Στο 1,80 τα εισιτήρια στις αστικές συγκοινωνίες!


syvxa_peristeri_27_8_31_aΟι σχεδιασμοί για νέες αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών ΜΜΕ αρχίζουν να παίρνουν «σάρκες και οστά» με τη δημοσιοποίηση τους, που ουδόλως διαψεύδεται, αντίθετα δημοσιοποιούνται οι δήθεν «αντισταθμιστικές παροχές» στο επιβατικό κοινό: Wifi για δωρεάν σερφάρισμα των «ιθαγενών» που θα περιμένουν στους υπέργειους σταθμούς.

Έτσι από 1/1/2014 χιλιάδες μικροσυνταξιούχοι, χαμηλοαμειβόμενοι και ελαστικά εργαζόμενοι, άνεργοι, θα μπορούν να απασχολούνται «παραγωγικά» και «ευχάριστα»,   τα λεπτά της αναμονής στους σταθμούς, δίνοντας 40 λεπτά(!) παραπάνω, απολαμβάνοντας τη τεχνολογία του καπιταλιστικού παράδεισου που τους έχει αφήσει απ’ έξω και επιδιώκει να τους οδηγήσει στην απόλυτη ισοπέδωση.

Εδώ γελάμε; Όχι δεν γελάμε, δυστυχώς, το γέλιο αρχίζει να σπανίζει με την καθημερινή επίθεση που δεχόμαστε σε εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα. Εξοργιζόμαστε και λέμε, Φτάνει πιά! Δεν πληρώνουμε άλλο! Δεν πληρώνουμε τη κρίση τους! Οργάνωση-αλληλεγγύη-αντίσταση-ανατροπή!

Ανιχνεύσαμε την είδη εδώ:http://www.koutipandoras.gr/44025/%CE%BC%CE%B5-wi-fi-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CF%8C.html

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s