ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ: ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΩΡΑ!


Λαϊκή Στάση πληρωμών και στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος όσο συμπεριλαμβάνεται μαζί το χαράτσι. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΛΟΙ!

Καλλιέργησαν μεθοδικά τον φόβο της χρεοκοπίας. Υπερασπίστηκαν με όλα τα μέσα την υποχρέωση της κοινωνίας να πληρώσει για την κρίση υπερσυσσώρευσης και κερδοφορίας του καπιταλισμού. Σχεδίασαν τη μεγαλύτερη φορεπιδρομή των τελευταίων πενήντα χρόνων και τη σφοδρότερη επίθεση στα εργασιακά κοινωνικά δικαιώματα/κεκτημένα.

Δεν περίμεναν την μεγάλη αντίδραση ενάντια στα χαράτσια έτσι όπως εκδηλώθηκε τους τελευταίους μήνες. Εξαναγκάστηκαν σε μια κίνηση αντιπερισπασμού (και εν όψει εκλογών) ανακοινώνοντας τη διφορούμενη απόφαση του ΣΤΕ. Η ΔΕΗ τρομοκρατημένη από τις εκατοντάδες χιλιάδες απλήρωτους λογαριασμούς δέχθηκε μονομερώς χθες να καταβάλλεται μόνο η αξία του ρεύματος. Πριν αλέκτωρ λαλήσει  όμως, σήμερα το πρωί, το Υπουργείο Οικονομίας με ανακοίνωση του http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/23bcda21-2b9a-460d-a6e8-bf24492b2ddc «αδειάζει» τη ΔΕΗ, αλλά προφανέστατα πρόκειται για συμπαιγνία και προειδοποιεί ότι όσοι πληρώνουν για το ρεύμα, τα χρήματα αυτά του υστερήματος, θα καταλήγουν στο χαράτσι, άρα συνεχίζουμε να χρωστάμε και το ρεύμα (και το χαράτσι), συνεπώς θα υποστούμε τις συνέπειες.

Εξαπατούν κάθε μέρα και με όσους τρόπους μπορεί να ανακαλύψουν προκειμένου να αρπάξουν στην κυριολεξία ότι προλάβουν. Δεν επιδιώκουμε καμία δικαίωση αναφέροντας ότι γελάστηκαν όσοι πίστευαν, περίμεναν ή καλλιέργησαν ψευδαισθήσεις αναφερόμενοι σε νομικίστικα τερτίπια, Συμβούλιο Επικρατείας ή ακόμα χειρότερα πληρωμές μέσω ΑΤΜ τραπεζών και άλλα φαιδρά, όταν από την αρχή δηλώσαμε πώς μόνο ο αγώνας στους δρόμους και η πλήρης άρνηση πληρωμών μπορεί να τους σταματήσει και να τους ανατρέψει.

Ποτέ δεν είναι αργά: Σήμερα καλούμε καθαρά και ξάστερα όλες τις συλλογικότητες και μαζί όλους τους εργαζόμενους να δώσουμε από κοινού τη μάχη της χρεοκοπίας (τους) και της ανατροπής τους. Δεν θα μετατραπούμε σε γυρολόγους  από τα γραφεία της ΔΕΗ στις εφορίες και πάλι από την αρχή. Μοναδική λύση ο συνολικός πολιτικός αγώνας ενάντια στο μαύρο μέτωπο Τραπεζών – εταιριών – Κυβέρνησης και Ε.Ε.

ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΡΑ. Στάση πληρωμών και στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος όσο συμπεριλαμβάνεται μαζί το χαράτσι. Στάση πληρωμών ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ του κοινωνικού αγαθού που λέγεται ηλεκτρικό ρεύμα. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ!

Θα κατεβάσουν τους διακόπτες σε όλη την Ελλάδα; Θα βυθίσουν όλη τη χώρα στο σκοτάδι; ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!

Ξεσηκωθείτε!

25 Μάρτη διαδηλώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

1 σχόλιο

  1. Αν μπορούσαμε πραγματικά να σταματήσουμε όλοι, πολίτες και εταιρείες τις πληρωμές προς το κράτος, η κυβέρνηση πέφτει σε λιγότερο από μήνα. Ψηφίζουμε μόνο όσους ακυρώσουν όλα τα μνημόνια και κάνουν εθνική πολιτική κρατικοποιώντας τις τράπεζες. Εχθές στο πρώτο κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης αναφέρθηκε το εξής:
    Η ελληνική κυβέρνηση έχει έρθει εδώ κι ένα χρόνο σε συμφωνία με την Ελβετία να τις δοθούν στοιχεία για όλες τις καταθέσεις Ελλήνων εκεί, Μέχρι τώρα όμως δεν κάνει χρήση αυτής της συμφωνίας. Μήπως για να προλάβουν να μεταφέρουν αλλού τις καταθέσεις τους;

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s