Σημαντική Πρωτοβουλία από τα Σωματεία στη Θεσσαλονίκη: Συνάντηση σήμερα Πέμπτη, στις 19:00, στην ΕΔΟΘ


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα Θεσ/νίκης καλεί σήμερα Πέμπτη 22 Νοέμβρη, στις 7μ.μ., στην Ε.Δ.Ο.Θ. (Προξ. Κορομηλά 51) τα Σωματεία των εργαζόμενων στην Εκπαίδευση και τους Ο.Τ.Α., την Ε.Δ.Ο.Θ.-Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, το Ε.Κ.Θ. και όλα τα Σωματεία Εργαζομένων της Θεσ/νίκης, τους Φοιτητικούς Συλλόγους, τις Πρωτοβουλίες-Επιτροπές Κατοίκων και κάθε κοινωνική και πολιτική συλλογικότητα της πόλης για να συζητήσουμε την κοινή μας δράση για την αθώωση και οριστική απαλλαγή των 3 εργαζόμενων που διώκονται για τη συμμετοχή τους στην εργατική διαδήλωση με αφορμή την πρόσφατη «3η ελληνογερμανική συνάντηση Τοπικής Αυτοδιοίκησης», στο χώρο της Δ.Ε.Θ.

Συγκεκριμένα προτείνουμε:
-την πραγματοποίηση συνέντευξης τύπου τη Δευτέρα 26/11
-τη διοργάνωση απογευματινού συλλαλητηρίου την Τρίτη 27/11, για την υπεράσπιση και κατοχύρωση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της πολιτικής ελευθερίας
-τη συμμετοχή-συμπαράσταση-συμπαράταξη όλων των εργαζόμενων και της κοινωνίας της Θεσ/νίκης στη δίκη που πραγματοποιείται την Τετάρτη 28/11 (12 το μεσημέρι, στα δικαστήρια Θεσ/νίκης) με την κήρυξη στάσης εργασίας, την έκδοση ψηφισμάτων κ.ά.

Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές για τους εργαζόμενους και όλο το λαό η συλλογική δράση, η αλληλεγγύη και οι ενωτικοί αγώνες είναι ο μόνος δρόμος για την ανατροπή της αντεργατικής-αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ. και την προάσπιση των κοινωνικών, εργασιακών και πολιτικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών.

http://agwnas.wordpress.com/

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΔΩ: http://www.ipetitions.com/petition/agwnas/

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s