ήθελαν θέσεις εργασίας ή χρήματα για την κατασκευή νέων οδών, θα σταματούσαν τη λιτότητα και θα καταργούσαν τους μνημονιακούς νόμους, όπου είναι οι 2 βασικές αιτίες της ανεργίας και της πλήρους οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Θέλουν την πλήρη οικονομική και κοινωνική κατάρρευση της πατρίδας μας ώστε να μεγαλώσει το χάσμα μεταξύ των λίγων πλουσίων και των πάρα πολλών φτωχών. Έτσι θα διατηρήσουν την πολιτική και οικονομική εξουσία.

Εκβιάζουν οικονομικά την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση. Άλλη κυβέρνηση υποτάσσεται πλήρως, άλλη προβάλλει χαλαρή αντίσταση και άλλη αντιστέκεται με πείσμα. Ο Κομφούκιος – κινέζος φιλόσοφος του 6ου π.Χ αιώνα – έλεγε: «Αν θέλεις ησυχία δεν θα έχεις ελευθερία και αν θέλεις ελευθερία δεν θα έχεις ησυχία»

Έτσι λοιπόν και εμείς σαν ανήσυχοι πολίτες που επιδιώκουμε την ελευθερία μας, την ανεξαρτησία μας και την αξιοπρέπεια μας ,καλούμε τον λαό ,να αντισταθεί σε αυτή την οικονομική λαίλαπα και στο νέο χαράτσι που θέλουν να μας επιβάλλουν.

Απαιτούμε την κατάργηση όλων των διοδίων!

Αντιστεκόμαστε με την συμμετοχή μας σε προσεχείς κινητοποιήσεις ,με την ενημέρωση, αφύπνιση ,ενεργοποίηση και την συλλογή υπογραφών των πολιτών της Χαλκίδας, του Ευβοικού λαού και όλων των πολιτών που επισκέπτονται το νησί μας και την πόλη μας.

Παράλληλα ζητάμε την ενεργή συμμετοχή σε κοινούς αγώνες όλων των φορέων της Χαλκίδας και όλου του Νομού μας.

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ 23/4/15

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s