Μην κουνάς τη γιαγιά


giagiaΑκινησία για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών προτείνουν με ανακοίνωσή τους τα υπουργεία Υγείας και Περιβάλλοντος, εξαιτίας της αιθαλομίχλης που κάλυψε για ένα ακόμη σαββατοκύριακο τις πόλεις.

Επιπροσθέτως, τα υπουργεία ζήτησαν από όσους πάσχουν από άσθμα να κάνουν περισσότερες εισπνοές γιατί κανένας ασθενής δεν μπορεί να πάρει πλέον ανάσα με άλλον τρόπο. 

 Φυσικά, η κυβέρνηση καλεί όλους όσους θέλουν να ζεσταθούν, να σβήσουν τα τζάκια και τις ξυλόσομπες και να βρουν άλλο -μυστηριώδες- μέσο θέρμανσης, όπως το τρίψιμο της πλάτης και ο μαξιλαροπόλεμος.

Βρίσκω πολύ σοφή την επιλογή της κυβέρνησης να ζητήσει από τον λαό να σβήσει τα ξύλα του για να ξυλιάσει, αλλιώς θα αρχίζει να ψοφά ο ένας μετά τον άλλο με αναπνευστικά προβλήματα.

Ακόμη σοφότερη είναι η εντολή σε όλους τους ηλικιωμένους να σταθούν ακίνητοι για να καταπολεμήσουν την αιθαλομίχλη. Τα αρμόδια υπουργεία θα μπορούσαν επίσης να προτείνουν σε κάθε παππού και γιαγιά να σβήσουν τις σόμπες και να ξαπλώσουν ανάσκελα με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν ευκολότερο το έργο των εργολάβων κηδειών.

Επιπλέον, τα παντρεμένα ζευγάρια καλό θα ήταν να ντυθούν καλά, να μην ξαπλώσουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο για να μη κολήσουν, και να μην φάνε κάτι βαρύ πριν τα κακαρώσουν, ενώ οι γεροντοκόρες μπορούν -προαιρετικά- να φορέσουν νυφικό.

(Το έγκλημα του φόρου πετρελαίου συνεχίζεται. Η Ελλάδα πληρώνει το ακριβότερο πετρέλαιο και τις υψηλότερες τιμές αερίου από κάθε άλλη χώρα που βρίσκεται σε παρόμοια οικονομική κατάσταση και τα υπουργεία εξακολουθούν να βγάζουν βλακώδεις ανακοινώσεις)
Πολύφημος

1 σχόλιο

  1. Reblogged this on Oxtapus *beta.

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s