ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!


CACHE_620X620_1_1036981Η δίψα των βρικολάκων της τροικανής κυβέρνησης δεν λέει να κοπάσει. Τα σχέδια για τους πλειστηριασμούς δίνουν και παίρνουν. Διαρροές και διαψεύσεις συναγωνίζονται σε ταχύτητες που αδυνατούν πλέον να παρακολουθήσουν εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες/όμηροι των ορέξεων του μεγάλου κεφάλαιου και του υπαλληλικού του προσωπικού, της δικομματικής κυβέρνησης των αχρείων. Οι τελευταίοι σχεδιασμοί τους περιλαμβάνουν και «αυστηρά κριτήρια προστασίας»: όσοι χρωστούν κάτω από 20.000 ευρώ, δεν κινδυνεύουν (άμεσα). Αυτοί άλλωστε που βρίσκονται σε αυτή τη θέση χρωστούν έτσι κι αλλιώς πανωτόκια επι πανωτοκίων και έπονται χιλιάδες αγωγές κατά των τραπεζών, που θα φρενάρουν τους πλειστηριασμούς. (βλ. εδώ http://wp.me/pPAmt-2Wn). Σύμφωνα με τις διαρροές στον κυριακάτικο τύπο η πρώτη φάση, όπως τη σχεδιάζουν, θα περιλαμβάνει εξοχικά, δεύτερη κατοικία, επαγγελματικά ακίνητα. Θα εξαιρεθούν οι αδύναμοι που καταφέρνουν να διαβιούν με 8000 ευρώ το χρόνο (!) έως το ανώτατο πλαφόν των 20.000 προκειμένου για τετραμελή οικογένεια.

Επιχειρούν για άλλη μια φορά, ανεπιτυχώς θα τολμήσουμε την εκτίμηση, να ενεργοποιήσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, προκειμένου να διασπάσουν το μέτωπο αντίστασης στους πλειστηριασμούς που κατά γενική βεβαιότητα θα σημάνει την κατάρρευση τους.

Εκτιμούμε ότι μετράνε μέρες. Τα κοινωνικά μέτωπα φουντώνουν. Καλούμε όλους τους συμπολίτες που έχουν μετατρέψει σε όμηρους να αρνηθούν το ρόλο και το μέλλον που μας επιφυλάσσουν οργανώνοντας την αντίσταση και την αλληλεγγύη μας σε κάθε γειτονιά και κάθε χώρο δουλειάς. Επιτροπές λαϊκής αυτοάμυνας από τα κάτω παντού. (βλ. εδώ: http://wp.me/PPAmt-2Ni) Δεν θα περάσουν! Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.

Μέτωπο αντίστασης και ανατροπής τώρα. Δεν πληρώνουμε τη κρίση τους.

1 σχόλιο

  1. Reblogged this on Oxtapus *beta.

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s