Απεργιακή πρόταση: Παρελάσεις του λαού στις 24-25 Μάρτη


Το διήμερο 24-25 Μαρτίου μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σημαντικό κόμβο στο λαϊκό αγώνα για την απελευθέρωση από τη σύγχρονη τυραννία. Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωμα­τείων καλεί καταρχάς στην ανάδειξη της 24ης Μαρτίου ως ημέ­ρα αγώνα της νεολαίας σε όλη τη χώρα. «Δεν θα ζήσουμε με 400 ευρώ», φωνάζουν οι νέοι κι ετοιμάζονται για αγωνιστικές πρω­τοβουλίες. Στις 25 Μαρτίου θα παρελάσει ο μαχόμενος και ορ­γανωμένος λαός, με αποφάσεις των σωματείων, των συλλόγων, των λαϊκών συνελεύσεων, του μαζικού κινήματος.
Με συντονιστικά αγώνα μπροστά, με τα δίκαια αιτήματα για το μεγάλο ξεσηκωμό για ανατροπή της εργασιακής βαρβα­ρότητας και της εξαθλίωσης, για πραγματική δημοκρατία και λαϊκή κυριαρχία, ο λαός θα επιβάλλει την παρουσία και την προοπτική του. Η επέτειος της επανάστασης του 1821 ανήκει στο μαχόμενο λαό και όχι στον υποταγμένο συρφετό των συ­νενόχων του πολιτικού συστήματος.
Ταυτόχρονα, το μαζικό λαϊκό και εργατικό κίνημα θα δρά­σει σε πλήρη διαχωρισμό από όποιες ακροδεξιές, εθνικιστικές δυνάμεις κινηθούν με αντιδημοκρατικά συνθήματα μίσους. Θα περιφρουρήσουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από την κατα­στολή και παρεμβάσεις των κρατικών μηχανισμών ή των θια­σωτών της τυφλής βίας.
αναδημοσίευση από το ΠΡΙΝ (10.2.2012) /http://aristeroblog.gr/node/572

1 σχόλιο

  1. όλοι στους δρόμους! Καμία ανοχή στους καταστροφείς της κοινωνίας.

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s