Αθωώθηκαν οι 3 συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης


Τεράστια ήταν η συμπαράσταση από τον κόσμο και από οργανωμένους φορείς. Απόσπασμα από το τέλος της απολογίας του Θανάση Αγαπητού «Το δηλώνω ρητά: Δεν πρόκειται να καθίσω σπίτι μου και να βλέπω από την τηλεόραση αυτούς που μας οδηγούν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις».

Tελικά όσο και αν προσπάθησαν οι μάρτυρες κατηγορίες αλλά και ο εισαγγελέας της έδρας-ζήτησε την ενοχή των κατηγορουμένων για τις κατηγορίες έργω εξύβρισης και παράνομης βίας- στην ακροαματική διαδικασία κατέπεσαν όλες οι κατηγορίες και αθωώθηκαν οι 3 συλληφθέντες.

Αναφερόμαστε στα πρόσφατα γεγονότα της Θεσσαλονίκης κατά την επίσκεψη Φούχτελ. Ηταν μονόδρομος αυτή η απόφαση αφού ακόμα και ο πρόεδρος του δικαστηρίου αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δεν προέκυψε από τα αποδεικτικά στοιχεία και από τις μαρτυρίες, στην ακροαματική διαδικασία ότι τελέστηκαν τα αδικήματα για τα οποία οι τρεις κατηγορούταν (παράνομη βία, διατάραξη κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης).

Η έξοδος των 3 αθωωθέντων (video)

Η έξοδος των 3 αθωωθέντων – πλέον – από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μετά από ακροαματική διαδικασία 8 ωρών. Συγκλονιστικές στιγμές και μία μεγάλη νίκη του κινήματος…μετά από μία μεγάλη μάχη…

πηγή: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s