ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!


anatropiΘέλουν να μας τα πάρουν όλα εδώ και τώρα!  

Η νέα φάση του μνημονιακού σχεδιασμού επίθεσης στην κοινωνία  είναι σε εξέλιξη. Κάθε κοινωνική κατάκτηση και παροχή καταργείται.  Το νέο τρομο-φορονομοσχέδιο έρχεται …   Περνάνε τώρα σε κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, σπιτιών,  απειλούν με φυλακίσεις και «οικονομικά στρατόπεδα συγκέντρωσης». Οργανώνουν την καταγραφή κάθε λαϊκού περιουσιακού στοιχείου για να το χαρατσώσουν άγρια, να το χρεώσουν και  μετά να το δημεύσουν. Ετοιμάζουν νέο πετσόκομμα σε συντάξεις και μισθούς.
Ξεπουλάνε τα πάντα! Τραπεζίτες, πολυεθνικές και εθνικοί εργολάβοι-χρυσοθήρες προχωράνε στο μεγαλύτερο πλιάτσικο στην μεταπολεμική ιστορία. Ούτε ευρώ δεν πρέπει να μείνει στις τσέπες λαού.
Κάθε μέρα προσθέτουν κι άλλα βάρη. Το μαρτύριο της σταγόνας καλά κρατεί… Τι έρχεται στο μέλλον; Η αναμονή είναι αυτή που σκοτώνει. Η υπομονή είναι αυτό που μας πνίγει. Η μοιρολατρία μας ισοπεδώνει. Οι «σωτήρες» μας τελείωσαν.  Ή θα βγούμε στους δρόμους και θα τους ανατρέψουμε ή αυτοί θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια απέραντη Μανωλάδα. Αυτό το δίλημμα πρέπει να το απαντήσουμε άμεσα!
Αυτοί δεν έχουν όρια, ο λαός δεν έχει άλλα περιθώρια.
Μπροστά στην επερχόμενη φτωχοποίηση μας έχουμε μόνο ένα δρόμο: να μην πληρώσουμε τίποτα από όλα όσα με εκβιασμούς και απειλές μας ζητάνε.
Η απάντηση μας δεν μπορεί παρά να είναι  η διαρκής στάση πληρωμών μέχρι την ανατροπή τους.  Η στάση πληρωμών  να γίνει λαϊκό ρεύμα  ανατροπής αυτών των πολιτικών της ξεπουλημένης τρικομματικής κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, κίνημα ανατροπής μαζί με τους εργατικούς αγώνες και τις δράσεις απο τα κάτω σε κάθε γειτονιά.

Μας απειλούν καθημερινά με χρεοκοπία, τους χρεοκοπούμε εμείς και τους στέλνουμε στα σκουπίδια της ιστορίας.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ για νάχει ο λαός το πάνω χέρι! Όλοι μαζί μπορούμε!
Συλλογικός , ανυποχώρητος και ανατρεπτικός αγώνας για το σύνολο των αναγκών και των δικαιωμάτων μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ /Δεν πληρώνουμε την κρίση τους
www.denplirono.info

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s