ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ!


SPAIN TODAYΜαχητικές και επιβλητικές διαδηλώσεις του Ισπανικού λαού σήμερα στη Μαδρίτη. Συγκρούσεις με την αστυνομία του καθεστώτος, τραυματισμοί, συλλήψεις, αλλά κυρίως αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα να ανατραπούν τα μέτρα φτωχοποίησης , οι πολιτικές και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω τους. Τα συμφέροντα της ολιγαρχίας που εκπροσωπεί και η εξυπηρετεί η πολιτική της ΕΕ ενάντια στους εργαζόμενους.

Εδώ στην Ελλάδα, ευτυχώς είμαστε καλά. Η φτώχεια των Ισπανών δεν μας έχει αγγίξει ακόμα. Ανεργία δεν έχουμε, αυτοκτονίες δεν έχουμε, πτωχεύσεις εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων δεν έχουμε, χαράτσια δεν  έχουμε, πλειστηριασμούς, κατασχέσεις και διακοπές ρεύματος δεν έχουμε, αντιλαϊκή φορολογία δεν έχουμε, λεφτά έχουμε, καναπέ έχουμε, εκλογές έχουμε, …καλά είμαστε*

* Υπάρχουν κάποιες μειοψηφίες , τμήμα μερικών χιλιάδων που απολύονται, το ίδιο από το 1,5 εκ. ανέργων κ.λ.π. αλλά είναι όλοι τους κομμουνιστές και από φύση ανατρεπτικά όντα που κατεβαίνουν κάθε μέρα στους δρόμους και θεωρούνται γραφικοί.

Βοήθειά μας.

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s