Τραίνα ΟΣΕ /Λεωφορεία /Τρόλεϊ /Προαστιακός και ΜΕΤΡΟ ΑΠΕΡΓΙΑ μέχρι την Τρίτη


APERGIAΝέα 48ωρη στο ΜΕΤΡΟ: Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ κόντρα στην επιστράτευση συνεχίζουν αγωνιστικά με απεργία τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29/1.

Τη συνέχιση της απεργίας στα ΜΜΜ αποφάσισε εχθές η Συνέλευση των εργαζόμενων συμπαραστεκόμενη στους συναδέλφους σε ΜΕΤΡΟ/ ΗΣΑΠ /ΤΡΑΜ και απαιτώντας από τη μνημονιακή κυβέρνηση την ακύρωση της επιστράτευσης. Οι εργαζόμενοι στα μέσα που έχουν υποχρεωθεί να εργαστούν με στρατιωτικό νόμο (ΗΣΑΠ) θα αποφασίσουν σε νέα συνέλευση για κινητοποιήσεις μέσα στην εβδομάδα. Η «μηδενική ανοχή» και το δόγμα του «νόμου και της τάξης» σύντομα θα γίνει η ταφόπλακα των σχεδιασμών ισοπέδωσης της κοινωνίας. Οι αντιδράσεις αυξάνονται και μια μεγάλη λαϊκή χιονοστιβάδα κινητοποιήσεων έρχεται με μεγάλη ταχύτητα να ανατρέψει τις πολιτικές που οδηγούν καθημερινά στη φτωχοποίηση εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους.

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ!!!
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ!

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε