ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 48% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ!


den plirono kinonika agathaΗ τιμολογιακή πρόταση που υπέβαλε χθες η ΔΕΗ προβλέπει τη σταδιακή προσαρμογή των τιμολογίων της στη ΧΤ σε τρία (3) βήματα: 01.01.2013, 01.05.2013 και 01.07.2013, έτσι ώστε, κατά την επιχείρηση, από την 01.07.2013 τα τιμολόγιά της στη χαμηλή τάση (ανταγωνιστικές χρεώσεις) να αντανακλούν το κόστος παραγωγής και διάθεσης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Όσον αφορά ειδικότερα το οικιακό τιμολόγιο, η πρόταση της ΔΕΗ προβλέπει συνολικές μεσοσταθμικές αυξήσεις μέσα στο 2013, που κυμαίνονται από 14,5% έως 48,7%, αναλόγως της συγκεκριμένης τιμολογιακής κλίμακας (κατανάλωσης) που εντάσσεται ο κάθε καταναλωτής.

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ  /http://www.rae.gr/site/categories_new/about_rae/factsheets/general/11122012_2.csp

Μπορεί και να ξεπεράσουν το 48% (!) οι αυξήσεις που προετοιμάζουν για τα οικιακά τιμολόγια. Η κυβερνητική τροικανή πανούκλα με λαγό τη ΡΑΕ και τη ΔΕΗ σχεδιάζει μια απίστευτη αφαίμαξη των λαϊκών νοικοκυριών από τις αρχές του ερχόμενου 2013.

Δεν υπάρχει λόγος για να σχολιάσουμε παραπάνω, δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις και ανάθεμα. Η οργή μας πρέπει τώρα να εκφραστεί στη πράξη. ΜΑΖΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ των λογαριασμών της ΔΕΗ από 1/1/2013 μέχρι να υποχρεωθούν σε άτακτη υποχώρηση. Δεν έχουμε άλλο δρόμο.

Καλούμε κάθε λαϊκή επιτροπή, επιτροπές αγώνα, λαϊκές συνελεύσεις, αγωνιστές που δώσαμε μαζί όλες τις πρόσφατες μάχες σε οριζόντιο συντονισμό για δράση.

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s