Να για ποιούς δουλεύουν Λοβέρδος, Κουτρουμάνης και η υπόλοιπη συμμορία


22 Φεβρουαρίου 2012: Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) διοργάνωσε μια ανοικτή εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος της Ιδιωτικής Ασφάλισης στην Εποχή της Ανασφάλειας» !!! Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Υφυπουργός Οικονομικών και καθηγητής Γιάννης Μουρμούρας και ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Ν.Δ. και βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος Άνθρωποι δηλαδή που υποτίθεται ότι αυτοί και τα κόμματά τους παλεύουν για το καλό μας και για να μας «σώσουν».Προσέξτε λοιπόν λίγα από τα πολλά που είπαν οι παραπάνω κύριοι που είναι ενδεικτικά των πολιτικών που ακολουθούν τα κόμματα του δικομματισμού και οι εκπρόσωποί τους.

Α) Γιάννης Μουρμούρας: «Ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη του κλάδου είναι η συνεχής επιδείνωση της κοινωνικής ασφάλισης. Οι ασφαλιζόμενοι αναζητούν εναλλακτικές ή συμπληρωματικές λύσεις τόσο σε συνταξιοδοτικά προγράμματα όσο και σε ιατρο-φαρμακευτική περίθαλψη. Επιπλέον, η μη-αναστρέψιμη γήρανση του πληθυσμού τα επόμενα 20 έτη θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και δημόσιας υγείας. Σύμφωνα με υπολογισμούς (μεταξύ άλλων) του ΟΟΣΑ οι δαπάνες για συντάξεις θα διπλασιαστούν ως το 2050 και θα ανέλθουν σε 25% του ΑΕΠ»

Με λίγα λόγια: η κυβέρνηση με το Λοβέρδο και τον Κουτρουμάνη φρόντισε να κατεδαφίσει το κοινωνικό κράτος (υγεία, συντάξεις) τώρα σε εσάς μένει να το εκμεταλλευτείτε και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Β) Νίκος Νικολόπουλος: «Η πορεία των δύο προηγούμενων ετών και οι αισιόδοξες εξελίξεις των προηγούμενων ημερών, φρονώ πως για τον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρες.

Η παρούσα ανασφάλεια, σε βάθος χρόνου μπορεί να αποτελέσει σημαντικό asset (πλεονέκτημα) για τις Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρίες.
Την στιγμή που ο χαρακτήρας της Δημόσιας Ασφάλισης αλλάζει, την στιγμή που ο μέσος Έλληνας εργαζόμενος αναζητά νέες εναλλακτικές προκειμένου να εξασφαλίσει το συνταξιοδοτικό μέλλον του, τη στιγμή που η κάλυψη των αναγκών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αλλάζει μορφή, τη στιγμή που η προστασία της περιουσίας γίνεται περισσότερο αναγκαία από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο παρελθόν, οι υπηρεσίες των επιχειρήσεων ιδιωτικής ασφάλισης καθίστανται μείζονος σημασίας.

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή στο παρελθόν οι Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρίες μπορούν να χορηγήσουν προϊόντα, τα οποία καλύπτουν δομικές ανάγκες.

Η σημερινή εποχή της αβεβαιότητας για τις Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρίες θεωρώ πως είναι μία εποχή ευκαιριών»
Αυτό είναι το πραγματικό και ανατριχιαστικό  πρόσωπο αυτών που μας κυβερνούν και θέλουν να μας πείσουν ότι φροντίζουν για το καλό μας.

Η ανατροπή  τους και ο πολιτικός τους αφανισμός είναι καθήκον κάθε σκεπτόμενου και καλοπροαίρετου εργαζόμενου  και πολίτη που σέβεται τον εαυτόν του και το μέλλον  των παιδιών του!

ΠΗΓΗ: http://nosokomeiolimnou.gr/

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s