ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΜΕΙΣ


Πανηγυρίζουν σήμερα τα παπαγαλάκια στα κανάλια για την «μεγάλη νίκη» του μαύρου μετώπου (Τράπεζες – ΣΕΒ – Κυβέρνηση και ΕΕ-ΔΝΤ) να πετύχει συμφωνία διάσωσης της Ελλάδας στο Eurogroup.  Δεν ξεχνούν να αναφέρουν ότι «το χρέος» που υπολόγιζαν στο 120% το 2009, θα φτάσει το 2020 στα 127%. Δηλ. λιτότητα και θυσίες για τις επόμενες δεκαετίες. Προετοιμάζουν ένα νέο κοινωνικό μεσαίωνα. Για ποια διάσωση μιλάνε; Ποιοι πρόκειται να διασωθούν;

Εν τω μεταξύ, όπως ανενδοίαστα δηλώνουν θα απαιτηθούν μεγάλες θυσίες για τη διάσωση (των τραπεζών) βλ. ακόμα περισσότερα κέρδη. Εμείς οφείλουμε να υποστούμε θυσίες για τη διάσωση (τους), να πληρώσουμε μια κρίση για την οποία δεν ευθυνόμαστε, δεν κερδίσαμε τα τελευταία τριάντα χρόνια της ανάπτυξης ΤΊΠΟΤΑ, αντίθετα πληρώσαμε ακριβά την είσοδο στην ΟΝΕ, το ευρώ, τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, κ.ο.κ. ΕΜΕΙΣ, η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ από την τρισκατάρατη χρεοκοπία που επικαλούνται!

Η κοινωνία βαδίζει ήδη στη χρεοκοπία επειδή ανέχτηκε μέχρι σήμερα τις πολιτικές τους. Η εφαρμογή των μέτρων που απαιτούνται προκειμένου να διασωθούν τα κέρδη τους θα μας οδηγήσει στην εξαθλίωση.

Τι να κάνουμε; Μπορούμε να αποτρέψουμε τη δική μας  χρεοκοπία! Να μην τους αφήσουμε να περάσουν και πολύ περισσότερο να βάλλουν σε εφαρμογή κανένα νέο μέτρο. Να μη τους επιτρέψουμε άλλη ανάπτυξη. Να μην ξαναπέσουμε σε αυτήν την παγίδα! Η ανάπτυξή (τους) περνάει απο την εξαθλίωσή μας.

Είναι προφανές ότι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο. Μαζί προσπαθούν να επιβάλλουν μέτρα που θα μεγιστοποιήσουν τα κέρδη του εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου. Ξέρουν ότι η εξέγερση έρχεται. Στον Μάρτιο ξέρουν ότι δεν θα καταφέρουν να φτάσουν. Οι εργαζόμενοι εξεγείρονται σε όλη την Ευρώπη. Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν γιατί μας φοβούνται.

Σχεδιάζουν να περάσουν σε 20 μέρες ένα «πακέτο διάσωσης» 79 μέτρων που περιλαμβάνει μειώσεις μισθών και συντάξεων στα όρια της πείνας, κατάργηση κοινωνικών παροχών, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, απόλυτη εξαθλίωση της κοινωνίας, αλλιώς θα κριθούν ανεπαρκείς από τα αφεντικά τους και μαζί θα χρεοκοπήσει η εγχώρια πλουτοκρατία, τράπεζες και βιομήχανοι, μεγαλέμποροι όπλων, εθνικοί εργολάβοι και τρωκτικά κάθε λογής με τους παρατρεχάμενους τους.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΜΕΙΣ

Κάθε μέρα στους δρόμους! Να τους ανατρέψουμε!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΡΙΟ 5μ.μ. –ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

http://www.denplirono.info

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s