Εντεταλμένος αστυνομικός απαίτησε να μετρήσει τους παρόντες σε συνέλευση εργαζομένων


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ!!! ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙΣημειώνουμε πριν την ανάρτηση της καταγγελίας των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ ότι το φαινόμενο γίνεται κατ’ εξακολούθηση και προφανέστατα κατ’ εντολή της πολιτικής ηγεσίας. Έχουν προηγηθεί οι επισκέψεις στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών και στην Επιτροπή Αγώνα Φυλής. Πρόκειται για νέα τακτική εκφοβισμού που παραπέμπει στο παλαιό σπουδαστικό της ασφάλειας και προδικτατορικές τακτικές.

Στη φωτό: Άνδρες της ΕΛΑΣ – Κουκουλοφόροι…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αστυνομική παρουσία σε Γενική Συνέλευση Εργαζομένων.

Η απρόκλητη και έντονη παρουσία αστυνομικής δύναμης τα χαράματα της Παρασκευής έξω από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ ξάφνιασε τους προσερχόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζόμενους. Εκείνο όμως που υπερβαίνει κάθε φαντασία και ανακαλεί μνήμες άλλων εποχών, είναι το γεγονός της πρόθεσης αστυνομικού οργάνου εν υπηρεσία και με πολιτική περιβολή να εισέλθει στο χώρο που διεξαγόταν η Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, προκειμένου, κατά δήλωσή του, να καταμετρήσει τους συμμετέχοντες!!!

Η αδιανόητη αυτή ενέργεια δεν μπόρεσε να ταράξει την ηρεμία μιας Γενικής Συνέλευσης Εργαζομένων που αγωνίζονται για την προστασία των εργασιακών τους δικαιωμάτων! Ταράσσει όμως το αίσθημα της εμπιστοσύνης στη λειτουργία των θεσμών, εγείρει εύλογες απορίες και προκαλεί την αγανάκτηση  όλων όσων υπηρετούμε τη δημοκρατία!

 Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ καταγγέλλουμε απερίφραστα τη συγκεκριμένη ενέργεια, η οποία μας παραπέμπει σε προσπάθεια ελέγχου και φίμωσης των αγώνων των εργαζομένων.

Καλούμε τη Διοίκηση του Οργανισμού να καταδικάσει το γεγονός και να δηλώσει το βαθμό γνώσης της, ως προς το συγκεκριμένο περιστατικό!

Καλούμε  την Ελληνική Αστυνομία να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις, αν υπάρχουν.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη να διερευνήσει το θέμα  και να προστατεύσει τον πολίτη που ασκεί τα συνταγματικά του δικαιώματα! Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση!

Καλούμε την ΑΔΕΔΥ να ενημερώσει όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις  για το περίεργο κρούσμα και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των μελών της!

Καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη να είναι στο πλευρό μας! Τέτοιες ενέργειες μας γυρίζουν πίσω σε εποχές που απαγορευόταν το Συνέρχεσθαι, το Συναθροίζεσθαι  και το … Σκέπτεσθαι! !!   Δηλώνουμε όμως ευθαρσώς ότι δεν μας φοβίζουν  και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, θα συνεχίζουμε να διεκδικούμε, θα συνεχίσουμε …
Η καταγγελία αναδημοσιεύεται από το http://www.alfavita.gr

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s