Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ /Σήμερα, Τετάρτη, 6.00 μμ στα Προπύλαια.


71141548Ολοι/ες στις αυριανές κινητοποιήσεις, μέρα ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελληνική κυβέρνηση. – Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

280.000 ευρώ … την ημέρα θα πληρώνουμε κατά το διάστημα των έξι μηνών που θα έχει η χώρα μας την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Mε μια επίδειξη άκρατου αυταρχισμού και στην «λογική» του Ζαγοριανάκου ¨αποφασίζομεν και διατάσσομεν»  η κυβέρνηση αποφασίζει την απαγόρευση των κινητοποιήσεων για αύριο ημέρα κατά την οποία η ελληνική κυβέρνηση θα αναλάβει την προεδρία της Ε. Ε. Το αυταρχικό της πρόσωπο δείχνει ακόμα μια φορά η Κυβέρνηση  και η Ελληνική Αστυνομίας , στέλνοντας οδηγία για απαγόρευση των κινητοποιήσεων στις 8 του μήνα, ημέρα ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελληνική κυβέρνηση.

Η κινητοποίηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει και θα γίνει αύριο, στις 6 το απόγευμα, από τις συλλογικότητες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Σχέδιο Β, ΕΕΚ, ΟΚΔΕ, «Ροσινάντε», οι οποίες απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα  σε όλες τις δυνάμεις της αριστεράς που εναντιώνονται στην ΕΕ και στις πολιτικές της να συμμετέχουν στις διαδηλώσεις.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά

Κάλεσμα για διαδήλωση στην Αθήνα και τις άλλες πόλεις στις 8 του Γενάρη, ενάντια στην κυβέρνηση και την ΕΕ είχε απευθύνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής,  επικαλούμενη «πληροφορίες των Υπηρεσιών μας» για «επιθέσεις ή βίαιες ενέργειες» που πιθανόν να πραγματοποιηθούν  βγάζει απόφαση με την οποία απαγορεύει για αύριο «κάθε δημόσιας συνάθροισης για την χρονική περίοδο από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 24:00 το βράδυ».

apagoreysi_antarsya_1
apagoreysi_antarsya_2_2
Η ΑΝΤΡΑΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της απαντάει ότι οι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις θα γίνουν:

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, η άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να απαγορεύσει την διαδήλωση που έχουν εξαγγείλει για αύριο Τετάρτη οργανώσεις και κινήσεις της αριστεράς, ανάμεσα σε αυτές και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Σχέδιο Β, ΕΕΚ, ΟΚΔΕ, «Ροσινάντε») ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ με αφορμή τις φιέστες ανάληψης της ελληνικής προεδρίας.

Η ΓΑΔΑ απαγορεύει την διαδήλωση διότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε συγκέντρωση «ενάντια στον σκοπό» των εκδηλώσεων ανάληψης της ελληνικής προεδρίας, διότι «είναι δυνατόν να δημιουργηθεί σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια!», διότι «σύμφωνα με τις εξαγγελίες των διοργανωτών και τις πληροφορίες των υπηρεσιών επιδιώκουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους» στην ελληνική προεδρία και τέλος διότι ο «κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αλλιώς, λόγω της εκτιμώμενης συμμετοχής μεγάλου αριθμού πολιτών σε αυτές»!

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μαζί με την ΕΕ, εκπρόσωποι των θεσμών της οποίας αποτελούν τους δύο από τους τρεις απεσταλμένους της μισητής τρόικας, οδηγούν στην εξαθλίωση την πλειοψηφία του ελληνικού λαού για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων, των τραπεζιτών και του κεφαλαίου, τώρα επιχειρούν να απαγορεύσουν και την αντίθεση, την διαμαρτυρία και τον αγώνα ενάντια στην βάρβαρη αυτή η πολιτική, επιδιώκουν να καταργήσουν δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα που ο λαός μας κατέκτησε με αγώνες και αίμα.

Η κυβέρνηση με σειρά παρόμοιων ενεργειών το τελευταίο διάστημα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη επιχειρεί να θέσει σε αμφισβήτηση το ίδιο το δικαίωμα του λαού στην διαδήλωση. Δεν θα τους περάσει!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επιχείρηση τρομοκρατίας.
Καλεί όλες τις μαχόμενες δυνάμεις του κινήματος και της Αριστεράς να καταγγείλουν την πρωτοφανή ενέργεια.

Καλεί τους εργαζόμενους, του ανέργους, τη νεολαία να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση ενάντια σε κυβέρνηση-ΕΕ, την Τετάρτη το απόγευμα στις 6.00 μμ στα Προπύλαια.

Πηγή:tsak-giorgis.blogspot.gr

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s