ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ /ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ


eidapH σημερινή παρέμβαση του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ στα κεντρικά της ΕΥΔΑΠ και η συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρίας είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί η τελευταία ότι:

1) Δεν θα γίνει καμιά διακοπή στα λαϊκά νοικοκυριά τον Αύγουστο – Σεπτέμβριο.
2) Διακανονισμοί 20€ και πολλές δόσεις σε ανέργους και πληττόμενους οικονομικά.
3) Επανασύνδεση 150 περίπου συνδέσεων που έγιναν «κατά λάθος» τις προηγούμενες ημέρες στα Πατήσια από εργολάβους.
4) Θα παρεμβαίνουν οι Λαϊκές Συνελεύσεις στα περιφερειακά γραφεία της ΕΥΔΑΠ και οι Επιτροπές Αγώνα για υπόδειξη οικογενειών που έχουν ανάγκη – για επανασυνδέσεις και διακανονισμούς

Θα προωθηθούν όλα τα υπόλοιπα αιτήματα στο ΔΣ του Αυγούστου (24/8 πιθανή ημερομηνία). Μέσα στο Σεπτέμβριο αντιπροσωπεία του Συντονισμού θα συναντηθεί πάλι με τη διοίκηση της εταιρίας.

Βεβαίως για να ισχύσουν όλα τα παραπάνω που αποδέχτηκε η σημερινή διοίκηση της εταιρίας προϋπόθεση αποτελεί να παραμείνει η τελευταία υπό δημόσιο έλεγχο και να συνεχιστούν οι αγώνες για το κοινωνικό δικαίωμα της δωρεάν πρόσβασης και παροχής του νερού και της λειτουργίας κάθε κοινωφελούς δημόσιας επιχείρησης κάτω από εργατικό και λαϊκό έλεγχο. Η σημερινή παρουσία μπορεί να ανακουφίσει προσωρινά εκατοντάδες χιλιάδες πληττόμενα νοικοκυριά, αλλά από τον Σεπτέμβρη η ένταση της μνημονιακής επίθεσης στη κοινωνία θα ενταθεί. Η ΕΥΔΑΠ βρίσκεται προ των πυλών του ξεπουλήματος σε ιδιώτες, όπως και κάθε άλλη δημόσια επιχείρηση που έχει απομείνει. Ο αγώνας για την ανατροπή τους είναι κρίσιμος και πρέπει να δοθεί με αποφασιστικότητα και χωρίς καμία υπαναχώρηση ή συμψηφισμό. Η αυτοί ή εμείς.

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s