silalitirio (1)Τετάρτη 12/6/13 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου

Ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόγχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π.Όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του, πρέπει να προσπαθήσουμε να ενδυναμώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται την προσπάθεια αυτή, καλώντας φίλους και γνωστούς να παραβρεθούν.

Επίσης καλούμαστε όλοι να βοηθήσουμε στην διάδοση της κίνησής μας,εκτυπώνοντας ο καθένας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ενημερωτικών αφισών (βλέπε επισυναπτόμενο αρχείο), που θα τις αναρτήσουμε στις περιοχές  όπου κινούμαστε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 5/6/2013

Πιστή στο τακτικό της ραντεβού,η ομάδα της Λ.Σ.Π.,παρεβρέθηκε και σήμερα 5/6  στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,προσπαθώντας να παρεμποδίσει την διεξαγωγή πλειστηριασμών ιδιωτικών περιουσιών από τράπεζες.

Για άλλη μία φορά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τις δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας, που με την στάση τους αποδεικνύουν πλέον έμπρακτα ότι έχουν διαλέξει «στρατόπεδο», επιλέγοντας να προασπίσουν τα συμφέροντα των δανειστών,αντί του ελληνικού λαού, που βάλλεται καθημερινά με τις αποφάσεις της υποταγμένης κυβέρνησης.

Παρεμποδιστήκαμε στην προσπάθειά μας να εισέλθουμε στην αίθουσα, όπου θα διεξάγονταν οι πληστειριασμοί και όταν τους κάναμε γνωστό,ότι αυτό ήταν
παράνομο, μας ζήτησαν να επιδείξουμε τις αστυνομικές μας ταυτότητες, κάτι το οποίο, είναι πρωτοφανές και απαράδεκτο,τουλάχιστον για την «δημοκρατία» που αυτοί επικαλούνται.

Παρόλο που αυτή την φορά,είχαμε συμβολή από δικηγόρο,ο οποίος ανέφερε στον διοικητή, ότι αυτό που κάνουν δεν επιτρέπεται,εκείνοι επέμειναν στην στάση τους,καταστρατηγώντας  τα έννομα δικαιώματά μας!

Κατά την διάρκεια της παρουσίας μας,έλαβε χώρα και η τακτική μας λαϊκή συνέλευση.

Ενημερωθήκαμε πως την Παρασκευή 7/6,όπου είχαμε προγραμματίσει παρέμβαση-μπλοκάρισμα των απογευματινών ταμείων του ΠΑΓΝΗ,είναι μέρα γενικής απεργίας των ιατρών και  ως εκ τούτου δεν θα είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα,καθώς επίσης και μετά από πληροφορίες που
είχαμε,όσοι ιατροί δεν θα συμμετείχαν στην απεργία,ακύρωσαν τα προγραμματισμένα ραντεβού, για να μην χάσουν το παχυλό «νόμιμο» φακελάκι!!!

Μετά από προτάσεις που έγιναν από πολίτες και κατόπιν υπερψήφισης αυτών, αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Η μεταφορά ημερομηνίας της παρέμβασής μας στα ταμεία των απογευματινών ραντεβού του ΠΑΓΝΗ,όπου αυτή την φορά δεν θα δημοσιοποιηθεί στα Μ.Μ.Ε.

2) Να συμμετάσχουμε στο κάλεσμα των «Πολιτών κατά του Χρέους»,στην προγραμματισμένη τους παρέμβαση,στα γραφεία της Δ.Ε.Η. στο Τσαλικάκι και ώρα 08:00 π.μ.. ,Σκοπό έχουμε να διαμαρτυρηθούμε για την διακοπή παροχής ρεύματος,σε σπίτια συμπολιτών μας, ,που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη,με αποτέλεσμα να  στερούνται το ρεύμα,το οποίο θεωρείται και είναι βασικό κοινωνικό αγαθό!!

3) Να πάρει μορφή συλλαλητηρίου η παρουσία μας την επόμενη Τετάρτη 12/6 έξω από το Ειρηνοδικείο καλώντας όλους τους πολίτες του Ηρακλείου να συμμετάσχουν με την φυσική τους παρουσία, ενισχύοντας το κίνημα της Λ.Σ.Π.

‘Ολοι μαζί και ο καθένας μόνος του,πρέπει να προσπαθήσουμε να ενδυναμώσουμε όσο το δυνατόν  περισσότερο γίνεται την προσπάθεια αυτή,καλώντας φίλους και γνωστούς να παραβρεθούν.
Επίσης καλούμαστε όλοι να βοηθήσουμε στην διάδοση της κίνησής μας,εκτυπώνοντας ο καθένας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ενημερωτικών αφισών (βλέπε επισυναπτόμενο αρχείο), που θα τις αναρτήσουμε στις περιοχές  όπου κινούμαστε.

Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη 12/6/13 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου για την επόμενη παρέμβασή μας, ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόγχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π.

-Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα ,και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/6/13 και ώρα 15:00 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!
ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!!

Την προσπάθεια στηρίζουν συλλογικότητες, επιτροπές, συνελεύσεις, σωματεία από το Ηράκλειο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

http://www.youtube.com/watch?v=ujXJCKLduf0&feature=share&list=PLhWMakoUtqUOEUjdB5s4yDjZf1agQRZqX

Advertisements