ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Για άλλη μια φορά, οι εκλογές πέτυχαν να αποδείξουν  το αυτονόητο: ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Την επομένη των εκλογών, ο κόσμος συνεχίζει να χωρίζεται στα δύο. Ο  κόσμος των τραπεζιτών, των επιχειρήσεων, των κάθε είδους εκμεταλλευτών και των πολιτικών εκφραστών τους, εγχώριων και διεθνών,  ετοιμάζεται να επιταχύνει τη φονική εξόρμησή του ενάντια στον  κόσμο της εργασίας.  Με ικανοποίηση αλλά και άγχος, για να προλάβουν να περάσουν όσα περισσότερα μπορούν. Με θράσος αλλά και φόβο μπροστά στην πιθανότητα ανεξέλεγκτης εξέγερσης των καταπιεσμένων, που μόνη αυτή μπορεί να απειλήσει την κυριαρχία τους.

Είναι λοιπόν και πάλι ώρα για την δική μας εξόρμηση. Για να μπλοκάρουμε την «κρεατομηχανή» τους, που παράγει κέρδος από τη ζωή και το θάνατό μας. Συνεχίζουμε στους δρόμους και τους αγώνες. Εκεί που έχουμε χιλιάδες σημεία που μας ενώνουν.  Εκεί θα συναντιόμαστε καθημερινά, εκεί θα σχεδιάζουμε τις δράσεις μας, εκεί θα κερδίσουμε νίκες.

Σε συνέχεια της προ των εκλογών συνάντησής μας και μετά την κοινή απόφαση στην τελευταία συνέλευση των κινημάτων που συμμετείχαν στο  Δαφνί για ανάπτυξη της οριζόντιας σύνδεσης, της οργάνωσης και του συντονισμού κοινών δράσεων, καλούμε κάθε συλλογικότητα ανυπακοής και αντίστασης από τα κάτω, σε ανοιχτή συνάντηση  την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στα γραφεία των Επιτροπών Αγώνα «Δεν Πληρώνω», Ευριπίδου 9 – Πλ. Κλαυθμώνος (6ος όροφος) στις 8μ.μ.

 

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s