Έλα να πάμε στο νησί, ο Εμίρης (μας), εγώ κι εσύ …


ΟξιάΝαυάγησε τελικά η πώληση του νησιού Οξιά σε επενδυτές από το Κατάρ. Για την αγορά του νησιού –που βρίσκεται κοντά στην Ιθάκη- είχε επιδείξει ενδιαφέρον η βασιλική οικογένεια του Κατάρ και η αγοραπωλησία ήταν βέβαιη –είχαν δώσει μάλιστα και προκαταβολή- αλλά οι επενδυτές άλλαξαν γνώμη όταν τους επισκέφθηκε πρόσφατα στο Κατάρ ο Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με συνεργάτη του Εμίρη του Κατάρ, ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κατάρ, προσπάθησε να κλέψει το ρολόι του Εμίρη.

Ένα ακόμα θέμα που προβληματίζει όλους όσοι θέλουν να αγοράσουν ελληνικά νησάκια είναι πως δεν μπορούν να χτίσουν όπου θέλουν γιατί πολλές εκτάσεις χαρακτηρίζονται δασικές, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, αφού η κυβέρνηση έχει κανονίσει να κάψει τα δέντρα που υπάρχουν στα νησιά.

Ένα από τα νησιά που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των κροίσων του διεθνούς τζετ σετ είναι το νησάκι Αγία Τριάδα που βρίσκεται κοντά στην Ερέτρια.

Για την Αγία Τριάδα υπάρχει ενδιαφέρον από τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας που σκοπεύει να το ονομάσει Αλλάχ Ακμπάρ και να χτίσει τζαμί με νεροτσουλήθρες.

Η κυβέρνηση διευκρίνισε σήμερα πως για τα δημόσια νησιά δεν προβλέπεται μεταβίβαση της κυριότητας αλλά μόνο η δυνατότητα μίσθωσης.

Η Ελλάδα θα νοικιάζει νησιά σε μεγιστάνες και, αν ο μεγιστάνας δεν πληρώσει τρία νοίκια, θα τον πετάει έξω, στη θάλασσα.

Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι να νοικιάσει μερικά νησιά σε ξένους κροίσους ώστε να υπάρξει οικονομική ελάφρυνση των Ελλήνων πολιτών.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να συνδέσει όλα τα ρολόγια της ΔΕΗ από όλα τα σπίτια και τα διαμερίσματα της χώρας με τα ρολόγια των ζάπλουτων εμίρηδων που θα αγοράσουν τα νησιά, ώστε να πληρώνουν αυτοί τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και οι Έλληνες να πληρώνουν μόνο τα χαράτσια.

Από τη στιγμή που οι εμίρηδες θα πληρώνουν τους λογαριασμούς, κανένα ελληνικό σπίτι δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, οι εμίρηδες δεν ξέρουν τι έχουν και δεν θα νιώσουν έκπληξη όταν δουν πως ο λογαριασμός της ΔΕΗ τους έχει έρθει 8 δισεκατομμύρια ευρώ, αφού γι’ αυτούς αυτά τα ποσά είναι ψίχουλα, και το πολύ-πολύ να σκεφτούν πως ξέχασαν ανοιχτό τον θερμοσίφωνα.

http://pitsirikos.net

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s