Ούτε στο Μαρούσι, ούτε πουθενά! Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!


marousi 22.4.2015b

marousi 22.4.2015Με κατάμεστη την αίθουσα στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου από δεκάδες αλληλέγγυους οι πλειστηριασμοί κηρύχθηκαν άγονοι.  Επιχειρήθηκε παρ’ όλα αυτά η διενέργειά τους από δικηγόρους και συμβολαιογράφους των τραπεζών που αρνούνταν πεισματικά παρά τη γενικευμένη αντίδραση όλων των αλληλέγγυων να σταματήσουν κάθε πλειστηριασμό και εξακολουθούσαν τη προσπάθεια συνεννόησής τους κυριολεκτικά «κάτω από το τραπέζι» αγνοώντας προκλητικά κάθε έννοια των κανόνων διεξαγωγής. Παρέμεναν πάνω στην έδρα και την αίθουσα επιδιώκοντας παρά την αντίθεση των παρευρισκόμενων και την παρακώλυση της διαδικασίας με συνθήματα και αποδοκιμασίες να ολοκληρώσουν πλειστηριασμούς περιφερόμενοι και συνεννοούμενοι ακόμα και εκτός της αίθουσας, στους διαδρόμους και τα παρακείμενα στενά! Έφτασαν στο σημείο να επιδιώκουν καταθέσεις προσφορών ακόμη και μετά το πέρας της 5ης απογευματινής που θεωρείται ώρα λήξης κάθε διαδικασίας υποχρεώνοντας όλες τις συλλογικότητες που παραβρέθηκαν να παραμείνουν εκεί περισσότερο της μιας ώρας μετά την επίσημη λήξη της διαδικασίας όπως προβλέπεται προκειμένου να αποτρέψουν κάθε απόπειρα πλειστηριασμού.

Στις φωτο (θα αναρτηθεί και βίντεο αργότερα) φαίνεται καθαρά η στάση τους και η καταπάτηση κάθε τυπικής διαδικασίας προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους εντολείς τους, τις τράπεζες.

Ας το καταλάβουν όμως μια και καλή. Δεν θα επιτρέψουμε κανένα πλειστηριασμό από τράπεζες και κράτος μέχρι να εγκαταλείψουν οι τελευταίοι την προσπάθεια αρπαγής της λαϊκής περιουσίας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

video απο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s