Παρασκευή 30 Μαρτίου και ώρα 9 το πρωί: ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Παρασκευή 30 Μαρτίου και ώρα 9 το πρωί: ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Συμπαραστεκόμαστε στους συλληφθέντες, συντονιζόμαστε από τα κάτω, παλεύουμε μαζί ενάντια στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης του κεφαλαίου – τραπεζών – Ε.Ε. Δ.ΝΤ. – Επιτροπές  Αγώνα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» – www.denplirono.info

Τη μέρα των Θεοφανείων στη Χαλκίδα, παρουσία των Βουλευτών Ευβοίας, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, του προέδρου της δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του υπουργού Γιαννίτση, πολίτες της Χαλκίδας προχώρησαν σε πολιτική διαμαρτυρία με συνθήματα ενάντια στην κυβέρνηση, στο μνημόνιο, στην ανεργία, στις περικοπές των μισθών και των συντάξεων.

Με το τέλος του «εορτασμού», άνδρες της ασφάλειας, της αστυνομίας και της ΟΠΚΕ προχώρησαν στη σύλληψη έξι πολιτών που συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες και τους προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης. Σχηματίστηκε δικογραφία κατά 5 εξ αυτών για το αδίκημά «προσβολής του προσώπου του Προέδρου της Δημοκρατίας» κατ’ άρθρο 168.2 του Π.Κ.

Η πολιτική διαμαρτυρία και η αποδοκιμασία πολιτικών προσώπων είναι ένα «έγκλημα» το οποίο διαπράττει όλο και συχνότερα ο ελληνικός λαός, εφόσον βιώνει έναν ακήρυχτο πόλεμο ενάντια στην αξιοπρέπεια του και στην επιβίωση του, στο δικαίωμα του για εργασία, εκπαίδευση και κοινωνική ασφάλιση. Ψηφίσματα συμπαράστασης από συλλογικότητες/σωματεία συγκεντρώνονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις chritsi@hotmail.com και fareler@hotmail.gr ή ταχυδρομούνται υπόψη:

«Πρωτοβουλία για Ομάδες Έμπρακτης Αλληλεγγύης – Αντίστασης σε κάθε γειτονιά»
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, Φριζή 10, 34100, Χαλκίδα.

Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε και να τους ανατρέψουμε.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: http://www.gopetition.com/petitions/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CE%AD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80.html

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s