Η ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ Eldorado Gold


Μεταλλεία-Χαλκιδικής-στατςΜια εξώφθαλμη απάτη για να χαρακτηριστεί έτσι πρέπει πρωτίστως να αναγνωρίζεται. Η προσπάθεια των χρυσοθήρων της Χαλκιδικής να παρουσιάσουν λαϊκό έρεισμα και αποδοχή χρησιμοποιεί και τα social media, ανεπιτυχώς τελικά όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα. Η στημένη αποδοχή στο Facebook ξεσκεπάστηκε και καταρρέει. Καιρός να τα μαζέψουν κι αυτοί και να φύγουν. Οι αγώνες των κατοίκων δεν ποδηγετούνται, δεν καταστέλλονται, δεν φυλακίζονται.

Η Eldorado Gold αγόρασε μέχρι και «likes» για τη σελίδα της στο facebook.

Μέσα σε μια μόνο μέρα τα «likes» της σελίδας των μεταλλείων χρυσού αυξήθηκαν από 149 (που είχε συνολικά εδώ και ένα μήνα) σε 11.070.
Πως γίνεται αυτό; Μισθώνεις απλά μια εταιρεία web promotion (σαν αυτήν για παράδειγμα: http://goo.gl/p3PQF) και σε γεμίζει με «likes». Και έτσι ο μέσος χαχόλος χρήστης του διαδικτύου νομίζει ότι η εταιρεία έχει πολλούς θαυμαστές (…)
Το ότι τα «likes» προέρχονται από τη Μόσχα, θα οφείλεται προφανώς στο γεγονός ότι η εταιρεία που μίσθωσε η Eldorado Gold είναι ρωσική.
Μετά από αυτό μπορεί εύκολα να αναλογιστεί κανείς, ότι αν η Eldorado για το καλό του image της αγοράζει μέχρι και likes για το facebook της, ποιός ξέρει πόσες «υπηρεσίες» αγόρασε και αγοράζει από τα ελληνικά ΜΜΕ.

http://jungle-report.blogspot.gr

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s