ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΗ


Με συγκέντρωση στο χώρο της κεντρικής παρέλασης της Θεσ/νίκης (όπως και κάθε πόλης), συγκροτούμε την ΠΑΡΕΛΑΣΗ του ΛΑΟΥ, που μετεξελίσσεται σε κατάληψη της πλατείας Αριστοτέλους, σε συνδυασμό και με Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας από 26/3.

«Ξέρουμε πάνω απ’ όλα πως η χώρα έχει έναν τεράστιο κοινωνικό πλούτο που εμείς οι εργαζόμενοι παράγουμε και μερικές οικογένειες μεγαλοκεφαλαιούχων λυμαίνονται. Ξέρουμε πως ο παραγόμενος σήμερα πλούτος είναι αρκετός για τον υπερδιπλασιασμό των μισθών μας κι όχι το κόψιμο τους στη μέση ενώ οι διατροφικές και άλλες ανάγκες του λαού μας και ο φυσικός πλούτος του τόπου επιτρέπουν την ανάπτυξη παραγωγικών δραστηριοτήτων που μπορούν να προσφέρουν δουλειά σε όλους.

Ξέρουμε πια πως το μαύρο μέτωπο της εξουσίας –κυβερνήσεις (Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαδήμου), Ευρωπ. Ένωση και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο– όταν μιλά για σωτηρία της χώρας δεν αναφέρεται στους εργαζόμενους αλλά στους τραπεζίτες και τους μεγαλοεργολάβους, τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές κι όλους αυτούς που θέλουν το μισθό ένα «ξεροκόμματο” να τον ξανακάνουν, για να συνεχίσουν αυτοί «να τρώνε με χρυσά κουτάλια»

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
τηλ. επικοινωνίας: 6932913799 – 6974836604 – 6974361164 – 6945750772 // e-mail: pro.kat.ampel@Gmail.com

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s