Οι εργαζόμενοι στο απόσπασμα


antistasiΜε το πάτημα ενός πλήκτρου εκατοντάδες εργαζόμενοι βρέθηκαν στο απόσπασμα της ανεργίας. Η πρακτική της μαζικής εξολόθρευσης μας ξαναγυρίζει πίσω στα στρατόπεδα του Γ’ Ράιχ και τις μαζικές εκτελέσεις για αντίποινα. Με σύγχρονη προβιά, η κυβερνητική χούντα έδωσε εντολή για την εκτέλεση των εργαζόμενων στους ΟΤΑ κι οι μανδαρίνοι πάτησαν το πλήκτρο. Delete, και μετά σιωπή… Η κοινωνία μπορεί να θρηνήσει, μέχρι να ξεχάσει. Το εκτελεστικό απόσπασμα του Μανιτάκη έκανε τη δουλειά του. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ όμως ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ! Οι καταπατητές και όψιμοι κατακτητές των κοινωνικών δικαιωμάτων κοιμούνται ανήσυχοι. Ξέρουν ότι οι λαοί έχουν πάντα τη δύναμη και βρίσκουν τους δρόμους της αντίστασης για να τους ανατρέψουν. Αυτοί χρησιμοποίησαν τα σύγχρονα αποσπάσματα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, εμείς έχουμε τον Καιάδα της ιστορίας για να τους θάψουμε, μια για πάντα. Μένει να το συνειδητοποιήσουμε, να το αποφασίσουμε και να αντεπιτεθούμε.

48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 και 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012-11.00 π.μ.

 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στην έκτακτη συνεδρίασή της που πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 και μετά τη φασιστική πρακτική του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης που απολύει εργαζόμενους διαγράφοντάς τους από τα Μητρώα ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, αναθεώρησε τον προγραμματισμό των κινητοποιήσεων του κλάδου και αποφάσισε:

1. Σήμερα, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, με πρωτοβουλίες των Συλλόγων γενικεύουμε τις καταλήψεις και πραγματοποιούμε συγκεντρώσεις ενημέρωσης. Συμμετέχουμε μαζικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται  σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, στις 12.00 το μεσημέρι  έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα)  και στην πορεία  προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

2. Την προκήρυξη 48ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την ΠΕΜΠΤΗ 13 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Δεκεμβρίου 2012.

3. Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 11.00 το πρωί έξω από το τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα). Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις πρωτεύουσες των Νομών όλης της χώρας.

4. Αποχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από κάθε εργασία το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012.

Επέλεξαν, δίνοντας «το πνεύμα των εορτών», όπως η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση το αντιλαμβάνεται, να απολύσουν εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τη φασιστική μέθοδο της «συλλογικής ευθύνης». Οδηγούν, και ουσιαστικά εξαναγκάζουν τον κλάδο σε κινητοποιήσεις και μετωπική σύγκρουση εν μέσω εορτών. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας προκειμένου να μην περάσουν οι απολύσεις που κατ΄ εντολή της τρόικας προωθεί η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση.

 

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ-ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ !!!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ…

ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s