Χωρίς ανάσα!!!


Ένα μικρό δείγμα απίστευτης αναλγησίας και εξαπάτησης. Εξοργιστικό και αποκαλυπτικό. Το αναδημοσιεύουμε, χωρίς άλλα σχόλια…

Περικοπές στις κλίνες. Περικοπές στις εφημερίες. Περικοπές στο ιατροφαρμακευτικό υλικό, περικοπές, περικοπές παντού. Ε, χμ, λάθος, όχι παντού. Επειδή υπάρχει το μείζον θέμα των διαταραχών πρόσληψης τροφής (!!!) το Υπουργείο Υγείας επιλέγει να εγκρίνει κονδύλι 550.000€ για την έρευνα και την ενημέρωση του κοινού για αυτές. (!!!!!! προβλέπονται μεγάλες διαταραχές  λόγω αδυναμίας πρόσληψης τροφής με τα μέτρα της τροικας…)Ανάδοχος του έργου η εταιρία ΑΝΑΣΑ.

Ποιά είναι η εταιρία ΑΝΑΣΑ; Μπείτε http://www.anasa.com.gr και δείτε. Μπείτε και στο Διοικητικό συμβούλιο. Θα δείτε διάφορα ονόματα απο τα οποία 2 είναι γνωστά. Δεν θα σταθώ στο προφανές. Θα ασχοληθώ με την κυρία Αγγελική Χονδροματίδου.

Image

Ποιά είναι η κυρία Χονδροματίδου; Η κυρία Χονδροματίδου είναι πρώην σύζυγος του πρώην Υπουργού Δημοσίας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και στέλεχος της διαφημιστικής αγοράς επι αρκετά χρόνια.

Η ΑΝΑΣΑ  δημιουργήθηκε το 2007 (όσο η κυρία Χονδροματίδου ήταν σύζυγος του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη) ενώ όπως φαίνεται απο την παρακάτω φωτό (η κυρία Χονδροματίδου τέταρτη απο αριστερά) οι σχέσεις με τους κομματικούς μηχανισμούς και των δύο κομμάτων είναι αρκετά δυνατές μια που στην εκδήλωση για την δημιουργία του πρώτου Κέντρου Ημέρας, όπως ονομάζεται, της ΑΝΑΣΑ ήταν παρών ο τότε Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Image

Εξάλλου το εν λόγω κέντρο όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα “λειτουργεί με  την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Διαχειριστικής Αρχής για το επιχειρησιακό πρόγραμμα ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΝΕΙΑ 2000-2008 και εντάσσεται ως δράση στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη Διατροφή”

Δηλαδή πρακτικά χρηματοδοτήθηκε απο το Υπουργείο Υγείας.

Η ερώτηση που προκύπτει είναι απλή και απευθύνεται στον Υπουργό Υγείας: Κύριε Υπουργέ θεωρείτε οτι οι 550.000€ που εγκρίνατε ως κονδύλι για την πραγματοποίηση δράσεων απο την παραπάνω εταιρία είναι υψηλότερης προτεραιότητας να δαπανηθούν για “Έρευνα και ενημέρωση του κοινού για τις διαταραχες πρόσληψης τροφής” ή έχουμε και κάποια άλλα προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να λυθούν με αυτά τα λεφτά; Γιατί αν έχουμε σημαντικότερα προβλήματα για ποιό λόγο να δωθούν τα χρήματα αυτά στην εν λόγω εταιρία;

Λέω εγώ τώρα.

reglogged από το ypoptomousi / http://ergasiakodeltio.wordpress.com

1 σχόλιο

  1. Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s