«Πλυθείτε, έρχονται»!!!


000g1f21gfd«Στις 8/10/2013 και από τις 14:00 έως τις 23:00 το κρουαζιερόπλοιο EUROPA 2 της γερμανικής εταιρείας HAPAG LLOYD θα πιάσει στην Εγνούσσα. Για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού μας έχουμε τέτοιαν επίσκεψη. Γι’ αυτό καλούμαστε όλοι μαζί να συμμετέχουμε με αλληλεγγύη και μεράκι για το αγαπημένο μας νησί. Πρέπει να φροντίσουμε: Εμφάνισης προσώπων και υπηρεσιών: Επιμελημένη (ξυρισμένοι, καθαροί και ευπρεπώς ενδεδυμένοι)».

Αυτά αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στην… περίεργη ανακοίνωση που εξέδωσε προχτές ο Δήμαρχος Οινουσσών, Ευάγγελος Αγγελάκος, ένεκα της άφιξης του κρουαζιερόπλοιου Europa 2.

Ο Δήμος, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της ανάδειξης του νησιού, αντιμετωπίζοντας τους κατοίκους ως «ιθαγενείς», τους ζήτησε μέσω της ανακοίνωσης να αντιμετωπίσουν τους τουρίστες χαμογελαστοί, να είναι ευπρεπώς ντυμένοι και να έχουν… ξυριστεί, καθώς, όπως τονίζεται, πρόκειται για τεράστια ευκαιρία η οποία δεν πρέπει να πάει χαμένη.

«Αν οι επισκέπτες μείνουν ευχαριστημένοι θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις. Αν όχι, δεν θα μπει στο πρόγραμμα της εταιρείας και δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Αν αξιοποιήσουμε αυτήν την ευκαιρία, οι συνέπειες μπορεί να μας είναι σημαντικές και επωφελείς. Αν όχι, εμείς οι ίδιοι θα είμαστε υπεύθυνοι και άξιοι της μοίρας μας. Κανείς δεν μας χρωστάει τίποτα. Το βιος μας το κερδίζουμε μόνοι μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μπούμε σε μόνιμο προορισμό της εταιρείας/πλοίου/πλοίων» επισημαίνεται.

Σημ δική μας: Αποφασίασαμε να μην σχολιάσουμε καθόλου … Τα σχόλια δικά σας. Το «success story» συνεχίζεται απαράλλαχτα ίδιο μετά την «απελευθέρωση» και το «κορίτσια ο στόλος» …

Η ανάρτηση αναδημοσιεύεται από εδώ: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1496892

1 σχόλιο

  1. Reblogged this on Oxtapus *beta.

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s