Πως απαντάμε στο νόμο Βορίδη για τα διόδια


Το μαύρο μέτωπο, ενδεχομένως κάποια στιγμή να προκηρύξει εκλογές, ωστόσο πριν κλείσει τον πρώτο μαύρο κύκλο του, πρέπει να τοποθετήσει οριστικά την κοινωνία στο γύψο. Δεκάδες τροπολογίες, νόμοι, προεδρικά διατάγματα, ψηφίζονται στη στιγμή, και εξυπηρετούν το βίαιο θάνατο ολόκληρης της κοινωνίας.

Ο νόμος 4070/2012, νόμος Βορίδη για τα διόδια βρίσκεται πια στις προθήκες του Εθνικού τυπογραφείου αλλά και στο ιντερνέτ. Στο ΦΕΚ 82/10-4-1012 , άρθρο 143 σελίδα 90 του pdf, διαβάζουμε σε περίληψη τα εξής :

1)      Δίνει την δυνατότητα στις εταιρείες που λυμαίνονται μέσω των σταθμών διοδίων, τους Εθνικούς Δρόμους να τοποθετούν νέα διόδια, ακόμη και σε μικρά τμήματα, και υποτμήματα αυτών.

2)      Τιμωρεί με ποινές φυλάκισης 3 έως 6 μήνες, όλους τους  πολίτες που αγωνίζονται τρία χρόνια τώρα,  ανοίγοντας  τα διόδια, καθιστώντας την συνταγματικά ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών, σε παράνομη πράξη.

3)      Νομιμοποιεί κάθε ηλεκτρονικό μέσω παρακολούθησης, ιδιωτικές κάμερες και άλλα ηλεκτρονικά μέσα, για την επιβολή πράξης βεβαίωσης παράβασης, από ορατούς και αόρατους τροχονόμους.

4)      Νομιμοποιεί όλα τα αυθαίρετα κτίσματα των παραχωρησιούχων, δωρίζοντας τους και τα πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων (άρθρο 142).

Εμείς, οι επιτροπές αγώνα «Δεν Πληρώνω» καλούμε στη διεύρυνση των συλλογικών μας δράσεων μέχρι την πλήρη κατάργηση των διοδίων.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ – http://www.denplirono.info

1 σχόλιο

 1. Εάν θέλουμε να απαλλαγούμε οριστικά από αυτούς τους κυβερνητικούς γκάνγκστερς, πρέπει αμέσως να σταματήσουμε να πληρώνουμε ότι έχουν αποφασίσει και ότι αποφασίζουν. Η ‘κυβέρνηση’ αυτή για μένα είναι παράνομη και δεν πρέπει να υπακούμε οτιδήποτε αποφάσισαν ή αποφασίζουν και αρχίζουμε…
  Δεν κάνουμε από φέτος Φορολογική Δήλωση για το 2011,
  Δεν πληρώνουμε κανένα Χαράτσι που μας επιβάλουν,
  Δεν αφήνουμε να μας κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα,
  Δεν υπακούμε κανένα ‘νόμο’ που έχει παρθεί από αυτή την τρομοκρατική και γκανγκστερική κυβέρνηση που δεν την έχει ψηφίσει ο Λαός.
  Είμαστε ενάντια σε ΟΛΑ έως ότου φύγουν από την ζωή μας,
  Δεν ψηφίζουμε αυτούς που κατάστρεψαν την ζωή μας και τον παιδιών μας εάν δεν μας δώσουνε πίσω ότι μας έχουν κλέψει έως τώρα πριν τις εκλογές, αν γίνουν, όπως τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, καλοκαιρινών αδειών και όλες τις μειώσεις από τους μισθούς και τις συντάξεις μας ΑΛΛΑ ως τότε τους ρίχνουμε μια μαύρη μούντζα πάνω στον ψήφο μας και συνεχίζουμε ακράτητα να τους πολεμάμε έως ότου φύγουν από την εξουσία και περάσουν δικαστήρια για ότι έχουν κάνει έως τώρα…
  Σκεφτείτε το ΚΑΛΑ και πάρτε τις αποφάσεις σας πριν είναι πολύ αργά για σας , για την οικογένεια σας, για τα παιδιά σας και για τα υπάρχοντα σας… Ακούω οποιαδήποτε γνώμη έχετε για τα άνωθεν αναφερόμενα μέσω αυτής της στήλης του ‘Δεν Πληρώνω’.

  Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s