Κράτος, Παρακράτος, προβοκάτσιες και αριστερά


parakratosΈχουμε άλλη μια πολιτική δολοφονία μετά αυτήν του Παύλου Φύσσα; Μέχρις στιγμής δεν έχουμε. Ο Π. Φύσσας εκτελέστηκε εν ψυχρώ αποδεδειγμένα από μέλη της ΧΑ,  γεγονός που δεν επέτρεψε σε όσους θα το επιθυμούσαν τη συγκάλυψη, κατ’ αρχήν.

Οι χθεσινές δολοφονίες δεν έχουν ταυτότητα. Περιμένουν να την αποκτήσουν ή να την «αποκτήσουν» .

Η αριστερά δεν έχει κανένα λόγο να απολογείται για παρακρατικούς σχεδιασμούς  ή να θεωρείται στοχοποιημένη.

Η θεωρία των δύο άκρων στην Ελλάδα των μνημόνιων έχει δύο μέρη. Τους εργαζόμενους και τους πλουτοκράτες. Οι δεύτεροι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί της νέας αναδιάρθρωσης του παγκόσμιου κεφάλαιου και το ξεπέρασμα της κρίσης τους με επιστροφή στην κερδοφορία που επιδιώκει να περάσει πάνω από τα πτώματα των εργαζόμενων.

Είναι προφανής η εκμετάλλευση του γεγονότος από το καθεστώς  προκειμένου να επιβραδύνει τη βέβαιη κατάρρευση του, να εγκλωβίσει το κίνημα αντίστασης και ανατροπής του από τα κάτω και να αποκτήσει τον πολυπόθητο αναγκαίο χρόνο για τη μεγαλύτερη οικονομική ανακατανομή μετά το Β’ παγκόσμιο πόλεμο σε βάρος του λαϊκού παράγοντα.

metaa logo

Advertisements

1 Comment

 1. Η αριστερά δεν έχει κανένα λόγο να απολογείται για παρακρατικούς σχεδιασμούς ή να θεωρείται στοχοποιημένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????????

  Κράτος – Παρακράτος: Συγκοινωνούντα δοχεία

  To παρακράτος (παρά του κράτους, δίπλα στο κράτος, λατ. status in statu) είναι ένας κρυφός μηχανισμός ανθρώπινης ομάδας που στέκει δίπλα στην πολιτική εξουσία (ή μέρος αυτής) και πράττει ακολουθώντας εντολές της, που συνήθως δεν υπόκεινται στον ηθικό κώδικα των νόμων (και πολλές φορές στους ίδιους τους νόμους), ώστε να………. χειραγωγείται η πολιτική ζωή ενός τόπου.
  Τέτοιες ομάδες συνήθως δρουν στην αστυνομία, τον στρατό ή τις μυστικές υπηρεσίες.
  Μία χαρακτηριστική περίπτωση δράσης παρακράτους στηνΕλλάδα ήταν η δολοφονία του βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκη το 1963. Η δολοφονία του Λαμπράκη ήταν το αποκορύφωμα της ισχύος του παρακράτους, που δέσποζε στις μετεμφυλιακές κυβερνήσεις Παπάγου και Καραμανλή. [1] Κατευθυνόταν εν πολλοίς από τον Αντιστράτηγο Αλέξανδρο Νάτσινα, ιδρυτή και αρχηγό για δέκα χρόνια (1953 – 1963) της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ) αλλά και του ΙΔΕΑ, της οργάνωσης που ήλεγχε τις Ένοπλες Δυνάμεις. Υπήρχε και η μυστηριώδης Κόκκινη Προβιά, το ελληνικό παρακλάδι του νατοϊκού Gladio, που διαλύθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του ’80. [1] Το πρόγραμμα «Gladio» Ευρώπη – Ιταλία: Η δραστηριοποιηση της μασονικής στοάς P2,Propaganda Massonica Due, η δολοφονία του μέλους της, δημοσιογράφου Μίνο Πεκορέλι, αφου ειχε καταφέρει να πληροφορηθεί ότι η ΣΙΑ χρηματοδοτούσε μηνιαίως με δεκάδες εκατομμ.$$$$$.. { στοά στην οποία αρκετοί στρατιωτικοί – πολιτικοί οπως και ο καβαλιέρε ήσαν μέλη } με στόχο να ευνοήσει μια έξαρση της τρομοκρατίας στην Ιταλική χερσόννησο και να επιτύχει την συρρίκνωση των Κ.Κομ.. Ο ρόλος του Μάγιστρου Λίτσιο Τζέλι – ο μυστηριώδης θάνατος του Ρομπέρτο Κάλβι – η κατάρρευση – ληστεία της καθολικής Banco Ambrosiano. Στην συγκεκριμένη υπόθεση ηταν τότε μπλεγμένος και ο πρωθ.Τζούλιο Αντρεότι. Βλ.Βικιπεδία – Διαδίκτυο. Εν Ελλάδι:.Δολοφονίες Τσαλικίδη…. κ.α. Ο ρόλος των κουκουλοφόρων, η είσοδος και η στοχοποίηση του πλήθους.
  http://www.fimes.gr/2011/06/ergazomenoi-ethel-mat-parakratos/

  Αναπάντητα ερωτήματα:
  • Μήπως συμβαίνει ότι οι μυστικές υπηρεσίες εσκεμμένα αποδιοργανώνονται?;;
  • Μήπως συμβαίνει ότι οι μυστικές υπηρεσίες είναι πολιτικά ανεξέλεγκτες….η πολιτική διοίκηση δηλ. δέν ελέγχει ως οφείλει την δράση των υπηρεσιών?;;
  • Μήπως η συγκεκριμένη μορφή δράσης τους καταστρατηγεί την θεσμοθετημένη διαδικασία εισαγγελικών εντολών και…..παραβιάζει συστηματικά το Σύνταγμα και τους Νόμους….θίγοντας τα δικαιώματα των πολιτών ??
  • Μήπως το ζήτημα των παράνομων υποκλοπών ειναι πλέον ενα παγκοσμιοποιημένο φαινόμενο μέρος του δόγματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων ??

  Οι παράνομες μεθοδεύσεις Κράτους και παρακράτους, ειναι ενα θεμελιωμένο – παγιωμένο – αποδεκτό φαινόμενο του συστήματος, που λειτουργεί και ως άλλο «εμφαλτύριο» – «αντίβαρο»..εδω και αρκετά ιστορικά χρόνια.

  Η σημερινή κοινωνία νομίζει οτι ειναι καλά πληροφορημένη και εμπιστεύεται τυφλά την επίσημη παράθεση της ιστορίας. Οποιος την αμφισβητεί, αυτόν τον αντιμετωπίζουν με ενα άκρως συγκαταβατικό ή ηρωνικό χαμόγελο ή και χειρότερα. Είναι γνωστό οτι οι κυβερνήσεις ψευδολογούν και αποκρύπτουν επανειλλημένως.
  Μέχρι σήμερα οι λαοί εχουν πέσει θύμα απόκρυφων δραστηριοτήτων, που μέσα απο σκοτεινούς και ύποπτους διάυλους οδηγούν στο ίδιο επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή……….στον σφετερισμό όσο το δυνατόν περισσότερης εξουσίας.
  Οταν τώρα η Παγκοσμιοποίηση λειτουργεί μέσα σε αυτόν τον πλανητικό ιστό του δόγματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων που φτωχοποιεί και εξαθλιώνει λαούς και θυσαυρίζει…”Οφσορικά” τις Ελίτ …….μέλη των Ελίτ που πολλάκις ειναι και μέλη των οργανώσεων όπως Μπίλντερμπεργκ – Τριμερή – Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων – ιδρυμάτων εξωτερικής πολιτικής και άλλων δομών και τα οποία ειχαν συσταθεί μετά το πέρας του Β’παγκ.πολέμου { με τίτλο “Running The World”… ο συγγρ. Σύμβουλος της εταιρείας του Κίσινγκερ, David Rothkopf…. αναφέρει οτι “ΕΜΕΙΣ ”…οι της “Νέας Τάξης Πραγματών”….αμέσως μετά το πέρας του Β’Παγκοσμίου Πολέμου, δημιουργήσαμε….. τον ΟΗΕ – Παγκόσμια Τράπεζα – ΔΝΤ – ΠΟΕ – ΝΑΤΟ – ΣΙΑ…Διεθνή Δικαστήρια κ.λ.π. ……Διαχειριστικούς φορείς του σχεδίου Μάρσαλ } και με πρωτοβουλία των γνωστών οικογενειών που πυροδότησαν τους Παγκόσμιους και μετέπειτα πολέμους.
  Οταν λοιπόν η παγκόσμια χρηματιστηριακή επιδρομή ενισχύεται με τον ρόλο του διαδικτυακού τζογαρίσματος – της τοκογλυφίας και υποβοηθείται – ενισχύεται απο την φτωχοποίηση των ιθαγενών λαών που επιβάλουν τα μεταναστευτικά κινήματα, τότε…….ειναι σαφέστατα αντιληπτό και αδιαμφησβήτητο ότι, ως άλλος μοχλός – αντίβαρο…………η κυβερνητική εξουσία – αδιαλλαξία θα διάγουν βίον ανθόσπαρτον και…………………. ……………..θα ενισχύονται.

  Η στήριξη πολιτικών που ανέρχονται και ανέχονται να συντηρούν το παρακράτος δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερα καινούργιο… στο «φίλμ» της Ιστορίας.

  Αυτός που ζει από τη μάχη με έναν εχθρό, έχει προσωπικό συμφέρον να διατηρήσει τον εχθρό του ζωντανό.

  Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s