Καλό ταξίδι Πάνο


ΠΑΝΟΣ ΒΗΧΟΣΈζησε, αγωνίστηκε, κυνηγήθηκε, πάλαιψε και έπεσε μαχόμενος σε άνιση μάχη κι αγώνα. Ο Παναγιώτης Βήχος έφυγε όρθιος, αξιοπρεπής, ασυμβίβαστος παλικάρι.  Στρατεύτηκε στην αριστερά απο τα πρώτα εφηβικά του χρόνια συμμετέχοντας σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες. Μουσικός με πλούσια και ακριβή πραμάτεια, άγνωστος σε πολλούς αφού το star system  τον πολέμησε, όπως το πολέμησε κι αυτός σε όλη τη ζωή των εξήντα χρόνων του.

Τελευταία του δουλειά ο «Μέγας Ανατολικός» μελοποίηση της δουλειάς του  Ανδρέα  Εμπειρίκου που παίχτηκε απο τα Μουσικά σύνολα της ΕΡΤ . Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του έντεχνου τραγουδιού. Έμεινε άγνωστος στον πολύ κόσμο πληρώνοντας την αφοσίωση του στη  υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης.

Αύριο στη κηδεία πολλοί απο όσους συνεργάστηκε και τον ξέχασαν, τυχοδιώκτες και αρριβίστες, θα προστρέξουν, όπως συνηθίζουν, να κερδίσουν μερικά λεπτά δημοσιότητας. Η οικογένεια και οι πραγματικοί φίλοι που του στάθηκαν δεν έλειψαν, αντίθετα περίσσεψαν για τον Πάνο που αρκέστηκε σε όλη του τη ζωή στα λίγα και τα αληθινά.

Διαχειριστής και μόνιμος αρθρογράφος του εξαιρετικού «Πολιτικού  καφενείου»http://www.politiko-kafeneio.gr έφυγε με την έγνοια να συνεχιστεί η δουλειά που ξεκίνησε με απίστευτο πάθος.  Όσοι τον αγάπησαν και εκτίμησαν τους αγώνες του μπορούν να συνεισφέρουν στη συνέχιση του «Πολιτικού καφενείου» καταθέτοντας αντί για στεφάνι οποιοδήποτε ποσό στο λογ/μό, Eurobank: Παναγιώτης Βήχος 0026-0044-46-0102690349.

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s