ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ /ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


vireadΗ ασθενής, κάτοικος Θεσσαλονίκης καρκινοπαθής όπου από την χημειοθεραπεία, στην οποία υποβλήθηκε για την καταπολέμηση του καρκίνου προκλήθηκε και η σημερινή ηπατίτιδα, είναι σήμερα 58 ετών! Δούλευε από τα 18 της χρόνια  μέχρι και σήμερα. Με την εργασία της έβαλε στα ασφαλιστικά ταμεία εκατομμύρια των εκατομμυρίων και τώρα που έχει ανάγκη την ασφάλιση που την χρυσοπλήρωσε, την πετάνε στο δρόμο!….Αυτή είναι η αλήθεια !  Αλλά αυτό γι’ αυτούς, που «θα σώσουν» την Ελλάδα, αυτό δεν έχει καμιά σημασία!!…
Ας ξέρει ο ελληνικός  λαός ότι η συμπολίτισσά μας,  που σήμερα βγαίνει στο διαδίκτυο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σε φάρμακα, με την εργασία της και τις εισφορές της, πλούτισε ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ του συστήματος και του δικομματισμού. Τώρα την υποχρεώνουν να «ζητιανεύει» τα δικαιώματά της.

Αφού οι πολιτικές του δικομματισμού και της Ε.Ε προκάλεσαν την σημερινή  κρίση και οδήγησαν σε οικονομική καταστροφή το κατάστημά της, η αναφερόμενη συμπολίτισσα, πήγε στο ΤΕΒΕ, που έχει χρέη και ζήτησε ρυθμίσεις ώστε να υπάρξει ασφαλιστική προστασία τουλάχιστον για την αντιμετώπιση της έκτακτης και κρίσιμης κατάστασης που απειλεί την υγεία της, αλλά η Διοίκηση του ΤΕΒΕ στην Θεσσαλονίκη ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ το ελάχιστο από τα αιτήματά της. Την έδιωξε!…Εάν ήταν να παίξουν στο χρηματιστήριο τα αποθεματικά του ταμείου ( όπου την εποχή Σημίτη χάθηκαν χιλιάδες εκατομμυρίων ) οι χατζιαβάτες της Διοίκησης του ΤΕΒΕ θα το έκαναν ευχαρίστως για  να ικανοποιήσουν,  με την γνωστή ευτελή  δουλοφροσύνη τους, τα πολιτικά αφεντικά τους και την οικονομική ολιγαρχία στην οποία έχουν ενσωματωθεί. Τον άρρωστο πολίτη  που τους ταΐζει από το υστέρημα του και την άγρια φορολογία, που του επιβάλλουν, τον περιφρονούν!

Καλούμε την Κυβέρνηση και τον υπουργό Υγείας να ανταποκριθούν αμέσως στα αιτήματα της ασθενούς! Τα ζητούμενα φάρμακα πρέπει να παρασχεθούν άμεσα από τα κρατικά νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης  όπου και διαμένει η ασθενής!

Δ. Σουλιώτης

Υπεύθυνος Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα

Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα ( ΚΙΦΒ)  τηλ. 210 76 29 209 + 6977-747431 + 6972 40 77 07  ή στο e-mail egmont1937@gmail.com

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s