ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Νέα δικαστική απόφαση κατά της διακοπής του ρεύματος


Μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου Μαραθώνα στις 5/1 που απαγόρευσε την διακοπή του ρεύματος μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής πέντε πολιτών στον Ωρωπό, την Τρίτη 19/1 το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εξέτασε την προσφυγή 173 κατοίκων και του δήμου Πετρούπολης κατά της επιβολής του χαρατσιού. Εξέδωσε προσωρινή διαταγή απαγόρευσης της διακοπής του ρεύματος μέχρι την 30/4/2011 που θα συζητηθεί η προσφυγή των πολιτών. Αντίστοιχες προσφυγές κατοίκων για την αντισυνταγματικότητα της επιβολής του χαρατσιού έχουν κατατεθεί και αναμένεται η έκδοση αντίστοιχων αποφάσεων.

Παραθέτουμε άλλη  μια προσφυγή, ενός πολίτη απο την Σύρο, τη δικαίωση και αντίγραφο της δικαστικής απόφασης, όπως δημοσιεύτηκε στο http://www.syrostoday.gr

Θεωρώ απεχθές το χαράτσι της ΔΕΗ που μας στέλνουν αυτοί που δήθεν θέλουν το καλό της πατρίδας μας αλλά στην πραγματικότητα μας ξεπουλάνε. Τέτοιους φόρους μόνο η Οθωμανική αυτοκρατορία επέβαλε στους Έλληνες. Μόνο που καμιά φορά οι αγανακτισμένοι Έλληνες έπαιρναν τα κεφάλια των τούρκων εισπρακτόρων. Θα αντιδράσω με κάθε τρόπο στην κλοπή της περιουσίας μου από τους φοροκλέφτες. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να πληρώσω 3.000 Ευρώ στους ανίκανους να τα διαχειριστούν, για ένα ακίνητο που το έφτιαξα με 3 δάνεια για να εργαστώ εγώ και τα παιδιά μου. Μήπως έκανα κάποια εμπορική συναλλαγή και κέρδισα χρήματα και γι’αυτό με φορολογούν; Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω όπως και να το σκεφτώ.
Πλήρωσα σε τράπεζα μόνο το ρεύμα και μετά απευθύνθηκα στον Δικηγόρο Κύριο Κ. Απέργη και κάναμε προσφυγή κατά της ΔΕΗ και είχαμε μια αρκετά σωστή και θετική εξέλιξη για εμάς η οποία απαγορεύει στην ΔΕΗ την διακοπή της ηλεκτροδότησης του Γυμναστηρίου ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ μέχρι την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων στις 8 Μαρτίου.
Σκοπός αυτής της δημοσίευσης είναι να αφυπνίσει τους συμπολίτες μου που στην πλειοψηφία μας παραμένουμε προκλητικά αδρανείς.
Υ. Γ. Η κλοπή από εμάς λέγεται κακούργημα.
Η κλοπή από αυτούς λέγεται νομοθετικό διάταγμα.
Ευστρατίου Στρατής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» θα είμαστε καθημερινά στους δρόμους. Συμμετέχουμε σε όλες τις ανοιχτές συνελεύσεις, τις συλλογικότητες και τις ομάδες αλληλεγγύης /περιφρούρησης. Ελάτε όλοι, μαζί μπορούμε!

1 σχόλιο

  1. Υπάρχουν τρόποι προστασίας της ιδιωτικής μας περιουσίας από την κρατική καταλήστευση. Απαιτούν δράση και ανάληψη από ε μ ά ς της ευθύνης! Απαιτούν να λάβουμε μέτρα και να πάρουμε θέση συγκεκριμένη και σταθερή! Αναγκαία η άμεση δράση! Αναγκαία η έκθεσή μας επώνυμα! Ποιά συνείδηση αντέχει, ακόμα, να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία και το βόλεμα; Νιώθει κανείς «βολικά», μ’ αυτά που μας συμβαίνουν;

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s