ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Πολλά έχουν δει τα μάτια μας από την ομάδα του «όχι διόδια- http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/»,  που διεκδικεί την αποκλειστική «πατρότητα» και εκπροσώπηση του κινήματος «Δεν πληρώνω». Συκοφαντίες, ψευδείς καταγγελίες και λάσπη σε όλες τις συλλογικότητες που «τολμούν» να υπερασπίζονται το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ως μαζικό κίνημα χιλιάδων εργαζομένων και ανέργων που συγκρότησαν αυτοοργανωμένες συλλογικότητες και επιτροπές αγώνα.  Η εν λόγω «πολιτική» τακτική τους, επιδεινώθηκε από τότε που αποφάσισε ότι έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει ολόκληρο το κίνημα «Δεν πληρώνω» και να το εξαργυρώσει σε ψήφους. Το «πολιτικό» ξυλοφόρτωμα αγωνιστών άλλων συλλογικοτήτων, ακολούθησε σήμερα η αδίστακτη προβοκάτσια ενάντια σε πρόσωπο αγωνιστή των επιτροπών αγώνα «Δεν πληρώνω».

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε σε ιστοσελίδα, ( https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1404394) ανάρτηση φωτογραφίας από την κινητοποίηση της ομάδας «όχι διόδια», με λεζάντα που διαψεύδει τις καταγγελίες άλλης συλλογικότητας,  και υπογραφή  Βασίλης Σαραντόπουλος.

Ο Βασίλης Σαραντόπουλος είναι αγωνιστής των επιτροπών αγώνα «Δεν πληρώνω» και  καμία σχέση δεν έχει ούτε με την ομάδα του «όχι διόδια» ούτε με την τυχοδιωκτική τακτική της.  Οι επιτροπές αγώνα «δεν πληρώνω» έχουν συχνά πυκνά δεχτεί τις «περιποιήσεις» της ομάδας του  «όχι διόδια» με πολλές συκοφαντικές καταγγελίες και ο ίδιος ο Β.Σ. προσωπικά έχει υποστεί χείμαρρους λάσπης. Η σημερινή προβοκάτσια δεν είναι η πρώτη, ίσως όχι η τελευταία, αναδεικνύει όμως τον πανικό που έχει καταλάβει την ομάδα του «όχι διόδια»  από το γεγονός ότι η ανυποληψία της πλέον είναι για το μαζικό κίνημα δεδομένη.  Είναι η ώρα που εισπράττει ότι, όπως έχουμε ξαναγράψει, «μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο καιρό, όχι όλους για πολύ καιρό»…

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» – 04/06/2012

www.denplirono.infο

Η ανάρτηση που κατέβασε η Σ.Ο του indymedia μετα την παρέμβαση/ενημερωση τους.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1404569

Μια απάντηση στη στημένη φωτό που αναρτήθηκε για να δικαιολογήσει τους τραμπουκισμούς  απο το http://diodiastop.blogspot.gr/

Παρακάτω, το βίντεο πριν τον ξυλοδαρμό μελών της Συντονιστικής Επιτροπής μας από μέλη του κόμματος «Κίνημα Δεν πληρώνω», οι οποίοι κρατούν στειλιάρια!
Στα μέλη της επιτροπής που επιχείρησαν να τραβήξουν βίντεο αργότερα επιφυλάχθηκε «ειδική μεταχείριση». με ξυλοδαρμό, βία και βαρβαρότητες.

2 Σχόλια

  1. H Σ.Ο του indymedia κατέβασε την προβοκατόρικη δημοσίευση. Στη διαθεσή μας printscreen για την …ιστορία και το γκαιμπελισμό των εμπνευστών του δημοσιεύματος.

    Μου αρέσει!

  2. Αυτή η «ομάδα» δηλώνει πολιτικό κόμμα που θέλει να μπει στη Βουλή??? χαχαχαχαχ! Το άλλο με τον Τοτό, το είπαμε?
    Εδώ ο κόσμος χάνεται και χαρωποί εκδρομείς φωτογραφίζονται.

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s