ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ


epitropes agona denplironoΗ επίθεση του κεφάλαιου στο εργατικό και λαϊκό κίνημα μεγαλώνει καθημερινά. Οι σχεδιασμοί ισοπέδωσης κάθε κοινωνικού δικαιώματος και κεκτημένου δεν θα σταματήσουν εάν δεν βρουν απέναντι τους ένα λαϊκό ριζοσπαστικό αδιαπέραστο και άπαρτο κάστρο. Τα χαράτσια θα συνεχίζουν να φτωχοποιούν το σύνολο της κοινωνίας οδηγώντας μαθηματικά στην απόλυτη εξαθλίωση εργαζόμενους, συνταξιούχους, νέους.

Ο οριζόντιος συντονισμός κάθε συλλογικότητας που αντιστέκεται και η ανάπτυξη κοινών δράσεων άμεσα είναι βασική προτεραιότητα και απόλυτα επιτακτική ανάγκη. Ο κατακερματισμός των αντιστάσεων και η πολυμορφότητα των δράσεων αντιμετώπισης της μνημονιακής λαίλαπας πρέπει να δώσει τη θέση της στην ενότητα όλων των δυνάμεων από τα κάτω, κάθε ανένταχτου αγωνιστή στη συμπόρευση με το εργατικό και λαϊκό κίνημα και στη κατεύθυνση της ανατροπής τους.

Καλούμε κάθε συλλογικότητα που κινείται στην λογική της ανατροπής να συζητήσουμε, να σχεδιάσουμε και να συντονιστούμε αγωνιστικά μέσα από συγκεκριμένες δράσεις. Στον αγώνα μας αυτόν δεν περισσεύει κανείς από όσους δεν μένουν στις αναθέσεις, τις διακηρύξεις, τα ευχολόγια, τα ψηφίσματα και στις γενικόλογες καταγγελίες.

Η αγωνιστική απάντηση με ΜΑΖΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ των λογαριασμών της ΔΕΗ μπορεί με τη δυναμική της να υποχρεώσει σε άτακτη υποχώρηση της κυβερνητική τροϊκα και τους σχεδιασμούς της. Ούτε αυξήσεις, ούτε διακοπές ρεύματος, κανένα χαράτσι. Η νομιμότητά τους δεν μας αφορά. Είναι μέρος των σχεδιασμών και των μεθοδεύσεων για ακύρωση του λαϊκού κινήματος, καλλιεργεί αυταπάτες, ενισχύει τη στρατηγική τους.

Είμαστε ενάντια σε κάθε λογική διαχείρισης της κρίσης, συμψηφισμών και παζαρεμάτων για λιγότερη φτώχεια, διαχωρισμούς μεταξύ φτωχών και φτωχότερων, κατηγοριοποιήσεις των εργαζόμενων, προσφυγές στη «νομιμότητα» και καλλιέργεια ψευδαισθήσεων περί δικαιοσύνης.

Τα θέλουμε όλα, τώρα, γιατί μας ανήκουν. Νόμος είναι το δίκιο του λαού!

ΠΕΜΠΤΗ 20/12 – 7μ.μ. – «Work» (Βουτσινά 61, Χολαργός) – κοντά στη στάση ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

για το χάρτη ->  http://goo.gl/maps/k91P5

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s