ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙΤ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΟΚΗ!!!


Hobbit-pic-1Στις 17/12 ο Β.Α. επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά από βραδινή έξοδο με φίλους, βρίσκεται αντιμέτωπος με αστυνομικούς και προσάγεται στο ΑΤ Χολαργού. Εκεί του ανακοινώνουν ότι θεωρείται ύποπτος κλοπής μοτοσυκλέτας. Ο ίδιος τους εξηγεί ότι ήταν σινεμά με φίλους (Χόμπιτ) και καλεί έναν από αυτούς να έρθει να το επιβεβαιώσει. 
Πράγματι ο Ι.Τσ. που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού Παπάγου πηγαίνει αμέσως στο τμήμα όπου του ανακοινώνουν ότι και αυτός θεωρείται ύποπτος για το ίδιο αδίκημα!
Τα παιδιά στη συνέχεια μεταφέρονται στο ΑΤ Χαλανδρίου όπου έρχεται και ο ιδιοκτήτης της εν λόγω μηχανής ο οποίος έκπληκτος τους ζητάει συγγνώμη για την ταλαιπωρία και βεβαιώνει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την απόπειρα κλοπής.
Ο διοικητής του τμήματος όμως φαίνεται να έχει διαφορετική γνώμη. Δεδομένου ότι το ίδιο βράδυ έχουν γίνει 2 εμπρησμοί ΑΤΜ στο Χαλάνδρι και επειδή επιβάλλεται να παράξει έργο τους στέλνει στο ΑΤ Αμαρουσίου και μετά στη ΓΑΔΑ, ως ύποπτους πλέον για τους εμπρησμούς.
Το επόμενο πρωί ερευνούν τα σπίτια τους με εισαγγελική εντολή, όπου βρίσκουν και κατάσχουν κινηματικό υλικό (έντυπα κλπ) από το σπίτι του Ι.Τσ. και έναν υπολογιστή από το σπίτι του Β.Α.
Το σενάριο καταλήγει με τους Β.Α. και Ι.Τσ. να φορτώνονται με τις ανωτέρω κατηγορίες και να περνούν από αυτόφωρο αύριο 19/12 στις 9:00 στο κτίριο 7 της Ευελπίδων.
Ως Λαϊκή Συνέλευση έχουμε δώσει από κοινού με τον Ι.Τσ. πολλούς αγώνες και τα ευφάνταστα σενάρια της αστυνομίας που έχουν ως στόχο αγωνιστές, δεν μας εκπλήσσουν. Είναι προφανής η αυταρχική συμπεριφορά των κρατικών μηχανισμών και η τρομοκρατία που ασκείται σε όποιον αγωνίζεται!
Μας εξοργίζει όμως κάθε φορά, όταν οι εμπνευστές παρόμοιων αστυνομικών τεχνασμάτων, θεωρούν ότι οι πρακτικές τους μπορούν να κάμψουν τον κόσμο του αγώνα.
Στεκόμαστε δίπλα στον Ι.Τσ. και τον Β.Α. και καλούμε αύριο στα δικαστήρια ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s